Chat with us, powered by LiveChat

Levering

Levering af seng

Vi tilbyder altid gratis fragt* og alle vores priser er således inkl. levering. Du skal derfor ikke bekymre dig om dyre ekstra omkostninger for, at få din nye seng leveret. Alle vores senge leveres til "kantstenen", som betyder der hvor fragten kan komme til med bilen.

*Vores fragt er gratis til fastlandet i Danmark og brofaste Ø'er. Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø, Fanø med videre, kommer der et Ø-tillæg på 800 kr.

Der er en leveringstid på 10-25 hverdage på de fleste af vores senge.

Når du skal have leveret din nye seng, kan du tilvælge nogle tillægsydelser i forbindelse med din levering. (Alle tillægsydelser i forbindelse med fragt/levering tilvælges i checkud efter indtastning af navn, adresse og tlf)

Tillægsydelser i forbindelse med levering

Indbæring

249,- kr

Indbæring og bortskaffelse af gammel seng

(OBS sengen skal være skilt ad)

749,- kr

Indbæring og montering af ny seng

749,- kr

Indbæring + montering af ny seng + bortskaffelse af gammel seng

(OBS sengen skal være skilt ad)

999,- kr

Indbæring

Har du valgt levering med indbæring tages der forbehold for, at dette er muligt uden fysiske hendringer af adgangsforhold. Du bedes derfor sikre dig, at varen kan passere døråbninger, trappeopgange mv. Indbæring skal kunne foretages af 2 mand. Bemærk desuden at vores chauffører af sikkerhedsmæssige årsager ikke må aftage deres fodtøj. Du har selv ansvaret for, at sikre afdækning/smudsunderlag. Beklager denne ulejlighed.

Bortskaffelse

OBS! Sengen skal være skilt ad eller kunne skilles af uden værktøj.

Montering

Tilkøb af montering inkluderer at selve sengen bliver samlet og monteret, men inkluderer ikke, at en evt. væghængt gavl bliver hængt op.

Øvrigt

Vores fragt er gratis til fastlandet i Danmark og brofaste øer. Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der et Ø-tillæg på 800 kr. Du vil få tilsendt et betalingslink, hvor du kan tilkøbe levering til en ikke-brofast ø adresse.

OBS! Det er KUN muligt, at få leveret til kantstenen til ikke brofaste Øér!

Der er kun én gratis levering pr. bestilling. Er du ikke hjemme til at tage imod sengen på den aftalte dato og tidspunkt vil du blive opkrævet for, at få sengen leveret i anden omgang.

For levering til Grønland og Færøerne, kontakt os venligst for en pris.