Chat with us, powered by LiveChat

Sengetøj

Hos Sengetid finder du sengetøj, i en usædvanlig høj kvalitet, fra Norhland, der også står bag både design og fremstilling af vores mange sengesæt. 

Vores udvalg af sengetøj fra Norhland bliver fremstillet under ordnede forhold, og med bæredygtighed og socialt ansvar i fokus. Vores sengetøj bliver produceret I EU, hvor de naturligvis lever op til gældende krav til kvalitet og brug af materialer, som er miljø- og allergivenlige.

Se hele vores udvalg af kvalitets sengetøj herunder.

Filtrering
Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Kvalitet frem for alt

Når det kommer til sengetøj, er det uhyre vigtigt, at kvaliteten er i orden. Det er dyne- og pudebetræk, man har kontakt med hele natten, hvorfor disse gerne må være lækre og bløde at sove med. De er helt klart med til at enten fremme eller være irritationsmoment, man ligger i sengen, hvorfor førstnævnte klart vil være at foretrække. Derfor udvælger vi nøje et sortiment, som lever op til vores krav i forhold til den gode kvalitet, som er helt formidabelt at sove med.

Har du før sovet med sengetøj, der er af ringe kvalitet, går du aldrig væk fra vores, når du har prøvet dem. Du kan fornemme, hvordan du i højere grad har lyst til kontakt med stoffet, som bringer masser af liggekomfort på banen. Vil du gøre en god investering, der sikrer dig bedre søvnkvalitet, er det helt klart dyne- og pudebetræk fra Sengetid.dk.

Slidstærk og tæt bomuld i vores sengesæt

Et sengesæt fra Sengetid.dk er altid fremstillet af Percale bomuld. Det er noget af det lækreste og mest behagelige stof at ligge med, og så er det utroligt slidstærk. Alt for mange sengesæt er af så ringe en kvalitet, at de hurtigt bliver slidt og medtaget ved ofte vask. Skifter du ofte sengetøj, vil det uundgåeligt medføre slitage, men sengetøj i bedre kvalitet vil uden tvivl holde længere. Da sengesæt er med til at øge graden af komfort, er det klart i din interesse at erhverve dig noget, som føles rart og holder længe. Det finder du her på siden, da vi udelukkende har valgt de allerbedste fra Norhland

Masser af farver og størrelser

Sæt lidt kulør på tilværelsen og vælg en lækker farve sengetøj til din dyner og puder. Vi har et bredt udvalg med masser af flotte og smukke farver til dig, der gerne vil have noget farve i soveværelset. Men vi har naturligvis også de mere konservative farver som sort, grå og hvid, hvis disse er dine præferencer. Alle vores produkter bliver løbende testet, således at vi kan opretholde en altid høj standard. Du kan derfor være sikker på, at du investerer i fornem kvalitet, når du køber dit sengetøj her på Sengetid.dk.