Chat with us, powered by LiveChat

Om Sengetid

Om Sengetid

Dansk design og håndværk

Danmark har altid været kendt ude i verden for sine dygtige møbeldesignere. Kendetegnede for disse er, at de skaber tidløse designs ved brug af stolte håndværkstraditioner uden, at gå på kompromis med funktionaliteten.

Hos Sengetid hylder vi de danske møbeldesignere og vi er stolte over sammen med Norhland, at føre den danske håndværkstradition videre.

Alle Norhland senge er designet og fremstillet i Danmark, ved brug af klassiske nordiske kvalitetsmaterialer. Vi er stolte over, at være eksklusiv forhandler af Norhland. Norhland producerer udelukkende produkter i absolut topkvalitet og i et moderne og tidsløst design.

Når du vælger en Norhland seng får du mere, end bare en seng. Du får et møbel, som repræsenterer en stolt tradition for smukt og æstetisk håndværksarbejde. Her er intet overladt til tilfældighederne, men udviklet med den største omhu og respekt for den danske designhistorie.

Mere end bare en seng

Der var engang, hvor sengen var noget som skulle gemmes væk. Den blev primært set som en genstand, der blot skulle udfylde en funktion og ikke som et møbel med et æstetisk udtryk, design eller som nødvendigvis passede ind med hjemmets øvrige interiør.

Hos Sengetid mener vi, at den tid er forbi.

Vi mener at soveværelset er mere end et sted, hvor du sover. Det er et rum, hvis indretning skal passe med hjemmets øvrige indretning og afspejle din personlighed i sit udtryk. Vi mener, at sengen skal inspirere og skabe begejstring.

Norhland senge og tilbehør er for smukke til, at blive gemt væk. Med en Norhland seng får du en kvalitetsseng i et indbydende og tidløst design, som passer perfekt til enhver indretning med sit flotte ydre og rene linjer.

Norhland giver dig mulighed for en smuk og æstetisk indretning af dit soveværelse. Med sine bløde og afdæmpede nuancer, enkle designudtryk og nordiske kvalitetsmateriale, er en Norhland seng nem at passe ind i dit hjem. For os, handler kvalitet nemlig om mere end bare komfort.

Design med omtanke

Hos Sengetid er vi af den overbevisning at kvalitet, holdbarhed og design er fremtiden. Derfor er alle Norhlands senge fremstillet i nordiske kvalitetsmaterialer som træ og naturlige tekstiler i et langtidsholdbart design. En seng som holder længe, både kvalitets- og designmæssigt er nemlig bedre for miljøet. Det mener vi, er sund fornuft.

Produktion tæt på dig

Nu vi taler om sund fornuft, så mener vi desuden, at en ny seng ikke bør transporteres på tværs af verden for, at nå frem til sin nye ejer.

Hos Norhland er produktion og design tænkt bæredygtigt fra begyndelsen. Norhland tager bæredygtighed meget alvorligt. Derfor værner Norhland om vores miljø, udviser stor respekt og betaler det, det koster til såvel underleverandørerne som medarbejderne.

Alle Norhland senge er fremstillet i Danmark, af primært nordiske kvalitetsmaterialer fra nordiske leverandører.

Når du vælger en Norhland seng kan du derfor være forvisset om, at den er produceret ansvarligt og med respekt for miljøet.

Det er vigtigt for os i Sengetid at vi sælger senge, som både hylder mennesket, naturen, design, indretning og sidst, men ikke mindst er i absolut topkvalitet bygget i Danmark.