Chat with us, powered by LiveChat

Boxmadrasser 90x200

5 varer

pr side
Faldende
 1. Spar59%
  Mørkegrå
  Sort
  Lysegrå

  Få på lager

  Signatur Box 90x200 cm

  Før: 9.795 kr

  Nu kun 3.995 kr

  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 2. Spar62%
  Mørkeblå
  Sort
  Lysegrå
  Sand
  Mørkegrå

  Før: 13.995 kr

  Nu kun 5.295 kr

  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 3. Spar72%
  Sort
  Mørkeblå
  Lysegrå
  Sand
  Mørkegrå

  Før: 27.995 kr

  Nu kun 7.745 kr

  Svensk produceret
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 4. Mørkegrå
  Sort
  Lysegrå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 5. Mørkeblå
  Sort
  Lysegrå
  Sand
  Mørkegrå
  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering

5 varer

pr side
Faldende

Boxmadras 90x200

Du kan her på siden danne dig et overblik over vores brede og spændende udvalg af boxmadrasser i målene 90x200. Når du vælger en madras i denne størrelse, får du en madras, der passer perfekt til en enkeltseng. Det er således det oplagte valg for dig, der sover alene i et mindre soveværelse. Herudover er du garanteret en madras af særlig høj kvalitet, da vi stiller tårnhøje krav til vores leverandører. Du er således sikker på at kunne gøre en rigtig god handel, når du vælger at købe din nye boxmadras 90x200 her hos Sengetid.dk.

Forlæng levetiden på din madras med en topmadras

Se dig omkring her på siden og lad dig inspirere af vores store sortiment af kvalitetsmadrasser i størrelsen 90x200. Ved køb af en boxmadras her hos Sengetid.dk får du altid en topmadras med, da denne resulterer i ekstra komfort, og herudover er den også med til at forlænge levetiden på din madras. En topmadras har således en væsentlig betydning, og den resulterer alt i alt i en bedre søvnkvalitet for dig, hvilket naturligvis er vores topprioritet. Du kan vælge imellem to typer topmadrasser: Celcius og Latex. Vores Celcius-topmadras er fremstillet af memory skum, og den gør, at du vil synke en smule ned, når din kropstemperatur stiger, og herudover giver den dig den nødvendige støtte de mest udsatte steder. Latex-topmadrassen vil ligeledes kunne give dig den rette støtte, og herudover får du også ventilation, hvilket betyder, at den særligt er passende til dig, der har en tendens til at svede meget, når du sover.

En boxmadras, der giver den nødvendige støtte

Er du på udkig efter en praktisk og simpel madras, er en boxmadras 90x200 uden tvivl det helt rette valg. Du skal kun montere benene på sengen, og så er den ellers klar til brug med det samme. Der er således ingen tvivl om, at der her er tale om en yderst simpel løsning, som passer perfekt til eksempelvis gæste- eller børneværelset. Herudover er du garanteret en god nattesøvn, når du vælger at investere i en boxmadras her hos Sengetid.dk, da alle vores modeller formår at fordele din kropsvægt jævnt. Det betyder, at du vil få den nødvendige støtte de mest udsatte steder på din krop, og det vil blandt andet være med til at forebygge skulderskader samt rygskader.

Sådan vælger du fjedertypen i din madras

Alle vores boxmadrasser, som du finder her på siden, er bygget på en træramme med lameller i bunden, og herudover indeholder de enten multipocket-fjedre eller pocket-fjedre. Når du skal vælge fjedertypen i madrassen, er det meget vigtigt, at du vælger efter din vægt. Såfremt du vejer mindre end 90 kilo, er den rette løsning for dig pocket-fjedre, mens du bør vælge multipocket-fjedre, hvis du vejer over 90 kilo. Det er nemlig sådan, at du naturligvis har brug for mere støtte, jo mere du vejer. Herudover skal du også vælge fastheden på madrassen, og dette hænger ligeledes sammen med din vægt. Jo mere fast en madras, du vælger, jo mere hjælp vil du få til at kunne opretholde den mest hensigtsmæssige position for dig og din krop om natten.

Opnå maksimal komfort hver nat

Uanset hvilken type fjedre du vælger, får du en boxmadras udstyret med fem komfortzoner, der er afmålt efter, hvor din krop særligt har brug for ekstra støtte. Det vil sige, at den især tilgodeser din hofte, ryg, lænd, nakke og skuldre. Du er således garanteret maksimal komfort hver eneste nat, hvilket betyder, at du med garanti vil vågne frisk og veludhvilet op om morgenen med masser af overskud og energi. Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige boxmadras, eller har du spørgsmål til vores udvalg, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.