Chat with us, powered by LiveChat

Springmadrasser 160x200

Herunder finder du vores formidable springmadrasser på 160x200 cm. Alle madrasser er lavet af de bedste materialer, og når du vælger en springmadras fra Sengetid, får du en madras med en særdeles god ventilation, hvilket resulterer i en dejlig nats søvn.

Gå på opdagelse i vores udvalg af eksklusive springmadrasser lige her!

7 varer

pr side
Faldende

7 varer

pr side
Faldende

En springmadras er særligt frisk og luftig

En springmadras 160x200, og for den sags skyld alle springmadrasser, er nogle af de bedste madrasser, når det kommer til ventilering. Det vil sige, at de er gode til at holde sig friske og således give dig en bedre søvn.

I løbet af natten afgiver vi alle sved og varme og andet, der stille og roligt trænger ned i madrassen. Og det er her, at en madras med god luftcirkulation virkelig viser sit værd. En springmadras er bygget sådan op, at den opfordrer til konstant og løbende luftcirkulation i løbet af natten såvel som gennem dagen. Det gør, at den kan holde sig frisk og tør i længere tid end mange andre madrastyper.

Et fleksibelt valg

Når det kommer til spørgsmålet om en springmadras 160x200, hvilket er en forholdsvis fleksibel størrelse, så er den også ret alsidig i forhold til brug. Den kan fungere som seng i en sengeramme, eller du kan også bruge din springmadras som supplement til din boxmadras eller andet.

En fordel ved at bruge den som ekstra madras ovenpå din anden madras er — om det er en boxmadras, elevationsseng eller andet — så betyder det ofte, at du kan nøjes med at udskifte springmadrassen, når det kommer dertil, og beholde resten.

Forlæng levetiden på din springmadras

Din springmadras danner ofte kernen i din seng, og på den måde er den også ofte nærmest uundværlig. Derfor kan du også passe ekstra godt på den med en topmadras. Den kan ovenikøbet give ekstra komfort til nattesøvnen (eller hvis du kan lide at dase eller arbejde i sengen i løbet af dagen).

Vores madrasser er lige så glade for at blive ligget i om dagen som om natten. På mange måder er det det, vi mener, når vi snakker om, at vi tilbyder et bredt udvalg af luksussenge og springmadrasser 160x200 til en fair pris.

Vi bruger alle vores seng forskelligt, på forskellige tidspunkter og, endda, til forskellige formål, men vi fortjener alle en god søvn, uanset hvornår på døgnet det er.

Derfor er det ofte også en smart beslutning at tage sig godt af sin springmadras på samme måde, som den tager sig af dig og din krop og, måske, dine kære. Her kan en topmadras være med til at yderligere forlænge levetiden på din springmadras.