Chat with us, powered by LiveChat

Kuvertlagen

Vil du heller ikke gå på kompromis med æstetik, kvalitet og en god nats søvn? Herunder finder du et udsøgt udvalg af eksklusive kuvertlagner fra Norhland, som er produceret i det blødeste bomuld, hvilket sikrer dig en høj sovekomfort. 

Kollektionen er nøje udvalgt og holdt i klassiske neutrale farver, som passer ind i en nordisk indretningsstil. Lagnerne fås i de fleste gængse størrelser som passer til både enkeltmandssenge og dobbeltsenge.

Varer 1-24 af 41

pr side
Side
Faldende

Varer 1-24 af 41

pr side
Side
Faldende

Norhland er nordisk design 

Her på siden finder du vores store udvalg af kuvertlagner fra Norhland. Lagnerne fås i de fleste størrelser og 2 farver hvid og grå. Det gør at du med sikkerhed kan finde det helt rigtige lagen til din seng. Om din topmadras er tyk eller tynd, så har vi den rette størrelse så du kan få et flot og stramt udtryk omkring din topmadras. Kuvertlagner egner sig til topmadrasser til enkeltmandssenge og dobbeltsenge, og er perfekt til dig som ønsker et lagen der ikke krøller sammen i sengen, og til dig som fokuserer på funktionalitet og kvalitet. 

Kuvertlagner er blevet meget populære de senere år, både fordi det giver et stramt og rent udtryk af sengen, men også fordi alle boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge i dag bliver betrukket med møbelstof der er ekstra slidstærkt, og pænt at se på. Det gør at mange ikke længere ønsker at dække hele sengen til med et lagen.

Når det kun er topmadrassen der bliver dækket af lagnet, får det hele sengen til at fremstå mere enkel, rolig og elegant i sit udtryk som mange godt kan lide i soveværelset. Det elegante udtryk sengen får med et kuvertlagen, er med til at gøre rummet mere harmonisk og æstetisk at se på.  

 

Grå og hvide lagner

Hos Sengetid.dk kan du købe de nye kuvertlagner fra Norhland i grå eller hvid, som begge giver et elegant og stramt udtryk, der gør det let for dig at kombinere med andre farver i valget af sengetøj, sengetæppe og puder. De grå og hvide lagner passer til den nordiske indretningsstil og det moderne hjem, og giver et flot minimalistisk udtryk og rene linjer. 

Det grå lagen passer især godt til de mørke senge som sort og blå, da det vil fremhæve de smukke detaljer på sengen, og holde looket i et nedtonet og dæmpet udtryk der skaber ro i soveværelset. Her kan man med fordel kombinere det grå lagen med stærke farver i valget af sengetøj, sengetæppe og puder for at skabe et rum der ligger op til forbrydelse 

og ro.  Hvide lagner passer derimod godt til alle senge farver, alt efter hvilket udtryk man ønsker at skabe. Ønsker man et livligt udtryk der sætter sengen i fokus, er mørke senge med hvide lagner en god kombination, hvor lyse senge som beige og grå er gode med til at skabe et mere afdæmpet og æstetisk udtryk der er lidt mere over i det feminine hjørne. 

 

Kvalitet og funktionalitet 

Norhland er det nye danske senge og tekstil brand, der har fokus på kvalitet, funktionalitet og design, og som ikke ønsker at gå på kompromis med valget af materialer eller æstetik. Derfor er alle materialer nøje udvalgt ved hvert et produkt, og giver dig den bedste sovekomfort hvor din hud kan ånde i løbet af natten, og hvor lagnet bliver liggende uden at krølle sig sammen. Kuvertlagnerne passer perfekt ind i den mordene og nordiske indretningsstil, hvor det æstetiske spiller en stor rolle. 

 

Produceret med omtanke

Kuvertlagnerne fra Norhland er produceret med omtanke for miljøet, af høj kvalitet der kan mærkes, for at sikre dig den bedste sovekomfort. De er fremstillet af 100% bomuld, og er certificeret i hht. Standard 100 By Oeko-Tex certificeret, som får lagnet til at føles blødt og skånsom mod huden. Det er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstile produkter og betyder at alle materialer, som anvendes, leve op til en række strenge krav.

Certificeringsmærket viser at vores senge er testet og godkendt og dermed også opfylder EU’s lovkrav til indhold af kemikalier (REACH). For os er det vigtigt at du får en god søvn, og derfor vil vi ikke gå på kompromis med kvaliteten.  

Norhlands kuvertlagner er tæt vævet med 200 tråde, der gør lagnet ekstra slidstærkt, hvor imod normale lagner kun har en vævning på 150 tråde. Den tætte vævning gør at lagnet føles blød mod huden, og kuvertlagnet bliver ekstra stærk så det kan holde i mange år frem.