Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser 90x210

Er det tid til at udskifte den gamle topmadras med en ny? Udforsk det udsøgte udvalg af topmadrasser på 90x210 herunder. 

Når du køber en topmadras fra Norhland, er du sikret høj kvalitet samt dansk design og håndværk, når det er allerbedst. Forkæl din enkeltmandsseng med ekstra benlængde, med en eksklusiv OEKO-tex kvalitetstopmadras i dansk design.

Filtrering

9 varer

pr side
Faldende

9 varer

pr side
Faldende

Topmadras på 90x210 cm til dig der har en enkelmandsseng

Topmadrassen på 90x210 cm er til dig der har en enkelmandsseng, og samtidig har behov for ekstra længe. Har du derfor en tendens til at ligge langt nede på madrassen, eller er du høj, så undgår du at fødderne stikker ud over sengen med en længere topmadras. For at opnå den bedste liggekomfort er det altid vigtigt, at du vælger en topmadras på 90x210 cm, der passer til en seng i samme mål. Du opnår samtidig en række fordele ved at vælge en topmadras til din seng, da du ved en ordentlig topmadras får en optimal støtte for kroppen, sengen bliver nemmere at rede og den minimerer slitage på selve sengens liggeflade, hvilket øger sengens holdbarhed og opnår længere levetid. Med en ordentlig topmadras 90x210 cm nedsættes risikoen for at vågne op med nakke- og rygsmerter.

Du finder et stort udvalg af topmadrasser på 90x210 cm, og i forskellige tykkelser hos os, uanset om du skal have en ny topmadras til din gamle seng eller skal have en topmadras med i købet af en ny seng. 

Med en topmadras opnår du en bedre liggekomfort

Når du køber en topmadras på 90x210 cm, bør du overveje, hvilken tykkelse du ønsker, da det har stor betydning for din liggekomfort. En tynd topmadras giver ikke den optimale støtte til din krop, som du får ved en topmadras på 7 cm eller derover. Vores mål er at give kunderne den bedst mulige oplevelse, og derfor finder du kun topmadrasser, der er 7 cm eller derover i vores sortiment. For at forlænge holdbarheden på din topmadras på 90x210 cm er det vigtigt, at du regelmæssigt vender den, så den beholder formen bedst muligt. Som udgangspunkt vil en topmadras skulle udskiftes cirka hvert 4. år, hvis den er mellem 2-5 cm og cirka hvert 7. år hvis den er fra 7 cm og opefter.

Køb en topmadras på 90x210 cm tilpasset din krop

Når du køber en topmadras, er det vigtigt, at du tænker måden du sover ind i dit valg. Ud over tykkelsen på topmadrassen betyder polstringen også meget for, at du får en god nats søvn, da polstringen blandt andet er med til at lede varmen væk fra kroppen samt tilpasser sig din krop, og måden du ligger på. Har du det derfor varmt om natten, vil det være en god idé at købe en topmadras 90x210, der ventilerer. Vi har gjort det nemmere for dig at købe en ny topmadras, da vi i vores sortiment har et stort udvalg af topmadrasser, der ventilerer og giver en god støtte for din krop.

Har du brug for hjælp til at finde den rette topmadras på 90x210 cm

Det kan være svært at finde rundt i det store udvalg af topmadrasser, og samtidig finde den helt rette der passer til dine behov. Er du førstegangskøber eller blot har brug for en ny topmadras på 90x210 cm og har du spørgsmål til vores sengespecialister er du altid velkommen til, at kontakte os på hej@sengetid.dk eller på telefon 70 60 55 53. Vi kan kontaktes alle dage fra klokken 9-22 og står klar til at besvare dine spørgsmål, uanset om det er rådgivning af topmadrasser eller nogle af vores andre produkter. Da vi ønsker at du får det rigtige produkt, tilbyder vi altid 101 dages ombytningsret.