Chat with us, powered by LiveChat

Jylland/Fyn

Har du længe gået med tanken om at anskaffe dig en komfortabel og eksklusiv seng i dansk design? Nu har du muligheden for at sove som en drøm - og så endda til en rigtig god pris. Her på siden finder du hele udvalget af vores flotte demosenge, som er nedsat med store besparelser.

6 varer

pr side
Faldende

6 varer

pr side
Faldende

Spar penge og køb en demoseng fra Sengetid

Måske tænker du, at en demoseng er fyldt med synlige fejl. Men dette er ikke tilfældet. Faktisk er vores demosenge i Jylland næsten så gode som nye. Inden sengen godkendes til videresalg, gennemgås den grundigt for fejl og mangler af vores sengespecialister.

Når du vælger en demoseng kan der være en løs tråd, mindre plet, mindre farveforskelle, en ridse på et sengeben eller andre mindre kosmetiske fejl. Vi garanterer, at sengene er 100% funktionsdygtige og ikke har større mangler eller fejl.

Du kan derfor trygt vælge en af vores skønne demosenge, næste gang du skal ud og købe ny seng. 

Vores demosenge leveres indenfor 5-10 hverdage. 

Husk dette når du vælger en demoseng

Da vores demosenge prissættes til en ekstra lav pris, er de ikke omfattet af 101 nats risikofri prøve. Derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med en af vores sengeeksperter, når du skal vælge ny seng. For at opnå en ordentlig nats søvn, er det vigtigt, at sengens konfiguration passer til dine behov.

Billederne på siden er vores standard produktbilleder, hvilket betyder, at demosengen kan være i en anden farve, fasthed, have andre ben eller være uden gavl. Derfor anbefaler vi altid, at du klikker ind på den enkelte seng og læser produktteksten, som beskriver demosengen.

Har du spørgsmål til vores sengeeksperter?

Vores sengeeksperter sidder altid klar til at hjælpe dig. Ønsker du at købe en demoseng i Jylland, anbefaler vi, at du bliver vejledt af en professionel, så du kommer hjem med en seng, som opfylder dine ønsker og behov.

Du kan vælge at sende en mail, skrive direkte i online chatten eller give os et kald på telefon 70 60 55 53