Chat with us, powered by LiveChat

madrasser 140x200

Leder du efter en ny madras, som kan yde den bedste støtte til en overkommelig pris? Og skulle den gerne kunne passe ind på det lille soveværelse, teenage- og/eller børneværelset eller i studieboligen? Så er du landet det helt rigtige sted.

Her hos Sengetid.dk finder du nemlig billige kvalitetsmadrasser på 140x200 cm, der giver god plads uden at tage for meget af et rum - og så passer de, med deres elegante design og eksklusive komfort, ind i ethvert rum.

Filtrering

Varer 1-24 af 33

pr side
Side
Faldende

Varer 1-24 af 33

pr side
Side
Faldende

Den perfekte madras 140x200 til en overkommelige pris

At købe en ny madras er en vigtig investering i vores nattesøvn og hertil generelle sundhed. Det er derfor helt essentielt at finde en madras, som ikke bare størrelsesmæssigt passer til vores behov, men som også kan give den helt optimale støtte og yde den bedste komfort til og for vores kroppe. Alle Sengetid.dk’s madrasser 140x200 er derfor af allerhøjeste kvalitet, samtidig med, at de er elegante i deres design og eksklusive i deres støtte og komfort, således du kan få den mest optimale og luksuriøse nattesøvn hver eneste nat. 

Det er hertil den helt perfekte størrelse til det lille soveværelse, studieboligen og teenage- eller børneværelset, da den giver masser af plads uden at tage for meget af det pågældende rum. Lyder det som din drømmeseng? Vi har skrue helt op for kvaliteten uden at du skal finde den helt store pengepung frem. 

Find din drømme-madras lige her

Hvilken madras, der kan give dig den allerbedste støtte og komfort afhænger af, hvilken kropstype du har og dine personlige præferencer. Hos Sengetid.dk finder du derfor et bredt udvalg af forskellige typer af madrasser 140x200 cm, som hver især har sit sæt af særlige egenskaber. Der er derfor rig mulighed for at finde din drømme-madras lige her hos os.

Boxmadrasser 

Med en boxmadras får du en elegant madras 140x200, som kan fungere som en komplet seng. Hertil giver denne type madras dig mulighed for at vælge den fasthed, som passer allerbedst til, eller dit barns, kropstype, således I kan få den helt rigtige støtte og den bedste komfort.

Topmadrasser

En topmadras på 140x200 cm er til dig, der ønsker at gøre din seng endnu mere komfortabel at ligge i og hertil øge støtten. Vælg mellem en madras 140x200 med latexkerne eller skumkerne, som enten bidrager med en kølende effekt eller med ekstra lækker blødhed.  

Vi hjælper dig med at tage din nattesøvn til nye højder

At investere i en ny madras er enormt vigtigt, hvis du ønsker at opnå en optimal nattesøvn. Med en madras 140x200 fra Sengetid.dk får du ikke kun dette, men også en eksklusiv madras, der kan tage søvnen til helt nye højder. 

Er du i tvivl om, hvilken slags madras, der kan gøre dette for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 55 53, hvor vi står klar til at guide dig med vores eksperthjælp.