Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser

Varer 25-48 af 126

pr side
Faldende

Varer 25-48 af 126

pr side
Faldende

Få en ny topmadras hos Sengetid

Er du på udkig efter en topmadras, så er du kommet til det rigtige sted. Her hos Sengetid forhandler vi topmadrasser med en utrolig komfort, hvilket skyldes de kvalitetsmaterialer vi bruger i produktionen af madrasserne. Derudover er vores topmadrasser designet til at give støtte til hele din krop, så du ligger optimalt hver eneste nat.

En topmadras forfiner din liggekomfort og forlænger levetiden på sengens madras. Samtidig fordeler den trykket på din krop mere jævnt og justerer temperaturen i sengen. Derfor er en topmadras en god investering i din nattesøvn og kan gøre hele forskellen på, om du får en god eller dårlig nat i din seng. Se vores udvalg af topmadrasser til elevationssengekontinentalsenge og boxsenge her på siden og bestil med gratis levering.

Hos Sengetid.dk kan du frit vælge mellem to forskellige typer topmadrasser til alle vores senge. Det er de samme kvalitetstopmadrasser, du kan købe i løs vægt her på siden. For alle fortjener den bedste topmadras til deres seng.

Latex- eller skum-kerne – du bestemmer selv

Generelt sælger vi to typer topmadrasser: En med latex- og en med skum-kerne – enten memory foam eller Wonderpur. Disse kan fås i flere forskellige tykkelser alt efter behag, og hvor meget du ønsker at topmadrassen skal forhøje sengen.

En latex topmadras tillader kroppen at ånde

Vågner du tit op om natten og er badet i sved, fordi du har ligget for varmt, er en topmadras med en kerne af latex en rigtig god investering i din nattesøvn. Latex topmadrassen tillader nemlig kroppen at ånde, og er bedre til at føre fugten væk fra kroppen om natten.

Hvis du lider af allergier, så er en latex topmadras også det optimale valg, da latex er et allergivenligt materiale. Det skyldes, at latex er ventilerende, og på samme tid vil det også bekæmpe husstøvmider og andre allergifremkaldende organismer ved at fjerne fugt fra topmadrassen, så der ikke er ideelle forhold for disse organismer.

Det er tydeligt, at der er mange personlige forhold at tage med i dine udregninger, når du skal vælge din topmadras. Den største forhindring til at få en latex topmadras er prisen. Da latex er et naturmateriale, der skal udvindes og behandles, er produktionsomkostningerne forbundet med topmadrassen også bare lidt højere. Her hos Sengetid har vi forsøgt at fjerne denne forhindring ved at tilbyde billige priser på alt. Du kan derfor trygt vælge den topmadras, der passer bedst til din krop og sovevaner.

En skumkerne tilpasser sig din krop og giver optimal støtte

Ligesom det ikke er rart at ligge for varmt, er det heller ikke rart at ligge for koldt. Fryser du tit i sengen, kan løsningen være at købe en god topmadras med skumkerne. Det skyldes, at en skumkerne topmadras lettere holder på varmen, hvorimod en latex topmadras er bedre til at lede varmen væk.

Samtidig bruger både memory-skum og Wonderpur din kropsvarme til at justere og forme madrassen, så du får en optimal liggekomfort i sengen. Det betyder, at du opnår en god og uforstyrret søvn – fordi du både ligger optimalt og varmere.

Beskyt din madras med en topmadras

Når du køber en topmadras, sørger du også for at beskytte og forlænge holdbarheden i din nuværende madras. Når du lægger dig ned for at sove, afgiver du sved i løbet af natten, som topmadrassen opsuger. I det at topmadrassen sørger for at holde sveden væk fra din nuværende madras gør til, at din madras dermed også holder længere.

Hvilken topmadras skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige typer af topmadrasser, og det er derfor vigtigt, at du først og fremmest får truttet et valg omkring hvilken type skum, som du ønsker i din topmadras.

Vores senge-eksperter har samlet en guide til dig, så du let kan finde frem til hvilken topmadras, som du skal vælge. Læs vores guide til valg af topmadras her.

Find den rette størrelse på din topmadras

Hos Sengetid er vi klar over, at senge fås i flere forskellige størrelser, og vi har derfor også udvidet vores udvalg af topmadrasser, så du kan finde lige netop den topmadras, der passer til din seng. Det er vigtigt, at din topmadras passer helt perfekt til din seng, ellers kan du ende med at få en ubehagelig søvn, hvis du ikke har valg den rette størrelse på din topmadras.

Vi har topmadrasser i både 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 og 180x210, så du finder helt sikkert en topmadras, der passer lige netop til din seng, når du handler hos Sengetid.

Bestil din topmadras i dag

Hos Sengetid har vi samlet sengene og topmadrasserne, så du får den optimale kombination af støtte og komfort. Kunne du tænke dig de samme gode topmadrasser i din seng, som dem vi har i vores senge? Hvis du dog blot er på udkig efter en topmadras, så kan vi også hjælpe til her.

Du kan frit vælge en af vores topmadrasser i den optimale tykkelse til dine behov. Vi har alle de vigtigste tykkelser og størrelser, så du kan få en topmadras der passer perfekt til din eksisterende seng.

Vi har topmadrasser med en tykkelse på 7, 8 og 10 cm. Derudover kan du vælge blandt alle de populære sengestørrelser, hvor 180x200 er den mest normale størrelse. På samme tid tilbyder vi også split topmadrasser som er perfekte til en elevationsseng. Med andre ord kan du altid regne med at finde præcis den topmadras du har brug for til din seng.

Har du alligevel udfordringer med at vælge eller finde din topmadras, så står vi altid klar til at hjælpe. Du kan nemt kontakte os på hej@sengetid.dk eller på tlf. nr. 70 60 55 53. Vi glæder os til at hilse på dig.