Chat with us, powered by LiveChat

Madrasser 180x200

Hvis du er på udkig efter en eksklusiv, men billig madras, der kan udgøre din nye dobbeltseng eller tilføre endnu mere støtte til den, du allerede har, er du landet det helt rigtige sted.

Hos Sengetid.dk har vi nemlig et bredt udvalg af luksuriøse kvalitetsmadrasser på 180x200 cm til overkommelige priser, der med garanti kan give dig og din krop den helt rigtige støtte og komfort. 

Filtrering

Varer 1-24 af 27

pr side
Side
Faldende

Varer 1-24 af 27

pr side
Side
Faldende

Skru op for kvaliteten og ned for prisen med en madras 180x200 fra Sengetid.dk

At få en god nats søvn er afgørende for, at vi kan fungere næste dag - og er dermed også essentiel i forhold til vores generelle sundhed. Derfor er det at anskaffe sig en ny madras ikke som ethvert andet køb, det er nemlig en vigtig investering i vores velbefindende.

Alle Sengetid.dk’s madrasser på 180x200 cm er af allerhøjeste kvalitet, samtidig med, at de er elegante i deres design og eksklusive i deres støtte og komfort. 

Det er den perfekte størrelse til parret eller til dem, der bor alene, men som stadig ønsker at have masser af plads, de kan boltre sig på i løbet af natten. Du får tilmed, her hos Sengetid.dk, det hele til en overkommelig pris, således du kan skrue helt op for kvaliteten uden at skulle finde den helt store pengepung frem. 

Find dit perfekte madras-match lige her

Hvilken madras, der kan give dig den allerbedste støtte og komfort afhænger af, hvilken kropstype du har og dine personlige præferencer. Hos Sengetid.dk finder du derfor et bredt udvalg af forskellige typer af madrasser 180x200, som hver især har sit sæt af særlige egenskaber. Der er derfor rig mulighed for at finde dit perfekte madras-match lige her hos os. 

Boxmadrasser

Med en boxmadras på 180x200 cm, får du en elegant madras, der kan agere som en komplet seng. Hertil kan du, med denne type madras, vælge den fasthed, som passer allerbedst til dig og din kropstype - og dermed også kan give dig den bedste støtte og sengekomfort i løbet af natten. Det er en nem og overkommelig måde, hvorpå du kan få den ultimative nats søvn.

Topmadrasser

En topmadras på 180x200 cm er en madras, som vil kunne tage din sengekomfort endnu et niveau op - og endda på både nem og simpel vis. Hos Sengetid.dk kan du nemlig vælge mellem to typer af topmadrasser - en med latexkerne og en med skumkerne - hvoraf den ene er god til dig, der har tendens til at svede meget om natten, mens den anden vil tilpasse sig din krop og sørge for, at du ikke fryser. 

Springmadrasser

En springmadras på 180x200 cm, er til dig, der godt kunne tænke dig en madras, som giver god ventilation og dermed også afkølingseffekt - og er altså god, hvis du har tendens til at få det rigtig varmt om natten. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige madras

Du vil, uanset valget af madrastype, få en kvalitetsmadras, som kan give dig den helt rigtige støtte og komfort, således du kan få den ultimative nats søvn hver nat. Er du i tvivl om, hvilken slags madras på 180x200 cm, som passer allerbedst til dig og dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 55 53, hvor vi står klar til at guide dig med vores eksperthjælp. Det vigtigste for os er, at du investere helt rigtigt, således du kan få den bedste nattesøvn muligt.