Chat with us, powered by LiveChat

Kontinentalsenge 120x200

Filtrering

3 varer

pr side
Faldende
 1. Sort
  Mørk grå
  Lys grå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 2. Sort
  Mørk grå
  Lys grå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 3. Sort
  Mørk grå
  Lys grå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering

3 varer

pr side
Faldende

Kontinentalseng 120x200

En kontinentalseng 120x200 er en efterspurgt seng. Kontinentalsenge er ikke ligesom traditionelle senge, da de er bygget op på en anden måde, som giver en øget komfort. Søvn er vigtigt og en god nattesøvn vil være med til at forbedre livskvaliteten, da du bruger mange timer af døgnet i sengen. Derfor er det vigtigt at få en seng med god komfort og med en kontinental seng er du sikret en seng af både top komfort og kvalitet.


Kontinentalsengen har et utrolig flot og enkelt design, som nemt kommer til at passe ind i dit hjem. Sengen vil komme til at stå flot og give et nyt smart udtryk i dit hjem. En stor fordel ved kontinentalsenge er højden. Sengen er nemlig høj og du står derfor ikke op, men ud af sengen. En kontinentalseng i størrelsen 120x200 er et rigtig godt bud til dig, som gerne vil have en seng med god plads, men som ikke fylder for meget i soveværelset.

Seng med tre komfortlag

Ud over at tilbyde en højere komfort end mere traditionelle senge, så får du med en kontinentalseng en række gode funktioner. 120x200 kontinentalsengen er bygget op med hele 3 lag, hvilket vil sikrer dig den perfekte komfort.

I bunden af en kontinentalsengen 120x200 ligger enten en skummadras eller en boxmadras, der sikrer stabilitet og komfort op gennem sengen. 

Oven på er en springmadras designet med pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Springmadrassen er konstrueret på den måde, at den er inddelt i 5 komfortzoner. De 5 komfortzoner er med til at give ekstra støtte til de områder, hvor kroppen har tendens til at synke ned i madrassen. Den vil derfor sikrer dig en lige ryg, når du sover i sengen. 

Oven på fjedrene, af den ene eller den anden slags, finder vi en cooltex-polstring med 25 mm, der gør, at du ikke kommer til at mærke fjedrene gennem madrassen.

Vælg din topmadras efter dit behov

Topmadrassen er det øverste lag og som er med til at toppe sengens komfort. Du kan efter eget valg vælge en topmadras efter dit behov. Til kontinentalsengen 120x200 kan du vælge mellem to typer af topmadrasser. Du kan vælge mellem en latex-topmadras og en celcius-topmadras.

Latex-topmadrassen er mere elastisk og giver god støtte til de steder, hvor kroppen har tendens til at synke ned i sengen. Det gør, at madrassen er trykaflastende og presser imod steder med høj vægt, så du ligger i den bedste position for din krop. Samtidig så er latex-madrassen ventilerende, så din krop let kan ånde i løbet af natten, hvilket er perfekt til dig som har tendens til at få det varmt om natten.

Den anden topmadras er Celcius-topmadrassen, der er lavet af memory-skum. Den former sig efter din kropstemperatur, så din krop omfavnes der, hvor den typisk er varmest. Memory-skummet vil være med til at aflaste de udsatte områder på kroppen som ryggen og nakken. Denne form for topmadras kan derfor give dig god komfort, når du sover, og den har tendens til at blive mere varm end latex-madrassen, som er mere ventilerende.

Valg af madrassens fasthed

Du kan vælge flere forskellige fastheder til kontinentalsengen 120x200, det er dog vigtigt at vælge den rigtige fasthed, som vil gavne din krop. Du skal derfor vælge madrassens hårdhed eller fasthed ud fra din kropsvægt – dvs. at jo mere du vejer, jo hårdere skal din madras være for at opnå den bedste støtte uanset vægt.

Hvis du har en vægt på under 75 kg, vil det derfor være en fordel at vælge mediumhård med pocket-fjedre, vejer du mellem 75-90 kg skal madrassen være hård med pocket-fjedre, og vejer du mere end 90 kg, er det en fordel at vælge en hård madras med multipocket-fjedre. Det gør at uanset vægt opnår din krop den bedste position om natten

Flot og komfortabel kontinentalseng i 120x200

En kontinentalseng i størrelsen120x200 passer godt til dig, som er på udkig efter en flot, enkel og komfortabel seng med en god højde, der ikke er for stor til hjemmet. Med en kontinentalseng 120x200 får du en følelse af hverdagsluksus og en seng med god plads, men som har en tilpas størrelse til mindre rum, da den ikke fylder så meget i sammenlignet med almindelig dobbeltseng.