Chat with us, powered by LiveChat

Splitlagen

Ønsker du at forkæle din elevationsseng med et nyt splitlagen af høj kvalitet? Herunder finder du hele udvalget af luksuriøse splitlagner i forskellige størrelser. Fælles for vores lagner er, at de er produceret i nøje udvalgte materialer, så du får en rolig og blid nats søvn.

Alle splitlagner er slidstærke og har en fantastisk ventilationsevne, hvilket blandt andet skyldes den høje trådtæthed. Skab en unik og minimalistisk stemning i soveværelset med lagner fra Norhland.

Filtrering

15 varer

pr side
Faldende

15 varer

pr side
Faldende

Splitlagner passer perfekt til din elevationsseng

Et splitlagen er ideelt til dig, der har en elevationsseng, da det ganske som ordet antyder, er et delt lagen, som kan bruges til en seng, der har to madrasser. Typisk placerer man et splitlagen rundt om de to topmadrasser, således at man nyder godt af samme lagen og den beskyttelse og komfort, det giver. Da vi selv er velbevandrede specialister i senge, har vi overladt udvalgt af lagner til Norhland, som efter vores mening af nogle af de dygtigste producenter af sengetøj. I vores valg af leverandør har det ligget os på sinde at finde en fabrikant, som besidder nogle af de samme værdier som os. Bæredygtiged og kvalitet er uden tvivl to af de mest essentielle faktorer, som vi også kan se hos Norhland, hvorfor de var det rigtige valg for os.

Fornem kvalitet

Når du bestiller et splitlagen her på siden, investerer du i en en fornem kvalitet, som kan både ses og mærkes. Det er fremstillet i bomuld, der mærkes mat og blød. Den har de unikke egenskaber, at den er mere slidstærk og robust, og så har den en bedre evne til at ventilere og aflede varme. Når vi sover, sveder vi mere eller mindre. Disse kropsvæsker trænger ned i lagnet og ned i madrassen. For at mindske denne nedsivning mest muligt, kan man investere i et kompakt splitlagen, som har en høj trådtæthed. I vores sortiment finder du udelukkende lagner af formidabel kvalitet, som byder på et højere niveau af komfort på flere planer.

Større fleksibilitet

Med et splitlagen er det muligt at udnytte de mange gode funktioner i en elevationsseng. Her bliver man ikke hæmmet af et lagen, der kryber op, i takt med at den ene seng finder en indstilling. Der er stadig en samling i lagnet mellem de to senge, som gør, at de hænger sammen, men har en høj grad af fleksibilitet. Det kan være en udfordring at lokalisere gode splitlagner, som passer perfekt. Det får du dog her hos os, hvor vi også tilbyder dem til en skarp pris. Da vi er 100% online drevet, betaler du en merpris, for at vi kan få råd til huslejen. Det er bare god kvalitet til små konkurrencedygtige priser. Én af de andre gode egenskaber ved et lagen er, at du kan beskytte dine underliggende madrasser bedre mod direkte slitage. Har du ikke et lagen lagen på, bliver din seng ganske uundgåeligt snavset og slidt. Du kan mindske friktion og slidtage ved at udstyre din elevationsseng med et splitlagen fra Sengetid.dk. Vi har altid flotte farver og et bredt udvalg, som med garanti lever op til dine krav og ønsker i forhold til design og udseende.