Topmadrasser 

Der er 30 produkter.

Topmadrasser

Topmadras til din seng gør en forskel

Her hos Sengetid.dk er vi bekendt med værdien og effekten af en god topmadras. Men alt for mange har ikke forståelse for, at en topmadras udgør en stor del af den totale oplevelse, når man lægger sig på en seng. Derfor mener vi, at du bør vælge med omhu, når du ser dig om efter en ny seng eller blot en ny t...

Topmadrasser

Topmadras til din seng gør en forskel

Her hos Sengetid.dk er vi bekendt med værdien og effekten af en god topmadras. Men alt for mange har ikke forståelse for, at en topmadras udgør en stor del af den totale oplevelse, når man lægger sig på en seng. Derfor mener vi, at du bør vælge med omhu, når du ser dig om efter en ny seng eller blot en ny topmadras. Alle vores madrasser, senge og tilbehør bliver fremstillet i Jylland på en fabrik, hvor der er ordnede forhold. Vi går meget op i at tage socialt ansvar og være bæredygtige, hvorfor dette ligger os meget på sinde. Kvaliteten af vores produkter er vores absolutte mærkesag, da det er essentielt for en god seng, at den er bygget af de rigtige materialer, der gør, at den holde i mange år.

Sådan vælger du den rette topmadras

En god topmadras er med til at danne det bedste fundament for den gode nattesøvn. En god nattesøvn, der varer ved og ved i mange år. Kendetegnet ved topmadrasser af fremragende kvalitet er, at de er i stand til at bevare de gode og stærke egenskaber i utallige år. Det er det lag, der bliver udsat for mest direkte slitage, hvilket sætter store krav til kvaliteten af alt fra skum til tekstil. Når du skal vælge den rette topmadras, bør du se på dine præferencer og reelle behov. Vi tilbyder to typer skum, som er den velkendte Latex og en memory skum, som kommer i vores Celcius model. Begge har nogle fortrinlige kompetencer, men de er meget forskellige.

Værd at vide om vores Latex model

Har du brug for masser af støtte og ventilation, så du ikke sveder så meget om natten eller har det for varmt, er Latex modellen god på tværs af vægtklasser. Det er en meget elastisk skum, som er yderst alsidig og stærk. Uanset hvor meget du vejer, vil den presse tilbage, så du ligger optimalt med rygsøjlen rank og lige. Den er også allergivenlig og todimensionel, da den både er i stand til at trykaflaste og støtte på samme tid. Den har en højere bæreevne, god åndbarhed og holder længe uden at falde sammen.

Værd at vide om vores Celcius model

Har du det modsat koldt om natten, er vores Celcius topmadras en type, som du synker ned i. Den former sig nemlig efter din kropsvarme og svøber sig om dig. Den ventilerer ikke som latex, men holder dig varm hele natten. Og så giver den naturligvis også god støtte, da den virker trykaflastende, hvor din krop er varmest og synker mest ned. Du har begrænset bevægelighed, hvilket er godt til dig, der ligger meget uroligt og har svært ved at finde en god, ergonomisk position.

Fordele ved at have en lækker topmadras

Der er rigtig mange fordele ved at have en lækker topmadras på din seng. Den er med til at højne niveauet af komfort betragteligt, giver uovertruffen støtte, forbedrer din søvnkvalitet, forlænger sengens levetid samt bidrager til bedre hygiejne, så din seng holder sig frisk. En topmadras er altid udstyret med et aftageligt betræk, som er vaskbart. Det er nemt at rengøre, hvilket du ikke kan, hvis du sover direkte på for eksempel en boxmadras, som er naglet fast til en træramme. Yderligere er topmadrasser også med til at forhindre, at der nedsiver skadelige partikler i de underliggende madrasser. Sved, hudceller og skidt er uundgåeligt med tiden, hvorfor det er en klar fordel at udstyre din seng med en dejlig og behagelig topmadras.

Hvor tyk skal en topmadras være?

Man kan ikke generalisere ved at sige, at en topmadras skal have en bestemt tykkelse for at være optimal. Det kommer an på, hvad du har det godt med at ligge på, og hvor meget du vejer. Vi anbefaler, at du ser efter en kernetykkelse på 5-6 cm, hvis du vejer omkring 75-80 kg. Vejer du mere end det, kan du med fordel vælge en topmadras med en tykkere kerne, så du får optimal støtte. Omvendt kan man sige, at du sagtens kan nøjes med tyndere topmadrasser, hvis du vejer mindre end 70-75 kg, hvor 4 cm er optimalt. Igen skal du her se på, om din seng er helt ny, eller om du er ude efter en topmadras som supplement til din gamle seng. Jo ældre sengen er, jo tykkere bør du købe din topmadras, da sengens reelle egenskaber vil være begrænsede. Vælg derfor din topmadras med omhu, så du får den rigtige og dermed det bedste fundament for en god nattesøvn.

Læs mere »
Produkt føjet til produktsammenligning!