Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Luksus Box 180x200 cm

Før 24.995 kr

Nu kun 9.995 kr

Gratis levering - læs mere
 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 9 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 19 cm ben: 63 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 25-35 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Prestige Luksus Box 180x200 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før 24.995 kr

Nu kun 9.995 kr

Prestige Luksus Box 180x200 cm
Prestige Luksus Box 180x200 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

Prestige Luksus Box

Prestige Luksus Box er en af vores mest eksklusive boxsenge fra Norhland-serien, hvor både kvalitet og udseende er forenet med en synergi af kompleksitet og genialitet. Søger du en luksuriøs boksmadras, byder Norhland-serien blandt andet på denne flotte Prestige Luksus Box, som er en klassisk, elegant seng, der er designet af førsteklasses materialer fra top til bund.

Er du kvalitetsbevidst, når du skal vælge den helt rigtige boxmadras, kommer du ikke meget tættere på det perfekte end med denne sag. Den er ikke bare indbydende og æstetisk flot, men den er så sandelig også komfortabel. Hver enkelt lille fiber, træfinér og fjeder er helstøbt med ét for øje - nemlig at skabe den ultimative boxmadras, som faciliterer alle de gode egenskaber, der skal til for at få den optimale søvn hver eneste nat.

Luksus boxmadras af høj dansk standard

Prestige Luksus Box bliver produceret i Danmark af danske håndværkere, og den er bygget op på den måde, at den er udstyret med to lag fjedre. Det nederste lag er pocketfjedre, som sikrer stabiliteten i sengen og er virkelig robuste og slidstærke. Og øverst har vi yderligere et lag pocketfjedre, som har 9 komfortzoner, der trykaflaster ved særligt nakke, skuldre og lænd. De bidrager til at give maksimal støtte de steder, hvor man synker ned i madrassen.

Prestige Luksus Box fås i medium, fast eller ekstra fast hårdhed. Vejer du mere end 75 kg, skal du have en fast hårdhed, og vejer du mindre skal du have en medium - er du over 95 kg anbefaler vi en ekstra fast madras.

Over de to lag fjedre har vi 25 mm Cooltex Breeze skum samt en 8 cm træramme, der kommer med 25 års brudgaranti. Det samme gælder fjedrene.

Topmadras fremstillet af de bedste materialer

For at fuldende skabelsen af den optimale liggekomfort skal der en lækker topmadras til. Den, der følger med til Prestige Luksus Box, er noget af det bedste, vi har i vores sortiment.

Vi tilbyder en lækker, vaskbar topmadras i enten wonderpur eller Latex skum, som begge måler 8 cm med en 60mm kerne, hvor der på hver side er et lag bambusuld. 

Wonderpur topmadrassen er fremstillet af en ganske unik memory skum, som former sig efter din kropsvarme, så du synker ned i madrassen, hvor du har størst varme. Det er typisk de mest almindelige trykpunkter, såsom lænd, nakke og skuldre, som altså aflastes på bedste vis ved denne metode. 

Latex topmadras er en yderst elastisk skum, som støtter din krop, uanset hvorledes du lægger dig. Den skubber din krop tilbage, således at dine trykpunkter bliver holdt i din ønskede liggeposition. Og så er den fremragende til at ventilere varmen væk fra kroppen. Der er i øvrigt indbygget anti-skrid, så topmadrassen ikke glider.

Oplev liggekomfort på et helt nyt niveau

Har du indset behovet for at investere i en ordentlig seng, der tilbyder en masse unikke egenskaber, som hjælper dig med at sove bedre om natten, er denne Prestige Luksus Box noget af de bedste, vi har inden for boxmadrasser.

Smukt design, men simpel i sin umiddelbare konstruktion, da du ganske enkelt ikke skal gøre andet end at montere ben i bunden af sengerammen. Ikke desto mindre er det rendyrket luksus, hvor liggekomforten øjeblikket kan mærkes. De to lag fjedre, den ventilerende Cooltex-polstring og en tyk og lækker topmadras gør deres til, at du ligger rigtig og får den søvn, vi alle drømmer om.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 63 cm. total (19 cm. ben, 36 cm. madras (m. to lag fjedre), 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre)
Fjedre 9-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
Antiskrid Ja
Ben Standard er 19 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.