Chat with us, powered by LiveChat

Springmadrasser 120x200

Gå på opdagelse i vores store udvalg af springmadrasser på 120x200 cm her på siden. Vores eksklusive springmadrasser er særligt komfortable og ventilerende, hvilket sikrer dig en god nats søvn. Madrasserne kommer desuden i forskellige fasthedsgrader.

Bliv inspireret til dit næste køb af en springmadras på 120x200 cm herunder.

24 varer

pr side
Faldende

24 varer

pr side
Faldende

En 120x200 springmadras til et godt tilbud

Søger du den perfekte 120x200 springmadras til din seng?

Så er du kommet til det rette sted. 120x200 er ikke nødvendigvis den mest klassiske eller mest efterspurgte madrasstørrelse, men vores filosofi hos Sengetid er, at alle fortjener en god nattesøvn på en god seng i høj kvalitet, der blidt luller dig i søvn hver nat. Og det behøver ikke altid koste en halv bondegård for en god madras, uanset størrelse.

Derfor tilbyder vi altid et bredt sortiment af springmadrasser i alle størrelser og til alle modeller senge, som vi sælger. Det vil sige alle de kendte typer, såsom elevationsseng, kontinentalseng og andre.

En madras lidt for sig

Din springmadras kan være del af mange forskellige sengekonstellationer, og samtidig er den også en relativt blød og komfortabel type madras. Lidt i forlængelse af det er springmadrasser derfor også en ret fleksibel madras, der kan være et godt valg, hvis der er chance for, at springmadrassen anvendes til forskellige senge over dens levetid.

Og når vi har at gøre med 120x200, hvilket ikke nødvendigvis er den mest udbredte madrasstørrelse i verden, kan det være ekstra vigtigt med en madras, der kan lidt af hvert. En typisk seng fra Sengetid har en garanti på op til 20 år, og der kan ske mange ting i løbet af den tid. Det gør det svært at forudsige, hvor og hvordan din nye springmadras skal bruges.

Speciel komfort og kvalitet

Vi stræber efter at producere og levere senge og springmadrasser i højeste kvalitet, uden at det skal koste dig en halv blåhval. Det vil sige, at du hos os altid kan finde en springmadras til et godt tilbud og en god pris. Blandet andet derfor tilbyder vi et stort udvalg, som du kan gå på opdagelse i direkte fra sofaen (eller måske under dynen i din nuværende seng).

Så, hvorfor vente?

Giv vores udvalg et kig og se, om du ikke falder over en god springmadras til en god pris.