Chat with us, powered by LiveChat

Om Sengetid

Når du skal vælge ny seng, står du over for et valg, der kommer til at have stor indflydelse på dit helbred og velbefindende i mange år fremover. Vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i sengen. Samtidig har en god nattesøvn afgørende betydning for din evne til at fungere i hverdagen – og kan forebygge en række ubehagelige livsstils- og alderdomssygdomme. Så derfor er det ekstra vigtigt at vælge en god og samvittighedsfuld leverandør af din nye seng.

Det vigtigste møbel

Sengen er det vigtigste møbel, du nogensinde skal købe til privaten. For skal du udnytte de helbredsmæssige fordele, som en god nats søvn giver, skal du som minimum tilbringe mellem 7-8 timer af hvert døgn i sengen. Så det er muligvis kun din kontorstol på jobbet, du tilbringer flere timer i end sengen.

Men i modsætning til den ergonomisk korrekte udformning af kontorstolen, er der knapt så stor bevågenhed omkring sengen. Den købes oftest, efter du har prøvet at ligge i en magen til i butikken i et par minutter med alt tøjet på.

Derfor køber alt for mange danskere en helt forkert seng i forhold til deres behov – og det får katastrofale følger for vores dagsform i form af ringere præstationsevne og dårligere immunforsvar. Samtidig medfører det over tid, at vi får større risiko for at udvikle en række livstruende livsstils- og aldersbetonede sygdomme.

Den rigtige seng fremmer livskvaliteten

Hos Sengetid.dk er vi af den overbevisning, at den rigtige seng fremmer livskvaliteten. Derfor har vi gjort meget ud af at præsentere vores mange fantastiske senge på en sådan måde, at du som forbruger med det samme kan identificere den gode kvalitet og vælge seng på baggrund af saglige informationer.

For typisk beholder vi den seng, vi har købt, i mellem 20 og 30 år – og det er rigtig mange år at sove dårligt og ligge forkert i. Derfor bør du være meget omhyggelig med at få valgt den rigtige seng.

Selvom det måske lyder paradoksalt, vælger du bedst og sikrest seng ved at handle hos os på nettet. For dels kan du i ro og mag studere de forskellige senge i detaljer og dels undgår du at blive vildledt af at prøve at ligge i sengene – og så har vi åbent i shoppen døgnet rundt, så du kan købe ny seng, når det passer dig.

Samvittighedsfuld sengeforhandler med med skarpe priser

Vi har derfor valgt at gå imod strømmen, og give vores kunder mulighed for at købe vores bedste senge, til den skarpeste pris - ALTID. Alle senge med mærket "særpris" er vores mest populære senge og falder ind under denne kategori. Kvaliteten af sengene er der ikke pillet ved, så du får stadig danskproducerede kvalitetssenge til skarpe priser. Kig derfor efter vores senge med mærket "særpris" eller vores gode tilbud for at sikre dig en danskproduceret kvalitetsseng til den skarpeste spris.

Hele 101 nats ombytningsret, for at sikre at du får den bedste nattesøvn

Hos os får du saglig information om, hvordan du vælger den rigtige seng og hvad du skal tage højde for, når du skal vælge seng. Vi har brugt mange kræfter på at udvikle eksakte beskrivelser og guides, der giver dig fyldestgørende og nøjagtige informationer om sengene. De fortæller dig meget mere end et par minutters prøveligning med alt overtøjet på i en sengebutik, nogensinde kommer til at vise dig.

Vi tilbyder EN gratis ombytning pr. ordre som er gældende i 101 nat fra sengen er modtaget. Du kan bytte følgende:

 1. Ombytning af fastheden i sengen
  Selve madraskernen, hvor hårdheden ligger i, bliver skiftet efter ønske.
  Det kan tage 3-4 uger at vende sig til en ny seng, derfor anbefaler vi at man venter med at ombytte fastheden indtil man er sikker på det ikke blot er et spørgsmål om tilvending.
  OBS! Har du en ”medium” eller ”fast” og ønsker ”ekstra fast” er der et differencebeløb på 999 kr. som også skulle betales hvis den var bestilt fra starten af. Der gives ikke evt. differencebeløb retur.

 2. Ombytning af topmadrassen til en anden kerne
  Latex kan ombyttes til Wonderpur eller omvendt. Kun til samme model som hører til sengen.

 3. Ombytning af ben
  Hvis du f.eks. har bestilt 19cm ben, og ønsker 10cm ben i stedet for.
  OBS! Hvis der er en difference i prisen skal denne betales. Der gives ikke evt. differencebeløb retur.

Bæredygtige, danskproducerede senge

Sengetid.dk lægger utrolig stor vægt på at give vores kunder masser af værdi for pengene, hvorfor kvaliteten er i højsædet. Vi forhandler udelukkende danske brands, der bliver produceret på en fabrik i Jylland, hvor der bliver gået op i arbejdsforholdene. Der bliver udelukkende anvendt kvalitetsmaterialer og dygtige, danske håndværkere med stor teknisk snilde, som arbejder under ordnede forhold.

Det giver samtidig mere bæredygtige senge med et væsentligt mindre CO2-udslip og mindre belastning af miljøet i forhold til senge, der er transporteret den halve jordklode rundt, for at blive solgt herhjemme. Bæredygtighed ligger os nemlig meget på sinde. Derfor værner vi om miljøet, udviser stor respekt og betaler god pris til såvel underleverandørerne som medarbejderne.

Af samme grund støtter vi også Miljøvenlig pakning, der gør en stor indsats for at nedbringe overforbruget af emballage og fremmer anvendelsen af genbrugsmaterialer i indpakningen af de produkter, som vi køber.

 

 

Ingen fordyrende mellemled

Samtidig kan vi sælge kvalitetssenge til væsentlig lavere priser end en fysisk sengebutik. For hos os er alle fordyrende mellemled skåret væk. Vi betaler heller ikke for dyre lokaler og showrooms på byens bedste adresser eller største indkøbscentre.

Derfor er vores priser presset helt i bund. Vi sælger sengene 100 % online og kan derfor koncentrere os om at udvikle det bedste udbud af senge, designet efter de nyeste trends i markedet. Det er senge bygget efter den nyeste viden fra ergonomiens og søvnforskningens verden. Så hos os får du nogle af de bedste senge, du kan opdrive i Danmark.

Tryg handel med e-mærket

Vi har skabt Sengetid.dk præcis, som vi selv kunne tænke os at købe senge og tilbehør online. Det betyder, at vi har gennemtænkt og nøje opbygget hele brugeroplevelsen for dig som kunde, lige fra du kommer ind på vores webshop over vores kundeservice og til du får leveret dine varer.

Samtidig har vi tænkt på din sikkerhed, når du handler online hos os. Alt foregår via en sikker, krypteret internetforbindelse, lige fra du kommer ind på siden, og til du har betalt for dine varer. Samtidig har vi fået gennemgået vores webshop, selve købsprocessen og hele kundeoplevelsen af e-mærket. Det en dansk certificeringsordning, der har som formål at sikre tillidsfuld og sikker e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende.

Vi er stolte af at have fået tildelt e-mærket, som bevis på at vi opfylder alle ordningens sikkerhedskrav og krav til en god brugeroplevelse. Samtidig er du bedre sikret som kunde. Det kan du læse mere på e-mærkets hjemmeside.

Spørg bare – for vi lever af glade og tilfredse kunder

Har du spørgsmål til vores mange senge, deres funktionalitet eller anvendte materialer, kan du bare kontakte os.Her er ingen dumme spørgsmål og vi går op i, at du er helt sikker, inden du køber en seng hos os.

Derfor er vores serviceniveau højt. For vi lever af glade og tilfredse kunder. Du kan derfor altid forvente en imødekommende og hjælpsom medarbejder, som er opsat på at finde svar og en seng til dig, som lever op til alle dine forventninger.

Vores team består udelukkende af kyndigt og uddannet personale, som ved alt om de senge, vi sælger og det tilbehør vi sælger til dem. Selv efter lukketid kan du få hjælp på vores side, så du nemmere kan finde, hvad du søger og har behov for.

Har du brug for råd og sparring til at finde den perfekte seng til dig, er vi altid behjælpelige med at finde en løsning, som imødekommer dine unikke behov og ønsker. Alle senge er af fremragende kvalitet. Derfor kan du være helt sikker, at du nok skal finde en seng, som passer til dig.

14 dages returret, 101 nats ombytningsret og op til 25 års garanti

Vi har gjort alt for, at du ikke kan vælge forkert. Derfor har vi 14 dages returret på dit køb og 101 nats ombytningsret på din springmadras, topmadras eller sengeben. For oftest er det springmadrassen, der giver de problemer, som fører til en dårlig nattesøvn og alvorlige helbredsproblemer.

Samtidig har vi udvalgt de bedste og mest holdbare materialer til alle de senge og det tilbehør, som vi sælger. Derfor giver vi helt op til 25 års garanti på flere af vores senge.

Så velkommen til sengetid.dk – her kan du gøre en ordentlig sengehandel!

Kontakt

Du kan kontakte os på tlf.: 70 60 55 53 alle dage fra kl. 09-22,

eller på mail hej@sengetid.dk, som vi besvarer inden for 24 timer.

Kontoradresse (Ingen fysisk butik)

Sengetid ApS

Søndre Ringvej 49c

2605 Brøndby

CVR: 38311697