Chat with us, powered by LiveChat

Prøv din nye seng GRATIS i 101 nat

Sengetid.dk tilbyder ombytningsret på fastheden af din springmadras indenfor 101 nat

Vi tilbyder EN gratis ombytning pr. ordre, som er gældende i 101 nat fra sengen er modtaget. (Ombytningen gælder kun ved køb af en seng) Du kan bytte følgende:

1. Ombytning af fastheden i sengen

Selve madraskernen, hvor hårdheden ligger i, bliver skiftet efter ønske. Det kan sagtens tage 3-4 uger at vænne sig til en ny seng, derfor anbefaler vi at man venter med at ombytte fastheden indtil man er sikker på det ikke blot er et spørgsmål om tilvænning.

OBS! Har du en "medium" eller "fast" og ønsker en "ekstra fast" er der et differencebeløb på +999kr. som også skulle betales hvis den var bestilt fra starten af. Der gives ikke evt. differencebeløb retur.

2. Ombytning af topmadrassen til en anden kerne

Latex kan ombyttes til wonderpur eller omvendt. Kun til samme model som hører til sengen.

3. Ombytning af sengeben

Hvis du f.eks. har bestilt 19cm ben, og ønsker 10cm ben i stedet for.

OBS! Hvis der er en difference i prisen skal denne betales. Der gives ikke evt. difference beløb retur.

Hvis du har brug for rådgivning og vejledning til at vælge den rette fasthed, kan du læse vores guide til valg af fasthed eller kontakte en af vores sengeeksperter.

Vi yder denne service for, at sikre vores kunder kan vælge fasthed med ro i maven og kommer til at sove dejligt om natten. Ønsker du at gøre brug af din ombytningsret, så kontakt os venligst på e-mail hej@sengetid.dk

NB. Der er EN ombytning pr. bestilling (som godt kan være to madrasser)