Chat with us, powered by LiveChat

Sengetæppe

Er du på udkig efter et nyt, flot og lækkert sengetæppe i høj kvalitet? Så har vi helt sikkert et sengetæppe, som du vil kunne lide. 

Hos Sengetid.dk har vi flere forskellige sengetæpper som passer perfekt til flere typer senge. Vores tæpper findes i forskellige farver og laves i et skønt crinkle bomuld materiale, så der er noget til enhver smag. 

3 varer

pr side
Faldende

3 varer

pr side
Faldende

Skab sammenhæng i soveværelset

Med et smukt sengetæppe kan du give dit soveværelse det sidste finish. Vælg den farve som passer til dine personlige præferencer for, at opnå din personlige stil i soveværelset. For at skabe en rød tråd i soveværelset, kan du med fordel kombinere vores skønne sengetæppe med vores flotte pyntepuder, som findes i farver der matcher vores sengetæpper. På den måde skaber du god ro og orden i soveværelset. 

Vores pyntepuder findes i to forskellige størrelser. Du kan vælge mellem 40x60 cm og 50x50 cm. Pyntepuderne er desuden fremstillet i et miljøvenlig hør materiale, som ser smukt ud og kan holde i mange år. 

Et sengetæppe som passer perfekt til din dobbeltseng

Hos Sengetid.dk har vores sengetæpper en længde på 240 cm og en bredde på 260 cm. Derfor passer de perfekt til en dobbeltseng

Et sengetæppe bør efter vores mening ikke være for rodet, og med alt for mange forskellige elementer. Hos Sengetid.dk har vi derfor valgt at holde os til de rolige og neutrale farver for, at du kan skabe en mild og rolig atmosfære i soveværelset. Vælg mellem en lys brun (cognac), grå (flint gray) eller lys grå (white sand) farve. 

Det bløde og lækre sengetæppe lægger sig flot på din seng, så du får et fuldendt udtryk i soveværelset. Du er derfor sikret et enkelt og elegant sengetæppe, som harmonerer godt til den nordiske stil.

Hos Sengetid er alle tekstiler naturligvis OEKO-TEX certificerede, så du ikke behøver at bekymre dig om påvirkningen fra giftige materialer, når du skal finde et nyt sengetæppe. OEKO-TEX er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstile produkter, hvilket betyder at alle materialer som anvendes, lever op til en række krav, som sikrer at du kan sove godt om natten i de bedste materialer. 

Hos Sengetid.dk går vi ikke på kompromis med kvaliteten, da det er vigtigt for os, at du kan finde et sengetæppe som kan holde i mange år, samtidig med at det kan pynte i din indretning. 

Spørg vores eksperter om hjælp

Har du nogle spørgsmål til vores produkter er du velkommen til, at tage kontakt til vores senge eksperter. Vores senge eksperter er til rådighed alle ugens dage fra klokken 9-22, så tøv ikke med at ringe til os via telefon 70 60 55 53

Du kan også tage kontakt til os på mail: hej@sengetid.dk eller chatte med os online via vores hjemmeside. Vores venlige personale glæder sig til at høre høre fra dig, og give dig gode råd og sparring om vores kvalitetsrige produkter. Find dit nye sengetæppe allerede i dag og få gratis levering!