Chat with us, powered by LiveChat

Boxmadrasser 180x200

5 varer

pr side
Faldende
 1. Spar59%
  Sort
  Lysegrå
  Mørkegrå

  Før: 16.995 kr

  Nu kun 6.995 kr

  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 2. Spar60%
  Mørkegrå
  Sand
  Sort
  Lysegrå
  Mørkeblå

  Før: 24.995 kr

  Nu kun 9.995 kr

  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 3. Sort
  Lysegrå
  Mørkegrå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 4. Sort
  Lysegrå
  Mørkegrå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 5. Mørkegrå
  Sand
  Sort
  Lysegrå
  Mørkeblå
  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering

5 varer

pr side
Faldende

Boxmadras 180x200

Leder du efter en boxmadras i størrelsen 180x200 centimeter, er du kommet til det helt rette sted. Du finder nemlig her på siden vores brede udvalg af kvalitetsmadrasser med høj komfort til en yderst fordelagtig pris. Boxmadrasser er blevet utroligt populære blandt danskerne i løbet af de sidste par år, hvilket er ganske forståeligt, eftersom der her er tale om en hurtig løsning, hvilket mange efterspørger i dag.

Den helt store fordel ved at investere i en boxmadras til soveværelset er, at det uden tvivl er den mest praktiske løsning, som du kan få på markedet netop nu. Det er nemlig sådan, at du blot skal montere benene på madrassen, og så er sengen ellers klar til brug med det samme.

Vælg imellem to typer topmadrasser – forlæng levetiden på din madras

Når du køber en boxmadras her hos Sengetid.dk, sørger vi altid for, at der følger en topmadras med i købet. En topmadras vil nemlig kunne være med til at øge den generelle komfort markant, så du er sikret en endnu bedre oplevelse hver eneste nat. Herudover er topmadrassen med til at forlænge levetiden på boxmadrassen, så du får mere værdi for pengene. Du har to valgmuligheder, når det kommer til vores topmadrasser. Enten kan du vælge vores Celcius-model, der er den ideelle topmadras for dig, der har en tendens til at fryse om natten, og som desuden er glad for en madras, hvor du synker en smule ned, når din kropstemperatur bliver højere. Du kan også vælge Latex-topmadrassen, der modsat er det ideelle valg for dig, der har det særligt varmt om natten. Topmadrassen her giver nemlig den nødvendige ventilation.

En madras, der giver dig den nødvendige støtte

Det er utroligt vigtigt, at du er særligt opmærksom på, hvilken type fasthed du vælger til din madras, da dette har stor betydning for, hvorvidt madrassen er i stand til at kunne give dig den rette støtte. Det er naturligvis vidt forskelligt fra person til person, hvor hård eller blød en madras man foretrækker, men man bør så vidt muligt basere valget på, hvor meget man vejer. Det anbefales, at du vælger en boxmadras med medium fasthed, såfremt du vejer under 75 kilo, mens du bør vælge en madras med fast fasthed, såfremt du vejer over 75 kilo.

Solide fjedre, der holder i adskillige år

Alle de madrasser, du ser på siden, indeholder enten pocket-fjedre eller multipocket-fjedre, der begge er yderst robuste, hvilket betyder, at de vil kunne holde i mange år fremover, også selvom du udsætter dem for et enormt pres. Uanset hvilken type fjedre du vælger, er de desuden alle udstyret med fem komfortzoner, der nøje er placeret efter, hvor din krop allermest har brug for støtte og komfort. Det gælder især din hofte, ryg, nakke, skuldre og lænd, og du er således sikker på at kunne stå frisk og veludhvilet op om morgenen uden smerter i kroppen, når du vælger en boxmadras her hos os.

Få en langtidsholdbar og simpel løsning med en boxmadras

Her hos Sengetid.dk er vi af den opfattelse, at man har nok problemer i livet i forvejen, og derfor tilbyder vi en simpel og langtidsholdbar løsning til dig, der søger en ny seng. Det særlige ved en boxmadras er, at den er fuldkommen komplet i den måde, som den er bygget op på, og det betyder altså, at du kan tage den i brug, lige så snart du har fået monteret benene. Herudover skal det nævnes, at vi producerer alle vores produkter med stor faglig integritet, hvilket betyder, at du altid er sikret en madras i yderst høj kvalitet.