Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser 180x210

En topmadras mindsker slitage på sengen, og øger samtidig komfort niveauet markant, så du får en god nats søvn. 

Gå på opdagelse i vores udsøgte udvalg af topmadrasser på 180x210 cm herunder. Med en topmadras i dansk design fra Norhland er der kræset om hver enkelt detalje. Du mærker hurtigt kvaliteten i det organiske betræk, som er vævet af bambus og OEKO-TEX certificeret.

Filtrering

14 varer

pr side
Faldende

14 varer

pr side
Faldende

Vores topmadras i målene 180x210

Topmadrassen med målene 180x210 cm giver en ekstra længde til dig som enten er høj eller har det med, at ligge langt nede på madrassen og samtidig vil undgå, at dine fødder stikker ud over sengen. Når du køber en topmadras på 180x210 cm er det vigtigt, at den altid passer til din seng for at opnå den bedste liggekomfort. Samtidig giver topmadrassen dig en række fordele, da den blandt andet går ind og skaber en støtte for kroppen, så du både sover bedreog risikoen ved, at vågner op med ondt i ryg og nakke bliver mindre. Det er også vigtigt at du vælger en topmadras der passer til målene på din seng. Har du en seng på 180x210 cm vil topmadrassen skulle have samme mål. En for lille topmadras vil skride rundt på sengen og en for stor topmadras vil ikke give en ordentlig støtte. Samtidig vil en topmadras være med til at mindske slitage på sengens liggeflade, så sengen holder i mange år frem. Du skåner altså sengen og derved øger holdbarheden på din seng, hvilket betyder en længere levetid.

Uanset om du skal have en topmadras til din nye seng eller skal have udskiftet din gamle topmadras til en ny, så har vi et stort udvalg af topmadrasser på 180x210 cm og med forskellige tykkelser.

Derfor har topmadrassen betydning for din liggekomfort

Når du skal have en ny topmadras på 180x210 cm har tykkelsen en stor betydning for din liggekomfort. Vælger du en for tynd topmadras, vil du ikke få samme støttefunktion som du ellers ville få ved en tykkere topmadras. For at give vores kunder den bedste liggekomfort har vi valgt, at have topmadrasser fra 7 cm og opefter, da de har den bedste støttefunktion. Samtidig er det vigtigt, at du vender din topmadras regelmæssigt for, at topmadrassen holder formen bedst muligt og derved holder længere inden den skal udskiftes. En god tommelfingerregel er, at en topmadras på 2-5 cm udskiftes cirka hvert 4. år, mens en topmadras på 7-10 cm udskiftes cirka hvert 7. år. 

En topmadras på 180x210 cm der passer til din krop

Inden du køber en topmadras, er det vigtigt, at du tænker måden du sover nu ind i dit valg. Ligesom tykkelsen på topmadrassen, så har polstringen også en betydning for en god nats søvn, da den rigtige polstring tilpasser sig kropsformen og ventilerer. For at gøre det nemmere for dig vil du i vores sortiment udelukkende finde topmadrasser på 180x210 cm der tilpasser sig kroppens form og afleder varmen væk fra kroppen, hvis du har det varmt om nattet.