Chat with us, powered by LiveChat

Anti-skrid underlag

Filtrering

1 vare

pr side
Faldende
  1. Dansk Design
    Altid gratis fragt
    Rentefri finansiering

1 vare

pr side
Faldende

Antiskrid underlag

Et antiskrid underlag er en rigtig god løsning, hvis du har problemer med at få topmadrassen til at blive liggende oven på madrassen på din seng – specielt hvis du har købt en elevationsseng. Antiskrid underlaget holder fast på topmadrassen, så den bliver liggende, hvor den skal – også selv om du har rejst hovedenden helt op i din elevationsseng.

Et antiskrid underlag er altid en god investering, uanset hvilken seng du har købt. Underlaget gør det sværere for topmadrassen at flytte sig i sengen.

Det opleves tit i de fleste sengetyper. Det skyldes ikke nødvendigvis, at du ikke ligger stille nok i sengen. For sidder du f.eks. op i en almindelig seng og derefter lægger dig, er det nok til at få topmadrassen til at flytte sig en lille smule.

Antiskrid underlag – genialt til elevationssenge

Har du købt en elevationsseng, er der en endnu større grund til at investere i et antiskrid underlag. For rejser du tit hovedenden på sengen op, så du kan sidde i sengen, kan topmadrassen nemt forskubbe sig. 

Det kan den også, hvis du får skubbet til topmadrassen, når du er ved at rede din almindelige seng. Et lille puf hver morgen vil med tiden få topmadrassen til at flytte sig til en af siderne.

Med et antiskrid underlag bliver topmadrassen liggende

I alle tre tilfælde vil antiskrid underlaget sørge for, at topmadrassen bliver liggende, hvor den skal. Underlaget er udstyret med en særlig belægning, der gør det sværere for topmadrassen at forskubbe sig i forhold til madrassen.

Oeko-tex vertificerede antiskrid underlag

Alle vores antiskrid underlag er Oeko-tex 100 certificerede. Det er din garanti for, at der ikke er anvendt skadelig kemi i hverken belægningen på antiskrid underlaget eller under produktionen af selve stoffet.

Det gør vores antiskrid underlag til den ideelle løsning for dig, der lider af intolerancer eller allergier. Det er også førstevalget til dig, som gerne vil sikre dig, at du ligger i så sundt et sengemiljø som muligt.

Husk: Vi betaler fragten!