Chat with us, powered by LiveChat

Demosenge

Har du længe drømt om en eksklusiv seng udført med ægte skandinaviske håndværkstraditioner? Nu har du chancen for at opnå massive besparelser - helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Herunder finder du hele udvalget af demosenge, som udskiftes med jævne mellemrum.

Varer 1-24 af 29

pr side
Side
Faldende

Varer 1-24 af 29

pr side
Side
Faldende

Opnå store besparelser på senge i dansk design

Vores demosenge er alle grundigt gennemgået for fejl og mangler og godkendt til videresalg. Det betyder, at de "næsten" er som nye, men med mulighed for mindre farveforskelle, en løs tråd, en mindre plet, en ridse på et sengeben eller andre mindre kosmetiske fejl. Vores demosenge udbydes til en ekstra skarp pris, og er ikke omfattet af 101 nats risikofri prøve. Sengetid garanterer, at sengene er 100% funktionsdygtige og ikke har større fejl eller mangler.

Når du køber en af vores demosenge, leverer vi dem hurtigt indenfor 5-7 hverdage. Du slipper derfor for at vente i op til flere uger på at få din nye seng hjem. Den står nemlig allerede klar og venter kun på at indtage dit soveværelse, så du kan sove som en drøm. 

Værd at vide inden du køber en demoseng

Når du køber en demoseng fra Sengetid, anbefaler vi altid, at du rådgiver dig hos en af vores dygtige sengeeksperter. Det er vigtigt at få afklaret, om sengens konfiguration passer til dine behov. 

Billederne af modellen kan svinge fra farve, ben og gavl, da det er vores standard produktbilleder. Det kan derfor være en anden farve, anden fasthed, andre ben eller være uden gavl.

Når du klikker ind på hver enkelt senge, kan du læse den enkelte produkttekst, som beskriver demosengen.

Kontakt vores sengeeksperter

Vores servicemindede sengeeksperter sidder altid klar til at rådgive dig i valget af din nye demoseng. Foruden at få besvaret alle dine spørgsmål omkring sengen, er vi naturligvis også behjælpelige med at vejlede i indretning af soveværelset. Måske mangler du nye puder eller sengetøj? Hold dig ikke tilbage - vi kan besvare alt som relaterer sig til en god nats søvn.

Kontakt os over mail, online chat eller ring ind til vores kundeservice telefon på 70605553, hvis du har spørgsmål til de specifikke senge.