Chat with us, powered by LiveChat

Madrasser 160x200

Hvis du er på udkig efter en madras, som giver dig og din krop den helt rigtige støtte, samtidig med, at den har god plads uden at tage for meget af dit rum, så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Sengetid.dk finder du nemlig et bredt udvalg af kvalitetsmadrasser på 160x200 cm, som er elegante i deres design og eksklusive i deres komfort - og så er de alle til fordelagtige priser. 

Filtrering

Varer 1-24 af 26

pr side
Side
Faldende

Varer 1-24 af 26

pr side
Side
Faldende

Bredt udvalg af billige kvalitetsmadrasser på 160x200 cm

At købe en ny madras er en vigtig investering i vores nattesøvn - og dermed også i vores generelle helbred, i og med, at en god nats søvn er afgørende for, at vi vågner friske og veludhvilet op dagen efter. Det vil vi gerne, her hos Sengetid.dk gøre til en både nem, tryg og overkommelig investering, hvorfor vi udelukkende har madrasser på 160x200 cm, som er af allerhøjeste kvalitet. 

Det er den perfekte madras til dig, der har et mindre soveværelse, til børne og/eller teenageværelset eller til studieboligen, da du får masser af plads, fantastisk liggekomfort og et luksuriøst design.

Find den madras 160x200, som passer perfekt til dig, din krop og dine præferencer

Hvad der er komfortabelt for dig afhænger af både din kropstype, og hvilke personlige præferencer, du har. Valget af madras er derfor også afhængig af disse - og her hos Sengetid.dk finder du et bredt udvalg af flere typer af de bedste madrasser 160x200, som alle har hver deres sæt af særlige egenskaber. 

Boxmadrasser 

Med en boxmadras 160x200 fra Sengetid.dk, får du en madras, der både fungerer som en komplet seng, og som vil kunne give dig og din krop den helt rigtige støtte. Du kan nemlig, med en boxmadras 160x200, vælge lige den fasthed, som passer allerbedst til din kropstype, således du kan vågne frisk og veludhvilet op hver eneste dag. 

Topmadrasser

Hvis du ønsker at finde en madras, som kan gøre din seng ekstra eksklusiv og komfortabel at ligge i, så er en topmadras på 160x200 et rigtig godt valg. Du kan, her hos os, vælge mellem en latex- eller skumkerne, som enten tillader din krop at ånde, eller som tilpasser sig din krop og holder dig varm. Det hele afhænger af, hvilke personlige præferencer, du har. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at tage din nattesøvn til nye højde

At investere i en ny madras er enormt vigtigt, hvis du ønsker at opnå en optimal nattesøvn. Med en madras 160x200 fra Sengetid.dk får du ikke kun dette, men også en eksklusiv madras, som tager din søvn til helt nye højder. Er du i tvivl om, hvilken slags madras, der kan gøre dette for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 55 53, hvor vi står klar til at guide dig med vores eksperthjælp.