Chat with us, powered by LiveChat

Plaide

Tilføj ekstra hygge og komfort til boligen med en dejlig plaid fra danske Norhland. Herunder finder du et udvalg af lækre plaider i nøje udvalgte farver, som komplementerer enhver bolig med sans for nordisk design, minimalisme og æstetik. Uanset om du vælger en plaid i strik eller crinkle stof, vil det klassiske og stilrene design passe ind i alle rum.

Filtrering
Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Norhland er nordisk design

Her på siden finder du plaider fra Norhland, der spreder hygge og varme til boligindretningen. Bryd din indretning med lækre plaider fra det danske brand Norhland, der giver kant og personlighed i stuen eller soveværelset. Plaiderne fås i 4 jordnære farver i strik eller crinkle, der gør plaiderne lækre at se på, og gode at varme sig med en kold sommeraften på altanen, eller en regnfuld dag i sofaen. En smuk plaid kan være utrolig dekorativ i sofaen, til lænestolen eller måske i soveværelset, hvor de kan sprede hygge og skabe en æstetisk stemning. Plaider er en perfekt kombination til puder i forskellige kontraster og farver, da det sammen bløder rummet op, og gør rummet mere varmt og nærværende.

Indretning med plaider bløde tekstiler

Norhland er indbegrebet af nordisk design, der med sine enkle farver og minimalistiske udtryk, tilfører boligindretningen varme og personlighed der ligger op til hygge og nærvær. En af tidens helt store trends inden for boligindretning er bløde tekstiler som puder og plaider der kan live et helt rum op, og give en følelse af ro, afslapning og hygge. Her er plaider et must have, da der ikke findes mange tekstiler der har den samme evne til at skabe en hjemlig og varm atmosfære, som en plaid kan gøre det. Plaider luner både visuelt og fysisk, når du anvender dem i fx soveværelset eller stuen. De kan være med til at understrege din indretningsstil, og kan give et nyt og behageligt udtryk. De rolige farver på de nye plaider passer perfekt ind i den moderne indretningsstil, og det nordiske udtryk. Du kan med fordel anvende plaider og puder i forskellige farver til at skabe en kontrast der giver lige det udtryk du ønsker i din personlige indretningsstil. Nogle gange skal der nemlig ikke meget mere til, end en smuk plaid og et par nye puder, før du har skabt et helt nyt og levende udtryk i din indretning.

Kvalitet og funktionalitet

Norhland er det nye danske senge og tekstil brand, der har fokus på kvalitet, funktionalitet og design, og som ikke ønsker at gå på kompromis med valget af materialer eller æstetik. Derfor er alle materialer nøje udvalgt ved hvert et produkt, og er skabt til hverdagens brug og slid. De nye plaider er så bløde og fine mod huden, at man får en dejlig og rolig følelse i kroppen når man anvender dem. De er lavet med omtanke på det æstetiske smukke udtryk, der passer ind i den morderne og nordiske indretningsstil.