Chat with us, powered by LiveChat

Boxmadrasser 80x200

5 varer

pr side
Faldende
 1. Spar57%
  Lysegrå
  Sort
  Mørkegrå

  Før: 9.295 kr

  Nu kun 3.995 kr

  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 2. Spar62%
  Mørkegrå
  Mørkeblå
  Lysegrå
  Sand
  Sort

  Før: 12.995 kr

  Nu kun 4.995 kr

  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 3. Lysegrå
  Sort
  Mørkegrå
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 4. Lysegrå
  Mørkegrå
  Sort
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 5. Mørkegrå
  Mørkeblå
  Lysegrå
  Sand
  Sort
  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering

5 varer

pr side
Faldende

Boxmadras 80x200

Her på siden kan du se vores brede udvalg af boxmadrasser i målene 80x200. Vi gør rigtig meget ud af, at du opnår den bedst mulige nattesøvn hver eneste nat, hvilket betyder, at vi aldrig går på kompromis i forhold til kvaliteten af vores produkter. Du kan således være helt sikker på, at du kun finder madrasser her på siden, som lever op til dine krav, og som desuden gør, at du vil sove fantastisk nat efter nat. Se dig omkring her på siden og lad dig inspirere af de mange forskellige modeller af madrasser i høj kvalitet til en yderst fordelagtig pris. Vi mener ikke, at kvalitet nødvendigvis behøver at koste en formue.

Boxmadras i praktisk størrelse – nem og simpel løsning

Når du vælger at købe en boxmadras i målene 80x200, får du en type madras, der passer særligt godt til en enkeltmandsseng. Det er således den helt ideelle løsning for dig, der ikke har så meget plads at gøre godt med. Det kunne eksempelvis være, at du bor i en mindre lejlighed. Samtidig passer denne størrelse desuden perfekt til enten gæsteværelset eller børneværelset.

Der er ingen tvivl om, at det er blevet utroligt populært at investere i en boxmadras, hvilket er ganske forståeligt, da det er en praktisk og nem løsning. Når du køber en boxmadras, betyder det nemlig, at du vil kunne bruge din seng med det samme, når din madras kommer ind ad døren – du skal blot montere benene. Herudover er det utroligt nemt at have med en boxmadras at gøre, i og med at den har en praktisk størrelse, og den kan desuden stå helt af sig selv.

Find boxmadrasser fra eksklusive mærker i høj kvalitet

Når du køber en boxmadras hos os, er du garanteret en simpel og langtidsholdbar madras i højeste kvalitet. Du finder blandt andet madrasser fra eksklusive mærker som Norland og Krone, så du er garanteret en god nattesøvn, og disse madrasser er alle udstyret med pocket-fjedre. Når du vælger en boxmadras med pocket-fjedre, betyder det, at de er i stand til at reagere på din liggeposition samt din vægt, så du altså får en madras, der formår at indrette sig efter lige præcis din krop. Det sikrer dig således den helt rette støtte, når du sover, hvilket er vigtigt, da alle mennesker foretrækker forskellige liggepositioner om natten.

Få en bedre søvnkvalitet med en tilhørende topmadras

Med en boxmadras fra Sengetid.dk får du en topmadras med i købet, da vi ved, hvor stor en betydning en topmadras har. En topmadras resulterer i en bedre søvnkvalitet samt ekstra komfort, og det vil dermed alt i alt give dig en bedre oplevelse. Alle vores topmadrasser fås i to typer skum, nemlig Latex og Celcius. Vores Latex-topmadras er en meget stabil type madras, som sikrer god ventilation samt den helt rette støtte. Det er således den rigtige madras for dig, der har en tendens til at have det meget varmt, når du sover, og herudover passer den til alle vægtklasser, da den er i stand til at regulere støtten efter din vægt. Vores Celcius-topmadras passer til dig, der har en tendens til at fryse om natten, og denne er ligeledes i stand til at give den helt rette støtte de steder, hvor din krop særligt har brug for det.

Vi anvender udelukkende de bedste materialer

Her hos Sengetid.dk har du rig mulighed for at finde lige akkurat den type boxmadras i målene 80x200, som du er på udkig efter. Her er du garanteret en madras af særlig høj kvalitet, da vi sørger for at stille høje krav til vores leverandører, og herudover anvender vi udelukkende de bedste materialer på markedet. Har du spørgsmål til vores sortiment, kan du altid vælge at tage kontakt til os, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig.