Chat with us, powered by LiveChat

Dyner og hovedpuder

12 varer

pr side
Faldende

12 varer

pr side
Faldende

Dyner og puder

Dyner og puder er det essentielle tilbehør til sengen. Uden dem ville sengen ikke være behagelig at sove i. Men heldigvis skal du ikke undvære. For hos Sengetid.dk finder du nogle af de bedste dyner og puder, der kan fås på markedet. De sikrer både, at du ligger varmt, og at din nakke får den rigtige støtte natten igennem. Køb din nye dyne eller pude med gratis levering.

Der er intet så dejligt, som at komme træt i seng, lægge sit trætte hoved på den bløde pude og smutte ind under den varme dyne. Det fuldender oplevelsen af at komme i seng og sikrer, at du ligger behageligt og varmt natten igennem.

Puder som passer til din nakke

Skal du undgå problemer med nakke og skuldre efter nattesøvnen, er det især vigtigt, at du få valgt en pude, der støtter nakken og sørger for, at den ligger så lige og korrekt som muligt, uanset hvilken sovestilling du foretrækker. Samtidig er det vigtigt, at puden tillader huden og hovedbunden at ånde, så du undgår at blive for varm.

Derfor vågner du aldrig op med fugtigt hår, ondt i nakken eller spændingshovedpine efter en nat med hovedet på vores hovedpuder.

Vi har samlet et bredt udvalg af klassiske dun-puder og specialpuder med ekstra støtte til nakken, samt med indbygget kølende effekt. Det sikrer dig, at du altid kan finde den pude, der passer perfekt til dig – uanset dine præferencer og behov.

Dyner som tillader kroppen at ånde

Lige som med hovedpuden er det vigtigt, at din dyne tillader kroppen at ånde og giver dig en passende temperatur at sove i. Ikke for varmt og ikke for koldt. Desuden er det vigtigt, at fyldet i dynen ligger stabilt og jævnt fordelt – også efter mange års brug.

Vi har udvalgt en række dyner i en meget høj kvalitet. Her er der gået op i selv de små detaljer, så du altid er sikret den mest optimale sovekomfort hele natten igennem.

Tjek de mange lækre dyner og puder ud ovenfor og bestil med det samme. Vi sender gratis – uanset ordrens størrelse.