Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser 80x200

Du drømmer om en komfortabel topmadras til enkeltmandssengen? Så gå ombord i vores udvalg af eksklusive topmadrasser på 80x200 cm herunder. 

Du vil opleve en dansk designet madras i et uovertruffen materiale, som kan tilpasses efter sæson med en sommer/vinterside. Der er kræset om hver enkelt detalje, og det bambusvævede betræk er OEKO-TEX certificeret.

Filtrering

9 varer

pr side
Faldende

9 varer

pr side
Faldende

En topmadras på 80x200 til den mindre seng

Vores topmadras på 80x200 cm er til enkeltmandssenge, og til dig der ikke har behov for en stor seng. Når du køber en topmadras tilpasset din seng, er du med til at øge sengens levetid og samtidig forbedre din sovekomfort. Vores topmadrasser giver en række fordele, da sengen blandt andet bliver nemmere at rede, samt skaber en god liggekomfort. En topmadras på 80x200 går samtidig ind og giver en god støtte til kroppen i løbet af natten, så du sover bedre og gør risikoen mindre for at vågne op med ryg- og nakkesmerter. Derudover er en topmadras med til at mindske slitage på selve sengen, så den holder længere. Det gør at du skåner sengen og øger holdbarheden, hvilket resulterer i, at sengen har en længere levetid.

Vi har et stort udvalg af topmadrasser med forskellig polstring og i forskellige tykkelser, uanset om du skal have en topmadras på 80x200 cm til din nye seng eller blot skal udskifte din gamle topmadras.

Derfor bør du vælge en tykkere topmadras

Tykkelsen på din topmadras på 80x200 har en stor betydning for din liggekomfort. Du får ikke den optimale støttefunktion, hvis du vælger en tynd topmadras frem for en tykkere topmadras. For at opnå den optimale liggekomfort bør du vælge en topmadras der er 7 cm eller tykkere. Hos os har vi valgt kvalitet frem for kvantitet og derfor vil du kun finde topmadrasser, hvor du opnår en god støtte og liggekomfort.

Vi anbefaler samtidig, at du regelmæssigt vender din topmadras, da det er med til at holde på formen, så den holder længere, inden den skal udskiftes. En topmadras har forskellig levetid alt efter tykkelse. Du kan gå ud fra, at topmadrasser på 2-5 cm bør udskiftes cirka hvert 4. år og topmadrasser på 7-10 cm bør udskiftes cirka hvert 7. år.

Opnå en bedre søvn med en topmadras på 80x200 cm

Når du køber en topmadras, bør du altid tænke måden, du sover på ind i dit valg. Har du for eksempel en tendens til at have det varmt i løbet af natten vil det være en god idé, at købe en topmadras 80x200 cm der ventilerer. Vi har gjort det nemmere for dig, at få den rette topmadras ved kun, at have topmadrasser der ventilerer og leder varmen væk fra kroppen samt tilpasser sig kroppens form og sovestilling for at give dig en bedre søvnoplevelse.

Få vejledning af vores specialister, når du skal købe en topmadras

Ligesom det kan være en jungle at købe en ny seng, så gør det sig også gældende, når du skal købe en topmadras, der passer dertil. Har du ikke tidligere købt en topmadras 80x200 cm bør du altid spørge en sengespecialist for at opnå den bedste støtte og komfort tilpasset dine behov. Derfor har du altid mulighed for at stille spørgsmål til vores sengespecialist på vores mail hej@sengetid.dk eller på telefon 70 60 55 53. Vi står til rådighed alle dage fra klokken 9 – 22 for at besvare dine spørgsmål, uanset om det omhandler en topmadras eller andre sengerelaterede spørgsmål. Som en sikkerhed til dig for, at du får den rigtige topmadras på 80x200 cm, tilbyder vi altid 101 dages ombytningsret.