Chat with us, powered by LiveChat

Kontinentalsenge 120x200

Komfort og håndværk er blot nøgle af nøgleordene, som karakteriserer vores dansk-designede senge. Her finder du din næste kontinentalseng på 120x200 cm, som sikrer dig komfort hver nat. Et postulat vi bakker op med vores 101 nats søvngaranti. Se udvalg her.

Filtrering

3 varer

pr side
Faldende
 1. Spar64%
  Sort
  Mørkegrå
  Lysegrå

  Før 17.995 kr

  Nu kun 6.495 kr

  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 2. Sort
  Mørkegrå
  Lysegrå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 3. Sort
  Mørkegrå
  Lysegrå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering

3 varer

pr side
Faldende

Kontinentalseng 120x200 - stilrent design

En kontinentalseng 120x200 er en efterspurgt seng. Kontinentalsenge er ikke ligesom traditionelle senge, da de er bygget op på en anden måde, som giver en øget komfort. Søvn er vigtigt og en god nattesøvn vil være med til at forbedre livskvaliteten, da du bruger mange timer af døgnet i sengen. Derfor er det vigtigt at få en seng med god komfort og med en kontinental seng er du sikret en seng af både top komfort og kvalitet.

Kontinentalsengen har et utrolig flot og enkelt design, som nemt kommer til at passe ind i dit hjem. Sengen vil komme til at stå flot og give et nyt smart udtryk i dit hjem. En stor fordel ved kontinentalsenge er højden. Sengen er nemlig høj og du står derfor ikke op, men ud af sengen. En kontinentalseng i størrelsen 120x200 er et rigtig godt bud til dig, som gerne vil have en seng med god plads, men som ikke fylder for meget i soveværelset.

Seng med tre komfortlag

Ud over at tilbyde en højere komfort end mere traditionelle senge, så får du med en kontinentalseng en række gode funktioner. 120x200 kontinentalsengen er bygget op med hele 3 lag, hvilket vil sikrer dig den perfekte komfort.

I bunden af en kontinentalseng 120x200 ligger enten en skummadras eller en boxmadras, der sikrer stabilitet og komfort op gennem sengen.

Oven på boxmadrassen er en springmadras designet med starspring-fjedre, pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Springmadrassen er konstrueret på den måde, at den er inddelt i op til 11 komfortzoner. De 5 komfortzoner, 8 komfortzoner eller 11 komfortzoner er med til at give ekstra støtte til de områder, hvor kroppen har tendens til at synke ned i madrassen. Den vil derfor sikrer dig en lige ryg, når du sover i sengen.

Oven på fjedrene, af den ene eller den anden slags, finder vi en ventilerende polstring, som cooltex-, hyperfoam, eller latexpolstring på c. 20-25 mm, der gør, at du ikke kommer til at mærke fjedrene gennem madrassen.

Vælg din topmadras efter dit behov

Topmadrassen er det øverste lag og som er med til at toppe sengens komfort. Du kan efter eget valg vælge en topmadras efter dit behov. Til kontinentalsengen 120x200 kan du vælge mellem tre typer af topmadrasser. Du kan vælge mellem en latex-topmadras, hyperfoam-topmadras og en celcius-topmadras.

Latex-topmadrassen og hyperfoam-topmadrassen er mere elastisk og giver god støtte til de steder, hvor kroppen har tendens til at synke ned i sengen. Det gør, at madrassen er trykaflastende og presser imod steder med høj vægt, så du ligger i den bedste position for din krop. Samtidig så er latex-madrassen og hyperfoam-topmadrassen ventilerende, så din krop let kan ånde i løbet af natten, hvilket er perfekt til dig som har tendens til at få det varmt om natten.

Den anden topmadras er Celcius-topmadrassen, der er lavet af memory-skum. Den former sig efter din kropstemperatur, så din krop omfavnes der, hvor den typisk er varmest. Memory-skummet vil være med til at aflaste de udsatte områder på kroppen som ryggen og nakken. Denne form for topmadras kan derfor give dig god komfort, når du sover, og den har tendens til at blive mere varm end latex-madrassen, som er mere ventilerende.

Valg af madrassens fasthed

Du kan vælge flere forskellige fastheder til kontinentalsengen 120x200, det er dog vigtigt at vælge den rigtige fasthed, som vil gavne din krop. Du skal derfor vælge madrassens hårdhed eller fasthed ud fra din kropsvægt – dvs. at jo mere du vejer, jo hårdere skal din madras være for at opnå den bedste støtte uanset vægt.

Hvis du har en vægt på under 75 kg, vil det derfor være en fordel at vælge medium hård med starspring-fjedre eller pocket-fjedre, vejer du mellem 75-95 kg skal madrassen være hård med starspring-fjedre eller pocket-fjedre, og vejer du mere end 95 kg, er det en fordel at vælge en hård madras med multipocket-fjedre eller kraftigere starspring-fjedre. Det gør at uanset vægt opnår din krop den bedste position om natten.

Flot og komfortabel kontinentalseng i 120x200

En kontinentalseng i størrelsen 120x200 passer godt til dig, som er på udkig efter en flot, enkel og komfortabel seng med en god højde, der ikke er for stor til hjemmet. Med en kontinentalseng 120x200 får du en følelse af hverdagsluksus og en eksklusiv seng med god plads, men som har en tilpas størrelse til mindre rum, da den ikke fylder så meget, sammenlignet med en almindelig dobbeltseng.

Vi står klar med vores eksperthjælp

Vores personale består af dygtige kompetente medarbejdere, som alle har mange års erfaring inden for sengebranchen. Dette er din garanti for, at du modtager en suveræn eksperthjælp, når du brænder inde med spørgsmål. 

Hos os er vi ikke blege for at rådgive dig, uanset hvad du skal have hjælp til. Det kan være, at du er på udkig efter en ny topmadras til din kontinentalseng? Eller også ønsker du vejledning i, hvordan du rengør og vedligeholder din nyindkøbte madras? 

Vi sidder klar alle dage mellem klokken 09-22, hvor vi kan kontaktes på telefon 70 60 55 53. Du kan også vælge at skrive til os over mail eller direkte i chatten, som du finder nederst i højre hjørne.