Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser 90x200

Forlæng levetiden på din madras med en topmadras af allerhøjeste kvalitet. 

Herunder finder du et udvalg af topmadrasser på 90x200 cm, som udover at forhindre slitage øger komfortniveauet, når du går til køjs. Topmadrasserne er designet med øje for det æstetiske og bidrager til et luksuriøst udtryk i det nordiske soveværelse. Det antibakterielle vaskbare betræk er vævet i det blødeste bambus, som i øvrigt er produceret med omtanke for miljøet.

Filtrering

9 varer

pr side
Faldende

9 varer

pr side
Faldende

Latex eller Wonderpur – hvilken topmadras skal jeg vælge?

Når du skal vælge en topmadras, kan du vælge mellem en topmadras, der er fremstillet af Latex eller Wonderpur. Begge materialer har sine fordele og ulemper, og hvilket materiale, du bør vælge, afhænger af dine personlige præferencer. Latex produceres både syntetisk og naturligt fra gummitræer. De fleste af vores Latex-topmadrasser er en blanding af syntetisk og naturligt Latex, og de er selvfølgelig allergivenlige. Den største fordel ved en topmadras i Latex er, at Latex er åndbart, og derfor er topmadrasser i dette materiale ventilerende. Hvis du sveder meget om natten, er en Latex-topmadras derfor den perfekte topmadras.

Wonderpur, også kendt som Memory Foam, Tempur, elastisk skum eller Visco, er et materiale, der former sig efter kroppen. Wonderpur former sig efter kroppen ved at absorbere din kropsvarme. En topmadras i Wonderpur giver derfor rigtig god støtte og sørger for, at sengen er varm. Denne topmadras er derfor perfekt til dig, der gerne vil sove i en blød seng, og til dig, der har en tendens til at fryse om natten.

Find den perfekte topmadras 90x200 allerede i dag

Ligegyldig hvilken topmadras du vælger, er du altid garanteret en topmadras i høj kvalitet, når du køber en topmadras gennem os. Det kan være svært at vide, hvilken topmadras 90x200 du skal vælge. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om vores topmadrasser. Dette kan gøres gennem telefon 70 60 55 53 eller gennem vores mail hej@sengetid.dk. Vores sengeeksperter står klar til at hjælpe alle dage fra klokken 9 til klokken 22.

Bliv klar til at sove godt allerede i dag. Find din topmadras 90x200 her, eller ring og hør mere.