Chat with us, powered by LiveChat

Puder

Her på siden finder du vores store udvalg af kvalitets puder fra Norhland, der passer perfekt ind i den morderne hjem og den nordiske indretningsstil.

Puderne fås i 12 smukke farver, der let kan kombineres med hinanden og med sengetæpper, plaider og sengetøj. Brug dem fx i sofaen eller i sengen til at skabe en hyggelig og varm stemning, der indleder til fordybelse og afslapning. Om du er til det feminine eller minimalistiske udtryk, eller gerne vil have ro og forbrydelse af mørke jordfarver, så er den nye kollektion fra Norhland lige noget for dig.

Filtrering
Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Skab personlighed med puder

Puder og plaider trender som aldrig før i de danske hjem. Og det forstår vi hos sengetid godt! Puder er bare fantastiske, og især de nye puder fra Norhland i deres æstetiske smukke farver der er nordnære og varme, som kan live et helt rum op. Puderne er ikke bare komfortable og rare at sidde op ad, de er også smukke og dekorative i indretningen og kan anvendes mange steder. De er gode til at pynte i sengen hvor de kan skabe en følelse af ro og afslapning, men de er også perfekte i sofaen til give rummet et æstetisk og elegant udtryk, der kan dominere hele indretningen. Fordelen ved at anvende puder er også, at du nemt og hurtigt kan gøre rummet mere personligt, og let kan skifte dem ud løbende hvis du ændrer stil, ved at kombinere dem med andre tekstiler i form af tæpper eller plaider. 

Vælg de rigtige farver

Puder kan sammensættes på mange forskellige måder, og der er ikke én måde der er rigtig eller forkert, det handler meget om smag og personlighed. Et godt råd kan dog være at man går efter 2-3 forskellige nuancer der passer til ens indretning for at skabe et harmonisk og æstetisk udtryk. Er man til det rolige eller feminine udtryk kan det være en god ide at gå efter puder i jordfarver eller pastelfarver, som rosa, beige eller lysegrå, der alle komplimentere hinanden godt. Er man derimod til stærke farver og det levende udtryk, kan man med fordel vælge puder i farver som grøn, blå, cognac og brun. Du kan læse meget mere og de enkelte farver under hver farvebeskrivelse, og få en bedre forståelse for farvesammensætningen og hvilken stemning de hver især kan ligge op til.