Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser 140x200

Er det tid til at udskifte den gamle topmadras med en ny eksklusiv topmadras i dansk design? 

Herunder finder du et bredt udvalg af komfortable topmadrasser på 140x200 cm.

Alle Norhland topmadrasser er danskproducerede og i absolut topkvalitet. Madrasserne er overtrukket med organisk betræk, vævet i bambus, som optimerer liggekomforten. Dertil er de antibakterielle, miljøvenlige og OEKO-TEX certificerede.

Filtrering

9 varer

pr side
Faldende

9 varer

pr side
Faldende

Topmadras i 140x200 cm hos Sengetid.dk

Der er mange fordele ved at investere i en lækker topmadras. Først og fremmest kan en topmadras fra Sengetid.dk være med til at forbedre din sengs komfortniveau markant, da den bidrager med god støtte og komfort. Dernæst kan topmadrassen være med til at forlænge levetiden på din seng, da den beskytter sengens andre lag, så du undgår at skulle købe en ny seng lige foreløbig. 

En topmadras er ikke bare en topmadras

En topmadras kan være med til at højne din søvnkvalitet, da du kan vælge mellem forskellige materialer og fastheder. Tykkelsen på din topmadras har stor betydning både for din liggekomfort, men også for topmadrassens levetid. En topmadras er derfor et godt valg, at have med i dine overvejelser når du skal købe ny seng!

Hos Sengetid.dk anbefaler vi at du udskifter din topmadras hvert 4. eller 7. år, afhængig af tykkelsen på topmadrassen. Du bør derfor udskifte din topmadras, for at undgå at slide på de andre lag i sengen. 

Som tommelfingerregel bør en topmadras med en tykkelse på fire cm udskiftes hvert 4. år, hvorimod en topmadras med en tykkelse på mere end syv cm, bør udskiftes efter ca. 7 år. Dette er med til at vedligeholde din seng og sikre, at du altid kan sove godt om natten.

Hvilket materiale skal jeg vælge til min topmadras? 

Hos Sengetid.dk oplever vi ofte, at vores kunder er i tvivl om, hvilket materiale som egner sig bedst til deres behov. Nogle har tendens til at få det varmt om natten, hvor andre fryser. 

Hos Sengetid.dk kan du vælge mellem et wonderpur eller latex materiale. Vores topmadras i wonderpur egner sig godt til dig, som ønsker at madrassen former sig efter din krop. Hertil er denne topmadras særdeles anvendelig, hvis du har tendens til at fryse om natten.

En topmadras i wonderpur absorberer nemlig din kropsvarme, hvilket betyder at den holder på din kropsvarme i løbet af natten. Desuden er denne topmadras rigtig god, hvis du ønsker en blødere fornemmelse når du ligger i din seng. 

Derudover tilbyder vi hos Sengetid.dk en topmadras i et latex materiale. Dette materiale har en naturlig åndbarhed, hvilket medfører, at topmadrassen virker isolerende. En topmadras i latex er god, hvis du ønsker et mere fast underlag, hvor du undgår, at synke ned i madrassen.

Desuden er denne topmadras særdeles anvendelig, hvis du tit døjet med ondt i ryggen eller vågner op med øm krop, da denne madras sikre et mere stabilt og fast underlag. 

Hos Sengetid.dk hjælper vi dig med at finde en ny topmadras

Er du i tvivl om, hvilken topmadras som passer bedst til dig og dine behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores senge eksperter sidder klar ved tasterne og telefonen alle ugens dage fra klokken 9-22. 

Du kan ringe til os på telefon 70 60 55 53 eller sende os en mail på: hej@sengetid.dk. Har du muligheden for det, kan du også chatte med os online! Vi glæder os til at kunne hjælpe dig allerede i dag, med gode råd, store fordele og et godt tilbud!