Chat with us, powered by LiveChat

Book en sengeekspert

Book en sengeekspert - Gratis og uforpligtende!

 

Tryg og professionel vejledning og rådgivning til den rette seng

 

Find den helt rigtige seng til dig sammen med vores dygtige eksperter. En god søvn og den rette støtte er yderst vigtigt. Med den rigtige seng vil du opleve et nyt overskud og øget livskvalitet.

 

Det kan være svært at finde den rigtige seng, og derfor tilbyder vi personlig rådgivning alle hverdage, så du kan føle dig tryg i dit valg af seng. 

 

Hvad kan en specialist hjælpe dig med?

 

Hos Sengetid gør vi en dyd ud af, at vores medarbejdere oplæres grundigt i alle senge fra de forskellige brands. Vores medarbejdere er yderst dygtige i deres fag, er lyttende og ærlige. Vores eksperter stræber efter, at finde den helt rigtige seng til dig, som matcher dine behov og ønsker til en ny seng.

 

Vi tilbyder et stort udvalg af eksklusive boxsenge, kontinentalsenge og elevationssenge. Vi har med garanti en seng i topklasse, som vil opfylde netop dine ønsker.

 

Vores eksperter bliver opdateret med nyheder og bliver løbende uddannet i sengene i vores sortiment.

 

Selvom vi udelukkende er en online butik, så har du mulighed for at booke en tid til rådgivning. Her vil vores sengeeksperter sætte god tid af, så du kan få den rette trygge vejledning. På den måde kan du bedre føle dig sikker i dit valg.

 

Hvordan booker jeg tid?

 

Vi tilbyder rådgivning alle hverdage, hvor du går ind og vælger en tid. Her vil en ekspert sætte tid af, så du kan få rådgivning og vejledning, når det passer dig i løbet af dagen.

 

Alle spørgsmål er velkomne. Vi anbefaler at når du booker din sengespecialist, at du i kommentarfeltet gør os opmærksomme på, hvilken seng eller sengetyper du kigger på. På den måde kan vores sengespecialister bedre forberede sig inden telefonmødet.

 

BOOK TID HER:

 

 

Du kan i vores kalender finde den dag og vælge et tidsrum, som passer dig bedst. Herefter vil du blive kontaktet af vores dygtige eksperter, så I sammen kan finde din nye lækre drømmeseng.