Chat with us, powered by LiveChat

Elevationssenge 140x200

Filtrering

7 varer

pr side
Faldende
 1. Spar61%
  Sort
  Mørkegrå
  Lysegrå

  Før: 20.295 kr

  Nu kun 7.995 kr

  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 2. Spar63%
  Mørkegrå
  Sort
  Mørkeblå
  Lysegrå
  Sand

  Før: 29.995 kr

  Nu kun 10.995 kr

  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 3. Sort
  Mørkegrå
  Lysegrå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 4. Sort
  Mørkegrå
  Lysegrå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 5. Mørkegrå
  Sort
  Mørkeblå
  Lysegrå
  Sand
  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 6. Mørkegrå
  Sort
  Mørkeblå
  Lysegrå
  Sand
  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 7. Mørkegrå
  Sort
  Mørkeblå
  Lysegrå
  Sand
  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering

7 varer

pr side
Faldende

Elevationsseng 140x200

Uden ordentlig søvn kan du få en besværet hverdag. Alle har derfor brug for god søvn, men det er ikke altid lige let at få. For at få en god søvn kræver det nemlig først og fremmest, at du ligger godt. Når du skal vælge en seng i en butik, kan det være svært at finde den rigtige seng, da det er let at blive vildledt af at afprøve sengen i butikken. Af at ligge i en seng i få minutter kan du nemlig ikke føle, hvordan sengen vil være for dig på sigt.

Hos Sengetid.dk gør vi derfor meget ud af at beskrive vores eksklusive sengemodeller så grundigt som overhovedet muligt. På baggrund af grundig og saglig information har du lettere ved at finde frem til den rigtige seng for dig. Det kan nemlig være bedre ikke at afprøve sengen, men i stedet gå ud fra de informationer om sengen, der passer til dig.

Elevationsseng 140x200 er en populær seng, og det er nemt at forstå. Sengen er nemlig helt perfekt til dig, der gerne vil have en stor enmandsseng. I en elevationsseng 140x200 er der rig mulighed for, at du kan boltre dig og rulle rundt om natten uden at falde udover kanten. Hvis du får besøg, er du også fri for at finde luftmadrassen frem, da man fint kan lægge to i sengen. Derudover fylder 140x200 heller ikke lige så meget som en almindelig dobbeltseng, og den kommer derfor ikke til at overtage hele dit værelse. Sengen kan både bruges i soveværelset, i gæsteværelset eller i børne-/teenageværelset. Mulighederne er mange med en elevationsseng 140x200 cm, og på Sengetid.dk findes der mange forskellige modeller, så du kan finde den, der passer bedst til dig.

Det, at der er tale om en elevationsseng, gør, at du får en ekstra portion luksus. Med en elevationsseng har du nemlig flere muligheder end ved en almindelig seng. Her kan du nemt og hurtigt køre sengen op og ned ved hovedet og/eller ved benene. Er du en læsehest inden sengetid? Så er elevationssengen et godt valg, da du slipper for ukomfortable puder i ryggen. I perioder kan det også være rart at få benene højnet, hvis dine ben eller fødder er hævede, og det kan du også hurtigt og effektivt med en elevationsseng.

Ekspertvejledning

I gennemsnit ligger danskerne i sengen i en tredjedel af deres liv i 7 til 8 timer i døgnet. Hvis du i længere perioder ligger dårligt, kan du derfor, udover søvnbesvær, få rygproblemer. At finde den rigtige seng er altså centralt for et bedre helbred. Det er derfor vores mission, at du finder den seng, der passer til dine behov. Udover vores detaljerede beskrivelser kan du altid få ekspertvejledning på vores telefonlinje 70 60 55 53, på mail hej@sengetid.dk eller direkte på chatten på websiden her.

Mulighed for selv at vælge

En god kvalitetsseng kræver, at du på nogle parametre kan skræddersy den til dine egne behov. Derfor har du hos Sengetid.dk mulighed for selv at vælge fastheden på din madras. Du har også mulighed for at vælge hvilket materiale, din topmadras skal være lavet af, hvilket kan have stor betydning for din komfort. At sengen passer ind i dit hjems omgivelser, er også vigtigt. Derfor kan du også selv vælge, hvilke ben sengen skal have.

Bæredygtighed i højsædet

Går du op i bæredygtighed og hvor dine produkter kommer fra? Så har du endnu en god grund til at handle hos Sengetid.dk! Alle vores senge er nemlig produceret i Danmark eller Sverige af flittige håndværkere, der er dygtige til deres fag. Ved køb af en seng hos Sengetid.dk er du derfor sikret høj kvalitet med holdbare materialer, som er nøje udvalgt. Det, at alle vores senge er produceret i Skandinavien, gør dem også mere bæredygtige, da fragt over lange afstande undgås. På den måde mindskes brugen af CO2, i forhold til hvis produktionen fandt sted i eksempelvis Kina. Samtidig støtter Sengetid.dk miljøvenlig pakning, der gør, at unødvendig emballage ikke bruges. Det er også med til at nedsætte udvindingen af CO2 under produktionen. Miljøet er en af mærkesagerne hos Sengetid.dk, og det prioriteres derfor højt.

Altid 14 dages risikofri prøve, 101 nats ombytning – og helt op til 25 års garanti!

Vi bestræber os altid på at give dig den bedste vejledning, inden du vælger din nye seng. Alligevel kan det ske, at sengevalget falder på en forkert model. Netop derfor er der på elevationsseng 140x200, og alle vores andre senge, hele 14 dages returret. Derudover har du 101 nats ombytning på din madras, der ofte er grunden til, at du ikke ligger lige så komfortabelt, som du burde. Du har herved rig mulighed for at afprøve sengen i de rette omgivelser i hjemmet. Du kan også få helt op til 25 års garanti på vores senge. Onlineshoppen er e-mærket og har altid åbent, så find din elevationsseng 140x200 allerede i dag!