Chat with us, powered by LiveChat

Eksklusive boxsenge 120x200

Det er vigtigt, at vi giver vores krop og sind den nødvendige hvile, hvis vi gerne vil kunne fungere optimalt gennem en hel dag. Den bedste måde, vi kan få den nødvendige hvile på, er gennem god nats søvn - og til det er det essentielt at have en god, komfortabel seng. 

At købe en ny seng er derfor også en investering i vores generelle velbefindende. Hos Sengetid.dk ønsker vi at hjælpe dig med at investere helt rigtigt, så du får en seng, der kan give dig den bedste kvalitetssøvn mange, mange år frem. 

Herunder finder du vores store udvalg af eksklusive boxsenge 120x200.

Filtrering

6 varer

pr side
Faldende
 1. Spar56%
  Sort
  Lysegrå
  Mørkegrå

  Før 12.595 kr

  Nu kun 5.495 kr

  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 2. Spar50%
  Mørkegrå
  Lysegrå
  Sort
  Sand
  Mørkeblå

  Før 15.995 kr

  Nu kun 7.995 kr

  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 3. Sort
  Lysegrå
  Mørkegrå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 4. Sort
  Lysegrå
  Mørkegrå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 5. Mørkegrå
  Lysegrå
  Sort
  Sand
  Mørkeblå
  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 6. Mørkegrå
  Lysegrå
  Sort
  Sand
  Mørkeblå
  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering

6 varer

pr side
Faldende

Skab et eksklusivt børne- eller gæsteværelse med en boxseng 120x200 

Hvis du er på udkig efter en seng til det helt lille soveværelse, teengageværelset eller måske gæsteværelset, så er en boxseng 120x200 cm et ret godt bud på en seng, der passer sig til alle anledningerne. 

Boxsenge der er 120x200 cm er nemlig den perfekte seng til de små mennesker, der også gerne vil have vennerne på overnatning engang imellem. Det er også en sengestørrelse, der nemt kan snige sig ind på kontoret, så overnattende gæster kan blive budt på en lukket dør og ingen hold i nakken efter en nat på en halvhård sofa. 

Sengetid.dk’s boxsenge 120x200 cm er nemlig af høj kvalitet, samtidig med, at de både er elegante og enkle i deres udtryk. De kan derfor passe ind i ethvert soveværelse, gæsteværelse/kontor eller børne- og teenageværelse. Deres eksklusive udtryk kan, uanset rum, bidrage til at skabe en både rolig og tryg atmosfære. 

For at sikre os, at din boxseng giver den bedste komfort - og samtidig er godt beskyttet - får du altid en topmadras med i købet. Topmadrassen gør nemlig sengen endnu bedre at ligge i, samtidig med, at den beskytter sengen, så den kan holde mange, mange år ud i fremtiden. 

Vi gør det trygt at investere i din eller din teenagers søvn 

Vi ønsker at gøre det trygt for dig at investere i din eller dit barns nattesøvn. Derfor har vi sørget for, at du får 101-nats ombytning, når du køber en seng hos os. Det betyder, at du, eller dit barn, kan få lov til at prøve den nye boxseng af i 101 nætter - og hvis det, i den pågældende periode, viser sig, at der er noget, der ikke er som det skal være, har du mulighed for ombytning.

Det kan være, at I finder ud af, at I har fået en seng, der er enten for hård eller blød, det kan også være, at topmadrassen ikke føles rigtig, eller at sengebenene godt måtte være lavere. Uanset hvad, så hjælper vi dig med at ombytte, således du ender ud med den helt rigtige seng til formålet.  

Vores fragt er også altid gratis - og sengen bliver leveret helt til kantstenen. På den måde skal du ikke bekymre dig om leveringen og dertilhørende ekstra udgifter. Vi synes nemlig ikke, at hverken frygt for at vælge forkert, fragtomkostninger eller andre faktorer skal være en bekymring, når du skal købe den seng, der sikrer dig, dit barn, gæster eller andre en komfortabel og skønherlig nattesøvn. 

En seng, der giver optimal støtte

Vi har et bredt udvalg af boxsenge i størrelsen 120x200, der alle tilbyder en sublim støtte til både dig og din krop. Det er dog, i den forbindelse vigtigt, at du vælger den helt rigtige fasthed til din seng, så din eller dit barns krop får den nødvendige støtte i løbet af natten. 

Du kan her basere dit valg efter, hvor meget du, din teenager, eller hvem, der skal bruge sengen vejer. Med en vægt på 75 kilo vil en boxseng med medium fasthed være et godt valg. Er der tale om en vægt på 75-95 kilo, vil en seng med lidt større fasthed være et bedre bud - og hvis det er over 95 kilo, så vil en ekstra fast madras kunne give den optimale støtte. 

Hvis du er det mindste i tvivl angående fastheden, størrelsen, højden på benene, valget af topmadras eller noget helt femte, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med vores høje serviceniveau og ekspertviden, så vi kan sikre os, at du, din teenager eller dine gæster fremover får den bedste nattesøvn muligt.