Chat with us, powered by LiveChat

Guide til valg af topmadras

Guide til valg af topmadras

 

Vælg den rette topmadras

Det kan være svært at finde den helt rette topmadras. Mange går efter den topmadras der er kåret til den bedste, men er den nu bedst til dit behov? Måske du har behov for ekstra støtte til din ryg eller har tendens til, at få det varmt om natten. I det tilfælde vil vi anbefale en anden type topmadras som gør, at du opnår en behagelig søvn hele natten.

Ud fra vores mange års erfaring kan vi hos Sengetid hjælpe dig med, at finde den rette topmadras til dig. Læs mere i vores guide herunder.

Topmadrassen er det øverste komfortlag og er derfor IKKE det lag, hvor man vælger fasthed i. I en topmadras kan man vælge en valgfri kerne med forskellige egenskaber, design og materialer i betrækket.

Vores tyndeste topmadras er 7 cm og med en kerne på 4 cm, hvilket er en rigtig fin tykkelse for, at opnå en god komfort i sin topmadras. På vores mere eksklusive modeller har vi topmadrasser på 8 cm med en 6 cm kerne.

Enkelte modeller har ydermere en sommer og en vinter side. Sommersiden har mellem topmadrassens kerne (latex eller wonderpur/memory foam) og betrækket et lag af bamboo, som er lavet af bambus fibre . Det ventilerer rigtig godt og afgiver varmen. Vintersiden har et lag uld, som holder på varmen til de koldere nætter.

Latex Topmadras

Latex er selve kernen i topmadrassen og er et naturprodukt, som fremstilles syntetisk. De fleste topmadrasser i latex er en blanding af natur og syntetisk latex - derfor er de meget allergivenlige. Latex er desuden ventilerende og et åndbart materiale. Det fungerer derfor rigtig godt, hvis du har det varmt om natten. Latex er det de fleste kender fra topmadrasser.

SE VORES FAQ

Wonderpur/Memory foam Topmadras

Wonderpur / Memory foam er selve kernen i topmadrassen. Denne type formskum har mange navne i moderne tale, visco elastisk skum, memory foam, wonderpur osv. Kært barn har mange navne, dog har de alle rødder samme sted fra. Det er en madras af skum som husker formen. Topmadrassens kerne bruger kropsvarmen til at forme sig efter og kan derfor være varm at ligge i. Denne type skum støtter utrolig meget, da det former sig efter kroppen og at du synker ned i madrassen. Det gør blandt andet, at man ikke vender sig så ofte om natten.

SE VORES FAQ

Hyperfoam Topmadras

Ventilerende højelastisk Hyperfoam er selve kernen i topmadrassen. Det er en skum, der former sig efter kroppen og giver kroppen en sund støtte. Topmadrassen er polstret med kølende 4-kanals krølvat, som sikrer, at fugten ledes væk fra kroppen og derved giver en kølig nattesøvn. Så har man tendens til, at have det varmt om natten, så er Hyperfoam topmadrassen god til dig.

SE VORES FAQ

Split topmadras

En split-topmadras er en topmadras til elevationssenge i bredden 160, 180 og 210 cm. Det gør at madrassen hænger sammen på midten og dermed kommer som en samlet madras. Derfor undgår man, at der opstår en revne mellem de to madrasser. En split-topmadras fåes til alle vores Prestige og Signatur elevationssenge i bredden 160, 180 og 210 cm.

SE VORES FAQ

Er du det mindste tvivl så kontakt os

Vores kundeservice har telefontid alle dage 09-20 ring på 70 60 55 53