Chat with us, powered by LiveChat

Hvorfor det er godt, vi ikke har en butik!

Online butik 

Vi får mange henvendelser fra folk, der gerne vil besøge vores butik, for at prøve de eksklusive senge vi sælger. Men vi har ikke nogen butik - og det skal du være glad for! For dels giver det dig kvalitetssenge til billigere priser, og dels sparer det dig for at vælge seng på et forkert grundlag. Endelig sparer det dig en masse tid, fordi du ikke er tvunget til at køre hen til vores butik. Nå ja, så slipper du også for at skulle slæbe sengen hjem selv.

For nogen virker det forkert, at vi ikke har en fysisk butik, de kan se vores senge i. For sådan har man jo altid gjort. Men ved at vælge den fysiske butik fra, har vi gjort vores kunder en stor tjeneste, som de ender med at blive glade for i længden.

Nu skal du høre hvorfor!

Vi har ikke nogen fysisk - og det skal du være glad for

Dels giver det dig kvalitetsenge til billige priser, og dels sparer det dig for at vælge seng på forkert grundlag.

Nedenfor kan du læse mere om hvorfor bedre kan betale sig at vælge seng på nettet, end i en fysisk butik.

Du undgår at vælge seng på et forkert grundlag

Først og fremmeste kan du ikke komme til at prøveligge vores senge. Det gør folk tit i sengebutikken ved at lægge sig i sengen med alt tøjet på - og måske overtøjet - på i 3-5 minutter.

Men det er slet ikke tid nok, til at du kan vurdere sengen og især madrassen ordentligt. Og hvor tit går du i seng med alt tøjet på? Så vælger du seng på den måde, ender du helt sikkert med den forkerte. Læs hvordan du vælger sengen her.

Så ved at købe seng på nettet, undgår du fejlkøb på forkert grundlag. Samtidig får du bedre overblik og flere fakta om de enkelte senge at bedømme på. Det betyder, at du træffer dit valg af seng på et mere oplyst og faktuelt grundlag. Og du træffer det selv! Du bliver ikke besnakket af en sælger, men kan i stedet træffe dine valg i god ro og mag.

Er du i tvivl om valg af seng eller har øvrige spørgsmål, så står vores sengeeksperter til rådighed på chat og telefon fra kl. 09-20 og oftets udover det. Start en chat med os nede i højre hjørne eller ring på telefon 70 60 55 53. Vi gør alt for at vejlede vores kunder på bedst mulig vis.

Du får 101 nætters risikofri prøve af din seng

Når du køber en seng hos Sengetid får du hele 101 nætters risikofri prøve på din nye seng, og 14 dages returret på mindre sengeprodukter.

De 101 nætters risikofri prøve på sengen giver dig en bedre mulighed for, at finde ud af om sengen er det rigtige valg for dig. Vi ved at det er en stor beslutning, at vælge en ny seng. Derfor mener vi at det er vigtigt, at du prøver din nye seng hjemme i vante og trygge omgivelser. Skulle det vise sig at du har valgt forkert, kan du returnere sengen ganske gratis.

Udover det har du to andre muligheder for, at justere din seng. Hvis du ønsker at beholde sengen, kan du få ændret fastheden i din madras eller ændre din kerne i topmadrassen, så sengen kan passe til præcis dine ønsker.

LÆS MERE

Ingen store lokaler på dyre adresser

Ved at vi ikke har en fysisk butik, slipper du også for at betale overpris for sengen. For vi skal ikke tjene ind til en dyr husleje på en fancy, central adresse i en af landets storbyer.

Du kommer heller ikke til at betale for, at vi har en masse penge bundet til et kæmpe lager af senge. Det var du kommet til, hvis vi havde haft en fysisk butik. For så ville vi ikke ane, hvor mange kunder der kom ind af døren i dag, og ville have en seng med hjem.

Fordi det hele foregår på nettet, kan vi i praksis producere sengene efterhånden, som vi får ordrer ind på dem. Derved slipper vi næsten helt for at have varelager, og du får en seng, du ved der ikke har stået og feset husleje af hos os os i måske flere år.

Du slipper for at skulle køre din seng hjem selv

Endelig slipper du for at skulle køre din seng hjem selv eller betale dyrt for at få et transportfirma til at gøre det. Køber du en seng hos os, får du den leveret gratis til døren. Du kan også for et mindre beløb tilkøbe at få din seng båret op og ind til soveværelset, samt montering og bortskaffelse af din gamle seng.

LÆS OM LEVERING

Vores kundeservice sidder lige nede i chatboksen

Du slipper også for at gå og vente på, at ekspedienten i butikken har tid til at hjælpe dig. Vores kundeservice sidder klar lige nede i chatboksen - og vi sidder klar i hverdage fra kl. 09 til 20, og oftest udover det. Du kan få vejledning af en kompentet sengeekspert på både chat og telefon 70 60 55 53.

Indrømmet. Det kan også godt være, vi har lidt ventetid på nogle gange hos os - ligesom i en fysisk butik. Men så kan du foretage dig noget andet imens. For du sidder jo derhjemme - eller måske på jobbet - og shopper seng. Så der er altid noget, du kan tage dig til, mens du venter.

LÆS OM LEVERING