Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser 120x200

Hvis du ønsker støtte og et højt komfortniveau når du lægger dig i din seng, så er du havnet det rette sted. 

Her på siden finder du alle vores eksklusive topmadrasser på 120x200 cm. Fælles for topmadrasserne er, at de er danskproduceret, og betrækket er vævet i det blødeste bambus, som i øvrigt er OEKO-TEX certificeret. Skab en unik nordisk stemning i soveværelset med en topmadras fra Norhland.

Filtrering

9 varer

pr side
Faldende

9 varer

pr side
Faldende

Hvorfor benytte en topmadras?

De fleste tror, at en topmadras kun bruges til at øge sovekomforten. Selvom øget sovekomfort er en stor del af topmadrassens formål, er det ikke det eneste. En topmadras er også med til at øge sengens levetid. Hvis du allerede ejer en boxmadras i målene 120x200, kan du øge sengens levetid ved at benytte en topmadras med samme mål. En topmadras øger sengens levetid, da den absorberer størstedelen af den sved, som vi afgiver om natten. Derved udsættes sengen for mindre væske og mindre slitage, hvilket gør, at sengen forbliver behagelig de næste mange år.

De fleste danskere sover med en topmadras, men nogle finder den klodset og besværlig at benytte. Som udgangspunkt bør en topmadras gøre sengen lettere at rede og holde ren. Problemet opstår, hvis topmadrassen ikke har den rigtige størrelse. En topmadras, der er for stor, er svær at rede, og du kan falde ned fra sengen, da du glemmer, at sengen er mindre end topmadrassen. Hvis topmadrassen derimod er for lille, vil du ofte opleve, at madrassen skrider rundt på sengen.

Derfor er det altid rarest at benytte en topmadras med de korrekte mål. Heldigvis har vi et stort udvalg af topmadrasser i forskellige størrelser.

Bliv klar til at sove godt hver nat

Lige meget hvem du er, og hvilken seng du ejer, så har vi en topmadras til dig. Vi har et stort udvalg af topmadrasser i forskellige størrelser og materialer. Hvis du gerne vil vide mere om vores topmadrasser, er du velkommen til at kontakte os på mail hej@sengetid.dk eller på telefon 70 60 55 53. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 9 til 22.

Øg din sengs levetid og sov bedre – find den perfekte topmadras allerede i dag.