Chat with us, powered by LiveChat

Boxmadrasser 80x200

Her på siden finder du et bredt udvalg af boxmadrasser i 80x200 cm. Vi går op i vores kunders nattesøvn, hvilket betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten på vores produkter.

Gå på opdagelse i vores sengeunivers og bliv inspireret af de mange forskellige modeller af kvalitetsmadrasser til en yderst fordelagtig pris. Vi mener ikke, at kvalitet nødvendigvis behøver at koste en formue. 

3 varer

pr side
Faldende
 1. productBadgesIcon
  Spar55%
  brandImage
  productSwithImageproductImage
  Lysegrå
  Mørkegrå
  Sort
  Sand
  Mørkeblå
  Signatur Luksus Box 80x200 cm

  Før 10.095 kr

  Nu kun 4.495 kr

  mapIconDansk Design
  25yearIcon 15 års garanti
  shippingIconAltid gratis fragt
  thumbsUpIconOp til 50% på gavle
 2. brandImage
  productSwithImageproductImage
  Lysegrå
  Sort
  Mørkegrå
  Sand
  Mørkeblå
  Signatur Box 80x200 cm

  9.295 kr

  mapIconDansk Design
  25yearIcon 15 års garanti
  shippingIconAltid gratis fragt
  thumbsUpIconOp til 50% på gavle
 3. brandImage
  productSwithImageproductImage
  Lysegrå
  Sort
  Mørkegrå
  Sand
  Mørkeblå
  Signatur Delux Box 80x200 cm

  10.095 kr

  mapIconDansk Design
  25yearIcon 15 års garanti
  shippingIconAltid gratis fragt
  thumbsUpIconOp til 50% på gavle

3 varer

pr side
Faldende

Boxmadras i praktisk størrelse – nem og simpel løsning

Når du vælger at købe en boksmadras i 80x200 mål, får du en type madras, der er den ideelle løsning til dig, som bor alene og har minimalt med plads i soveværelset. En boxmadras i 80x200 cm passer også perfekt ind i gæsteværelset eller børneværelset.

Der er ingen tvivl om, at det er blevet utroligt populært at investere i en boxmadras, hvilket er ganske forståeligt, da det er en praktisk og nem løsning. 

Når først du har købt boxmadrassen, kan du tage den i brug, så snart du har monteret benene. Grundet den praktiske størrelse er madrassen utrolig nem at manøvrere samtidig med, at den kan stå helt af sig selv.

Find boxmadrasser 80x200 i høj kvalitet

Som kunde hos Sengetid, er du garanteret en simpel og langtidsholdbar madras i allerhøjeste kvalitet. Du finder madrasser fra det eksklusive mærke, Norhland, hvilket garanterer dig en fantastisk nattesøvn.

Disse madrasser er alle udstyret med pocket-fjedre, hvilket betyder, at de er i stand til at reagere på din liggeposition og kropsvægt. Det sikrer dig således den mest optimale støtte, når du sover, hvilket er vigtigt, da alle mennesker foretrækker forskellige liggepositioner om natten.

Få en bedre søvnkvalitet med en tilhørende topmadras

Når du køber en boxmadras fra Sengetid.dk, får du en topmadras med i købet, da vi ved, hvor stor betydning den rette topmadras har. En topmadras med god støtte resulterer i en bedre søvnkvalitet og ekstra komfort, hvilket alt i alt resulterer i en bedre søvnoplevelse. 

Alle vores topmadrasser fås i to typer skum: Latex og Celcius. Vores Latex-topmadras er en meget stabil type madras, som sikrer god ventilation og optimal støtte. Det er således den rigtige madras for dig, der har en tendens til at døje med nattesved, eller blot får det varmt om natten. Topmadrassen passer desuden til alle vægtklasser, da den regulerer støtten efter din kropsvægt.

Vores Celcius-topmadras passer til dig, der har en tendens til at fryse om natten, og denne er ligeledes i stand til at give dig den helt rette støtte de steder, hvor kroppen har særligt brug for det.

Vi anvender udelukkende de bedste materialer

Her hos Sengetid.dk har du rig mulighed for at finde lige akkurat den type boxmadras i 80x200 mål, som du er på udkig efter. Her er du garanteret en madras af særlig høj kvalitet, da vi sørger for at stille høje krav til vores leverandører samtidig med, at vi udelukkende anvender de bedste materialer på markedet.

Vi sidder klar med vores eksperthjælp

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, kan du altid kontakte os på telefon 70 60 55 53 alle dage mellem 09 og 22, hvorefter du vil få en af vores sengespecialister i røret. Du kan også vælge at sende os en mail eller skrive til os i online chatten. 

Uanset spørgsmålets omfang bestræber vi os altid på at yde den bedste service og sammen finde frem til den helt rigtige løsning til dine behov - uanset hvad din henvendelse drejer sig om ift. din seng.