Chat with us, powered by LiveChat

Sjælland

Nu har du mulighed for at opnå store besparelser på en luksuriøs og komfortabel seng i dansk design. Selvom vores demosenge er billige i forhold til nyprisen, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Slå til nu og find det store udvalg af demosenge på Sjælland herunder.

23 varer

pr side
Faldende

23 varer

pr side
Faldende

Opnå besparelser på demosenge fra Sengetid

Vores demosenge er det perfekte valg til dig, som ønsker en luksuriøs seng til en rigtig god pris. Du får en seng, som er næsten så god som ny. Der kan forekomme mindre farveforskelle, en mindre plet, en løs tråd, ridse på et sengeben eller andre kosmetiske fejl, som ikke har den store betydning. Hvis du kan leve med en lille fejl, kan du lægge dig til køjs og sove som en drøm velvidende, at pengepungen ikke er fuldstændig tom.

Vi står 100% inde for, at demosengene er funktionsdygtige og ikke har større fejl eller mangler. Da sengene udbydes til en særlig skarp pris, er de ikke omfattet af 101 nats risikofri prøve. Derfor anbefaler vi altid, at du bliver vejledt af vores sengeeksperter.

Din nye demoseng leveres inden for 5-10 hverdage.

Husk at læse om den enkelte demoseng

På siden ses vores standard produktbilleder, hvilket betyder, at demosengen kan variere fra farve, gavl og ben. Demosengen kan altså have en anden farve, fasthed, være uden gavl eller have andre ben.

Når du klikker ind på den enkelte seng, kan du læse en specifik produktbeskrivelse, som beskriver demosengen og hvad der medfølger.

Spørg vores sengeeksperter til råds

Vores kompetente sengeeksperter sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål - store som små. Ved køb af en demoseng på Sjælland er det altid en god ide, at du rådfører dig hos en ekspert for at afklare, om sengens konfiguration passer til dine behov.

Ring til os på telefon 70 60 55 53, send os en mail eller skriv direkte i online chatten.