Chat with us, powered by LiveChat

Sengetøj 140x220

Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Vi har sengetøj i 140x220 cm størrelse

Er du på udkig efter nyt sengetøj i størrelsen 140x220 cm? Så har vi helt sikkert et sæt, du vil kunne lide. Et lækkert sengesæt er en oplagt gaveidé, eller hvis du bare trænger til lidt selvforkælelse.

Hos Sengetid har vi et bredt udvalg af ekstralange sengesæt i størrelsen 140x220, til dig, som er over 175 cm og gerne vil have lidt ekstra længde.

Alt vores sengetøj er designet og produceret af Norhland, som producerer sengetøj i høj kvalitet, i et stilrent nordisk design.

Blødt og komfortabelt sengetøj

Vi kender alle følelsen og duften af nyvasket og dejligt blødt sengetøj. Nyt sengetøj giver en fornemmelse af velvære og kan faktisk være med til at forbedre søvnkvaliteten.

Dit sengetøj er derfor, ligesom din seng, essentielt for at du får en god nattesøvn. Derfor forhandler vi hos Sengetid kun sengesæt 140x220 i absolut topkvalitet. Vores sengetøj er fremstillet af 100% bomuld, så det føles blødt og skånsomt mod huden.

Vores silkebløde og luksuriøse sengesæt er desuden uden spejlkant og lynlås i både pude og dynebetræk, for at sikre optimal sovekomfort og afslapning.

Udover at være blødt og behageligt, kan du også lægge dig til at sove i vores sengetøj med god samvittighed. Vores sengetøj er nemlig produceret med respekt for miljøet, uden brug af kemikalier og andre sundhedsskadelige stoffer.

Stærkt og holdbart sengesæt

Blødt og lækkert sengetøj er dog ikke det eneste, der er vigtigt, når du skal købe et nyt sengesæt. Det skal også være robust, solidt og holdbart, så det kan holde længe. Det er godt for både din pengepung og miljøet.

Hos Sengetid er vores sengesæt i 140x220cm fremstillet af percale bomuld, som er bomuld, der er vævet af ekstra fine og tynde bomuldstråde, som giver en både blød og ikke mindst slidstærk overflade. Percale bomuld har desuden en varme- og fugtafledende effekt, og har derfor en køligere overflade end andre bomuldstyper.

Sengetøj i stilfuldt og klassisk design

De fleste vil også gerne have sengetøj, som er flot at se på. Og faktisk er det ikke helt uden betydning, hvordan dit sengetøj ser ud. Sengetøj i de rette farver og mønstre kan nemlig have en både beroligende effekt og være med til at højne kvaliteten af din søvn.

Hos Sengetid er vores sengesæt 140x220 designet i et stilrent, klassisk og tidløst design. Sengetøjet er i rolige og harmoniske farver, som passer til det moderne nordiske hjem.