Chat with us, powered by LiveChat

Information om levering

Vi tilbyder altid gratis fragt og alle vores priser er således inkl. levering. Du skal derfor ikke bekymre dig om dyre ekstra omkostninger for, at få din nye seng leveret. Alle senge leveres til "kantstenen", som betyder der hvor fragten kan komme til med bilen.

Der er en leveringstid på 20-35 hverdage på de fleste af vores senge.

Når du skal have leveret din nye seng, kan du tilvælge nogle tillægsydelser i forbindelse med fragten. (Alle tillægsydelser i forbindelse med fragt/levering tilvælges, når du har konfigureret din seng).

Tillægsydelser i forbindelse med levering

1. Op og indbæring (+250kr)

2. Bortskaffelse af gammel seng (OBS sengen skal være skilt ad) (+400kr og kun som tillæg nr. 1)

3. Opsætning af ny seng (+400kr og kun som tillæg til nr. 1)

4. Opsætning af ny seng + Bortskaffelse af gammel seng (OBS sengen skal være skilt ad) (+800kr og kun som tillæg til nr. 1)

Bortskaffelse af gammel seng

OBS! sengen skal være skilt ad, eller kunne skilles ad uden brug af værktøj.

Indbæring

Har du valgt levering med indbæring, tages der forbehold for at dette er muligt uden fysiske ændringer af adgangsforhold, du bedes derfor sikre dig at varen kan passere døråbninger, trappeopgange mv. Indbæring skal kunne foretages af 2 mand. Bemærk desuden at vore cheffører af sikkerhedsmæssige årsager ikke må aftage deres fodtøj. Du har selv ansvar for at sikre afdækning/smudsunderlag, vi beklager denne ulejlighed

Montering

Tilkøb af monter inkluderer at selve senge bliver samlet og monteret, men inkluderer ikke, at en væghængt gavl bliver hængt op.

Øvrigt

Vores fragt er gratis til fastlandet i Danmark og brofaste øer. Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der et Ø-tillæg på 800kr. (Kontakt os venligst via mail hej@sengetid.dk).

OBS! Det er KUN muligt at få leveret til kantstenen på ikke brofaste Ø'er.

 

Der er kun en gratis levering pr. bestilling. Er du ikke hjemme til at tage imod sengen på den aftalte dato og tidspunkt, vil du blive opkrævet 500kr for at få sengen leveret i anden omgang.

For levering til Grønland eller Færøerne, så kontakt os venligst via mail hej@sengetid.dk.

 

Husk at vi er E-mærket som din garanti for et sikkert sted at handle.

Samtidig med det har alle vores produkter dybe rødder i Danmark, som er et kvalitets stempel uden lige.

Kontakt os på tlf.: 70 60 55 53, hvis du har spørgsmål.