Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser

Trænger din gamle topmadras til at blive udskiftet med en ny, af høj kvalitet? Så behøver du ikke lede længere. Herunder finder du nemlig et bredt udvalg af eksklusive topmadrasser i forskellige mål og prisklasser. 

Enkelhed, funktionalitet og fantastisk håndværk er kendetegnet for Norhlands produkter, og topmadrasserne er ingen undtagelse. Fuldend dit nordisk inspirerede soveværelse med en eksklusiv topmadras i dansk design. Se hele udvalget her på siden.

Filtrering

Varer 1-24 af 106

pr side
Side
Faldende

Varer 1-24 af 106

pr side
Side
Faldende

Stort udvalg af luksus topmadrasser

Du er kun få klik fra din nye topmadras - køb den hos Sengetid og få en eksklusiv topmadras med vaskbart OEKO-TEX betræk i det blødeste, vævede bambus.

En Norhland topmadras forfiner din liggekomfort og forlænger levetiden på sengens madras. Samtidig fordeler den trykket på din krop mere jævnt og justerer temperaturen i sengen. Udover at tilbyde topmadrasser til boxmadrasser og kontinentalsenge, finder du også split topmadrasser, som passer til elevationssenge.

Vi har et stort udvalg af topmadrasser i målene: 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 & 210x210 cm.

Du kan vælge mellem en tykkelse på 7, 8 og 10 cm.

Vores sengeeksperter har samlet en guide til dig, så du let kan finde frem til hvilken slags topmadras, du bør vælge. Læs vores guide til valg af topmadras her.

Latex- eller skum-kerne – du bestemmer selv

Vi har valgt at føre to typer topmadrasser: En med latex og en med skumkerne – enten memory foam eller Wonderpur. Topmadrasserne fås i forskellige tykkelser alt efter behag, og hvor meget du ønsker at forhøje sengen. Bliv klogere på om du skal vælge en topmadras med latex eller skumkerne, lige her.

En latex topmadras tillader kroppen at ånde

Vågner du tit op om natten og er badet i sved, fordi du har ligget for varmt, er en topmadras med en kerne af latex en rigtig god investering i din nattesøvn. Latex topmadrassen tillader nemlig kroppen at ånde, og er bedre til at føre fugten væk fra kroppen om natten.

Hvis du lider af allergi, er en latex topmadras ligeledes det optimale valg. Latex er nemlig et allergivenligt materiale. Det skyldes den ventilerende effekt, som latex har, som bekæmper husstøvmider og andre allergifremkaldende organismer ved at fjerne fugt.

En skumkerne tilpasser sig din krop og giver optimal støtte

Ligesom det ikke er rart at ligge for varmt, er det heller ikke rart at ligge for koldt. Fryser du tit om natten, kan løsningen være at købe en god topmadras med skumkerne. En skumkerne holder på varmen, hvorimod latex er bedre til at lede varmen væk.

Samtidig bruger både memory-skum og Wonderpur din kropsvarme til at justere og forme madrassen, så du får en optimal liggekomfort i sengen. Det betyder, at du opnår en god og uforstyrret søvn, fordi du både ligger optimalt og varmere.

Spørg vores sengeeksperter til råds

Har du svært ved at vurdere, hvilken topmadras der opfylder dine personlige behov bedst muligt? Så tøv ikke med at kontakte vores dygtige sengeeksperter, som kan rådgive og vejlede dig i valget af en god topmadras. Du kan kontakte eksperterne over chat, på tlf 70605553 eller via hej@sengetid.dk alle dage mellem 09 og 20. Vi glæder os til at hilse på dig.