Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Luksus Box 180x200 cm

24.995 kr

  • Dansk design og håndværk
  • Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
  • Valgfri eksklusive runde egetræsben
  • Op til 11 komfortzoner
  • Produceret i Danmark
  • 25 års garanti
  • Totalhøjde med 19 cm ben: 65 cm
  • GRATIS levering 10-20 hverdage - (Læs mere)
  • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Prestige Luksus Box 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

24.995 kr

Prestige Luksus Box 180x200 cm
Prestige Luksus Box 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Prestige Luksus Box

Prestige Luksus Box er en af vores mest eksklusive boxsenge fra Norhland-serien, hvor både kvalitet og udseende er forenet med en synergi af kompleksitet og genialitet. Søger du en luksuriøs boksmadras, byder Norhland-serien blandt andet på denne flotte Prestige Luksus Box, som er en klassisk, elegant seng, der er designet af førsteklasses materialer fra top til bund. Er du kvalitetsbevidst, når du skal vælge den helt rigtige boksmadras, kommer du ikke meget tættere på det perfekte end med denne sag. Den er ikke bare indbydende og æstetisk flot, men den er så sandelig også komfortabel. Hver enkelt lille fiber, træfinér og fjeder er helstøbt med ét for øje - nemlig at skabe den ultimative boksmadras, som faciliterer alle de gode egenskaber, der skal til for at få den optimale søvn hver eneste nat.

Luksus boksmadras af høj dansk standard

Prestige Luksus Box bliver produceret i Danmark af danske håndværkere, og den er bygget op på den måde, at den er udstyret med to lag fjedre. Det nederste lag er pocket-fjedre, som sikrer stabiliteten i sengen og er virkelig robuste og slidstærke. Og øverst har vi yderligere et lag pocketfjedre, som har op til 11  komfortzoner, der trykaflaster ved særligt nakke, skuldre og lænd. De bidrager til at give maksimal støtte de steder, hvor man synker ned i madrassen. Prestige Luksus Box fås i medium, fast eller ekstra fast hårdhed. Vejer du mere end 75 kg, skal du have en fast hårdhed, og vejer du mindre skal du have en medium - er du over 95kg anbefaler vi ekstra fast. Over de to lag fjedre har vi en Cooltex-polstring samt en 8 cm træramme, der kommer med 25 års brudgaranti. Det samme gælder fjedrene.

Topmadras fremstillet af de bedste materialer

For at fuldende skabelsen af den optimale liggekomfort skal der en lækker topmadras til. Den, der følger med til Prestige Luksus Box, er det bedste, vi har i vores sortiment. Vi tilbyder en lækker, vaskbar topmadras i enten Celcius eller Latex skum, som begge kommer i hele 60 mm. Celcius topmadrassen er fremstillet af en ganske unik memory skum, som former sig efter din kropsvarme, så du synker ned i madrassen, hvor du har størst varme. Det er typisk de mest almindelige trykpunkter, såsom lænd, nakke og skuldre, som altså aflastes på bedste vis ved denne metode. 

Vores Latex topmadras er en yderst elastisk skum, som støtter din krop, uanset hvorledes du lægger dig. Den skubber din krop tilbage, således at dine trykpunkter bliver holdt i din ønskede liggeposition. Og så er den fremragende til at ventilere varmen væk fra kroppen. Der er i øvrigt indbygget anti-skrid, så topmadrassen ikke glider.

Oplev liggekomfort på et helt nyt niveau

Har du indset behovet for at investere i en ordentlig seng, der tilbyder en masse unikke egenskaber, som hjælper dig med at sove bedre om natten, er denne Prestige Luksus Box noget af de bedste, vi har inden for boksmadrasser. Smuk, men simpel i sin umiddelbare konstruktion, da du ganske enkelt ikke skal gøre andet end at montere ben i bunden af sengerammen. Ikke desto mindre er det rendyrket luksus, hvor liggekomforten øjeblikket kan mærkes. De to lag fjedre, Cooltex-polstring og en tyk og lækker topmadras gør deres til, at du ligger perfekt og får den søvn, vi alle drømmer om.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 65 cm. total (19 cm. ben, 36 cm. madras (m. to lag fjedre), 10 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre/multipocketfjedre)
Fjedre Op til 11-Zoners pocket/multipocketfjedre (Optil 504 stk. / m2).
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
Antiskrid Ja
Ben Standard er 19 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere