Chat with us, powered by LiveChat

Gavl, 160 cm

Gør dit soveværelse mere æstetisk med en flot og elegant sengegavl fra Sengetid. Herunder finder du hele udvalget af sengegavle, som er designet og produceret med øje for kvalitet, funktionalitet og dansk design.

Fuldend din nuværende eller næste seng med en sengegavl i en dæmpet farve, som passer ind i ethvert soveværelse med sans for nordisk stil. Udforsk udvalget herunder og bliv inspireret til dit næste valg.

Filtrering

Varer 1-24 af 65

pr side
Side
Faldende

Varer 1-24 af 65

pr side
Side
Faldende

Find din gavl til sengen her

Hos Sengetid.dk finder du et bredt udvalg af eksklusive og elegante sengegavle til både boxsenge, kontinentalsenge, eller elevationssenge. Alle sengegavle kommer i et tidløst design, hvorfor de passer ind i ethvert soveværelse - og vil hertil kunne give rummet et touch af luksuriøsitet.

Udforsk hele udvalget af luksuriøse gavle til sengen, som løfter soveværelset til helt nye højder. Du finder et bredt udvalg af sengegavle i målene 120, 140, 160, 180, 200 og 210 cm.

Fordele ved en sengegavl

En sengegavl, eller hovedgavl, placeres i den øverste ende af sengen eller på væggen, og har til formål at give din seng et ekstra blødt lag på dens lodrette plan. De kan være både elegante og enkle, og for mange synes de kun at tjene et indretningsmæssigt forhold. Der er dog andre fordele i at investere i en gavl til sengen.

Tilfør mere komfort med en gavl til sengen

En sengegavl giver dig støtte og mulighed for at sidde komfortabelt, når du for eksempel skal se tv, læse, kigge på din bærbar eller måske endda spise morgenmad i sengen. Hvis du ønsker at bruge din hovedgavl som rygstøtte, anbefaler vi, at du går efter en af vores polstrede udgaver.

Stilfuld isolering mod kulden

Hovedgavlen kan fungere som isolering mod kulden. Hvis du har valgt at placere din seng mod en ydermur, hvilket resulterer i, at man om vinteren hurtigt kommer til at ligge op ad en kold mur. Vælger du at placere en hovedgavl op ad væggen, vil den skabe en barriere mellem dig og den kolde mur. 

Beskyt din væg

Når sengen står op af væggen, kan væggen hurtigt komme til at se beskidt og medtaget ud. 

Her vil en sengegavl være med til at mindske risikoen for, at væggen eller tapetet bliver beskadiget.

Få den rette hjælp af vores eksperter

Er du i tvivl om, hvilken sengegavl der passer bedst til din seng og soveværelsets stil? Så kontakt endelig vores sengeeksperter, som sidder klar over chat og telefon alle hverdage mellem 09 og 20 på tlf. 70 60 55 53..