Chat with us, powered by LiveChat

Om Sengetid

Om Sengetid

Eksklusive kvalitetssenge i absolut topklasse!

De nordiske lande og særligt Danmark har altid været kendt ude i verden for sine dygtige møbeldesignere. Kendetegnet for disse er, at de skaber tidløse designs ved brug af stolte møbelhåndværkstraditioner uden, at gå på kompromis med funktionaliteten.

Hos Sengetid hylder vi de stolte håndværkstraditioner, og vi er stolte over at videreføre håndværkstraditionen i vores sortiment af eksklusive kvalitetssenge.

Alle senge i vores sortiment er designet i et enkelt og stilrent design og er produceret ved brug af klassiske nordiske kvalitetsmaterialer. Vi er stolte over at være forhandler af et bredt sortiment af smukke senge, som udelukkende er produceret af materialer i absolut topkvalitet og i et moderne og tidløst design.

Når du vælger en kvalitetsseng fra vores sortiment, får du mere, end bare en seng. Du får et møbel, som repræsenterer en stolt tradition for smukt og æstetisk håndværksarbejde. Her er intet overladt til tilfældighederne, men udviklet med den største omhu og respekt for den danske designhistorie.

Sengetid.dk er ejet af Lars Larsen Group.

Mere end bare en seng

Der var engang, hvor sengen var noget som skulle gemmes væk. Den blev primært set som en genstand, der blot skulle udfylde en funktion og ikke som et møbel med et æstetisk udtryk, design eller som nødvendigvis passede ind med hjemmets øvrige interiør.

Hos Sengetid mener vi, at den tid er forbi.

Vi mener at soveværelset er mere end et sted, hvor du sover. Det er et rum, hvis indretning skal passe med hjemmets øvrige indretning og afspejle din personlighed i sit udtryk. Vi mener, at sengen skal inspirere og skabe begejstring.

Vores sortiment af eksklusive senge og sengetilbehør er for smukke til, at blive gemt væk. Med en kvalitetsseng fra Sengetid får du en moderne seng i et indbydende og tidløst design, som passer perfekt til enhver indretning med sit flotte ydre og rene linjer.

Sengetid giver dig mulighed for en smuk og æstetisk indretning af dit soveværelse. Med sine bløde og afdæmpede nuancer, enkle designudtryk og nordiske kvalitetsmateriale, er din drømmeseng fra Sengetid nem at passe ind i dit hjem. For os, handler kvalitet nemlig om mere end bare komfort.

Design med omtanke

Hos Sengetid er vi af den overbevisning at kvalitet, holdbarhed og design er fremtiden. Derfor er alle vores senge fremstillet i nordiske kvalitetsmaterialer som træ og naturlige tekstiler i et langtidsholdbart design. En seng som holder længe, både kvalitets- og designmæssigt er nemlig bedre for miljøet. Det mener vi, er sund fornuft.

Produktion tæt på dig

Nu vi taler om sund fornuft, så mener vi desuden, at en ny seng ikke bør transporteres på tværs af verden for, at nå frem til sin nye ejer.

Hos Sengetid er produktion og design tænkt bæredygtigt fra begyndelsen. Sengetid tager bæredygtighed meget alvorligt. Derfor værner Sengetid om vores miljø, udviser stor respekt og betaler det, det koster til såvel underleverandørerne som medarbejderne.

Alle senge i vores sortiment er fremstillet i Norden, af primært nordiske kvalitetsmaterialer fra nordiske leverandører.

Når du vælger en seng fra Sengetid kan du derfor være forvisset om, at den er produceret ansvarligt og med respekt for miljøet.

Det er vigtigt for os i Sengetid at vi sælger senge, som både hylder mennesket, naturen, design, indretning og sidst, men ikke mindst er produceret i absolut topkvalitet.