Chat with us, powered by LiveChat

Sengesæt 140x200

Herunder finder du vores håndplukkede, bløde og behagelige sengetøj på 140x200 cm. Sengetøjet kommer i et udvalg af dæmpede farvenuancer, som let kan kombineres med puder og plaider i andre farver, så du får lige netop det udtryk, du stiler efter.

Pudebetrækket er uden spejlkant, så det bliver ekstra nemt at skifte sengetøjet, da alle sæt kommer med lynlås. 

Eksklusive sengesæt fra Norhland er en investering i adskillige timers komfortabel nattesøvn.

Filtrering
Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Eksklusive sengesæt 140x200 cm

Hos Sengetid.dk ved vi, hvor meget blødt og behageligt sengetøj betyder. Du bruger mange timer i sengen, hvilket betyder, at sovekomforten skal være i top. Derfor er vores sengetøj i 140x200 mål nøje udvalgt med øje for at tilgodese komforten samtidig med, at der bevares et stilfuldt og roligt udtryk, som byder ind til adskillige timers søvn og stunder i sengen. 

Få en god nats søvn i blødt sengetøj

Mange foretrækker følelsen af nyt blødt sengetøj - den følelse ønsker vi at bringe ind i soveværelset med vores Norhland sengetøj. Vi går op i miljøet, og derfor er Norhland sengetøj produceret under ordentlige forhold med særlig omtanke for miljøet. Når du lægger dig til at sove om aftenen, kan kvaliteten tydeligt mærkes, da sengesættet er fremstillet af 100 % bomuld, vævet i 200TC percale og er Standard 100 by OEKO-TEX certificeret. Denne certificering gør sengetøjet ekstremt blødt og skånsomt mod huden. 

200TC (Tread Count) angiver antallet af tråde vævet sammen inden for en kvadratmeter stof. Jo højere trådtal, jo blødere og varmere bliver stoffet. Percale er angivelsen af den traditionelle “en-garn-over og en-garn-under” vævning, som giver en mat overflade. Vævningen gør samtidig sengetøjet let og åndbart, hvilket øger sovekomforten.

Pas godt på dit nye sengetøj

For at passe godt på dit nye sengetøj er det vigtigt at overholde vaskeanvisningerne på mærkerne. Vi anbefaler, at vaske sengetøj på 60 grader og tørretumble ved normal temperatur. Det bedste vil dog være, hvis sengesættet i stedet lufttørrer - dette gavner også miljøet. Vi fraråder brugen af kemisk rens eller blegemiddel, da det kan ødelægge sengetøjet og dets struktur. For at bevare sengesættets flotte farve kan du med fordel vaske på vrangen og lukke lynlåsen halvt i.

Du kan læse flere af vores råd til vask af sengetøj lige her. 

Har du brug for eksperthjælp?

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med valg af sengetøj, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 55 53 eller skrive til os direkte via chatten. Vi sidder klar alle hverdage mellem 09 og 22. 

Du er garanteret en formidabel kundeservice, når du snakker eller skriver med en af vores kompetente ansatte, da de alle har mange års erfaring og sans for indretning af senge og soveværelser.