Chat with us, powered by LiveChat

Madrasser 180x210

Leder du efter en billig madras, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og som gerne skulle kunne rumme to? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Sengetid.dk finder du nemlig kvalitetsmadrasser på 180x210 cm, som passer perfekt til dig eller jer, der ønsker masser af eksklusivitet samt komfortabel og støttende plads til få penge.

Filtrering

16 varer

pr side
Faldende

16 varer

pr side
Faldende

Luksuriøse madrasser, der passer ind i ethvert soveværelse 

At købe en ny madras er en vigtig investering i din nattesøvn og hertil generelle sundhed. Det er derfor helt essentielt at finde en madras, som ikke bare størrelsesmæssigt passer til dine behov, men som også kan give den optimale støtte og komfort til kroppen. Det ønsker vi, her hos Sengetid.dk, at gøre både nemt, trygt og overskueligt for dig - og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af madrasser på 180x210 cm, som vil tage din nattesøvn til nye højder.  

Alle vores madrasser er tilmed eksklusive i deres design, hvorfor de vil bidrage med ro og et luksuriøs touch til ethvert rum. Du kan derfor trygt gå på jagt efter din drømmemadras lige her. 

Et bredt udvalg af forskellige typer af kvalitetsmadrasser

Hvilken madras, der kan give dig den allerbedste støtte og komfort afhænger af, hvilken kropstype du har og dine personlige præferencer. Hos Sengetid.dk finder du derfor et bredt udvalg af forskellige typer af madrasser, der hver især har sit sæt af særlige egenskaber. En ting de alle har tilfælles er dog, at der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller liggekomfort. 

Boxmadrasser

Boxmadrassen er altid et godt valg, i og med, at denne kan vælges i den fasthed, som passer til dig og din krop. Det er hertil også en madras, som kan agere som en komplet seng, hvorfor du med en boxmadras på 180x210 cm fra Sengetid.dk vil få en elegant seng, som vil give dig en eksklusiv nats søvn hver nat. 

Topmadrasser

En topmadras på 180x210 cm, er en madras, der kan øge din sengekomfort på nem og simpel vis. Hos Sengetid.dk kan du hertil vælge mellem to typer af topmadrasser - en med latexkerne og en med skumkerne - hvoraf den ene er god til dig, der har tendens til at svede meget om natten, mens den anden vil tilpasse sig din krop og sørge for, at du ikke fryser. 

Hos Sengetid.dk hjælper vi dig med at investere helt rigtigt

Du vil, uanset valget af madrastype, få en kvalitetsmadras, som kan give dig den helt rigtige støtte og komfort, således du kan vågne veludhvilet op hver dag. Er du i tvivl om, hvilken slags madras, som passer allerbedst til dig og dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 55 53, eller mail, hvor vi står klar til at guide dig med vores eksperthjælp. Det vigtigste for os er, at du investere helt rigtigt, således du kan få den bedste nattesøvn muligt.