Chat with us, powered by LiveChat

Madrasser 80x200

Hvis du er på udkig efter en ny madras, der kan yde den bedste komfort og støtte til din eller dit barns krop og som kan passe ind i ethvert rum, både størrelses- og stilmæssigt, er du landet det helt rigtige sted. 

Herunder finder du nemlig billige madrasser 80x200, hvor der ikke er gået på kompromis med, hverken kvalitet eller design. Du vil derfor med garanti kunne finde din, eller dit barns, drømmemadras lige her hos os. 

Filtrering

Varer 1-24 af 32

pr side
Side
Faldende

Varer 1-24 af 32

pr side
Side
Faldende

Perfekt til det lille soveværelse og/eller børneværelse

At købe en ny madras er ikke ligesom at anskaffe sig et nyt sengebord eller en ny læselampe. Det er en vigtig investering i vores og vores børns nattesøvn, da en god, komfortabel madras, der yder den helt rigtige støtte, er afgørende for, at vi kan vågne friske og veludhvilet op hver dag. 

Hos Sengetid.dk har vi i højsædet at hjælpe dig med at gøre det både nemt og overkommeligt for dig at finde din, eller dit barns, drømmemadras. Derfor har vi et bredt udvalg af 80x200 billige madrasser, som alle passer perfekt ind i det lille soveværelse, enten som enkeltmands- eller dobbeltseng samt børneværelse og/eller teenageværelset. Alle vores madrasser 80x200 er til en fordelagtig pris, uden der er gået på kompromis med kvaliteten, og så kan du ofte få helt op til 60% rabat på dem.

Find din drømmemadras - vælg mellem flere forskellige typer 

Hvilken madras 80x200, der passer allerbedst til dig eller dit barn, afhænger af, jeres kropstype og personlige præferencer. Derfor finder du, her hos os, et eksklusivt udvalg af forskellige typer af madrasser, der hver især har deres sæt af særlige egenskaber. 

Boxmadrasser 

Med en boxmadras får du en elegant madras 80x200, som kan fungere som en komplet seng. Hertil giver denne type madras dig mulighed for at vælge den fasthed, som passer allerbedst til, eller dit barns, kropstype, således I kan få den helt rigtige støtte og den bedste komfort.

Topmadrasser

Hvis du ønsker at finde en madras 80x200, som kan gøre din seng ekstra eksklusiv at ligge i, er en topmadras 80x200 et rigtig godt valg. Du kan vælge mellem en latex- eller skumkerne, som enten tillader din krop at ånde, eller som tilpasser sig din krop og holder dig varm. 

Eksperthjælp - gør det nemt og trygt for dig at investere i din nattesøvn

Vi ønsker at gøre det så nemt og trygt for dig som muligt at vælge den helt rigtige madras på 80x200 cm, således du, eller dit barn, er garanteret ikke bare en god, men en luksuriøs nats søvn hver nat. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 55 53, eller via vores online chat - og så står vi klar til at guide dig med vores eksperthjælp.