Chat with us, powered by LiveChat

Levering

Levering af Norhland seng

Vi tilbyder altid gratis fragt og alle vores priser er således inkl. levering. Du skal derfor ikke bekymre dig om dyre ekstra omkostninger for, at få din nye Norhland seng leveret. Alle Norhland senge leveres til "kantstenen", som betyder der hvor fragten kan komme til med bilen.

Der er en leveringstid på 12-25 hverdage (2-5 uger) på de fleste af vores Norhland senge.

Når du skal have leveret din nye Norhland seng, kan du tilvælge nogle tillægsydelser i forbindelse med din levering. (Alle tillægsydelser i forbindelse med fragt/levering tilvælges i checkud efter indtastning af navn, adresse og tlf)

Tillægsydelser i forbindelse med levering

Op og indbæring

+250 kr

Bortskaffelse af gammel seng

(OBS sengen skal være skilt ad)

+400 kr

Opsætning af ny seng

+400 kr

Opsætning af ny Norhland seng + Bortskaffelse af gammel seng

(OBS sengen skal være skilt ad)

+800 kr

Indbæring

Har du valgt levering med indbæring tages der forbehold for, at dette er muligt uden fysiske hendringer af adgangsforhold. Du bedes derfor sikre dig, at varen kan passere døråbninger, trappeopgange mv. Indbæring skal kunne foretages af 2 mand. Bemærk desuden at vores chauffører af sikkerhedsmæssige årsager ikke må aftage deres fodtøj. Du har selv ansvaret for, at sikre afdækning/smudsunderlag. Beklager denne ulejlighed.

Bortskaffelse

OBS! Sengen skal være skilt ad eller kunne skilles af uden værktøj.

Montering

Tilkøb af montering inkluderer at selve Norhland sengen bliver samlet og monteret, men inkluderer ikke, at en evt. væghængt gavl bliver hængt op.

Øvrigt

Vores fragt er gratis til fastlandet i Danmark og brofaste øer. Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der et Ø-tillæg på 800 kr.

OBS! Det er KUN muligt, at få leveret til kantstenen til ikke brofaste Øér!

Der er kun én gratis levering pr. bestilling. Er du ikke hjemme til at tage imod sengen på den aftalte dato og tidspunkt vil du blive opkrævet for, at få sengen leveret i anden omgang.

For levering til Grønland og Færøerne, kontakt os venligst for en pris.