Chat with us, powered by LiveChat

Boxmadrasser 160x200

5 varer

pr side
Faldende
 1. Spar58%
  Mørkegrå
  Lysegrå
  Sort

  Før: 16.495 kr

  Nu kun 6.995 kr

  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 2. Spar60%
  Mørkegrå
  Mørkeblå
  Sand
  Sort
  Lysegrå

  Før: 24.995 kr

  Nu kun 9.995 kr

  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 3. Mørkegrå
  Lysegrå
  Sort
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 4. Mørkegrå
  Lysegrå
  Sort
  Dansk Design
  15 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 5. Mørkegrå
  Mørkeblå
  Sand
  Sort
  Lysegrå
  Dansk Design
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering

5 varer

pr side
Faldende

Boxmadras 160x200

Du finder her på siden vores store udvalg af boxmadrasser i størrelsen 160x200 i en yderst høj kvalitet. Vi sørger altid for at tilbyde vores kunder et bredt sortiment i forskellige modeller og prisklasser, så du har rig mulighed for at finde lige netop den type madras, der lever op til dine ønsker. Uanset hvilken type boxmadras du ender med at vælge, garanterer vi, at du vil få en langt bedre soveoplevelse og komfort, når du vælger en boxmadras fra Sengetid.dk. Se dig omkring her på siden og lad dig inspirere af de mange modeller. Husk også på, at det er muligt at vælge imellem forskellige fastheder og topmadrasser, så du på den måde er garanteret en madras, der passer til lige netop dig og din krop.

Få en madras, som du kan tage i brug med det samme

Der er ingen tvivl om, at en boxmadras er en utrolig simpel og praktisk løsning, hvilket da også er grunden til, at så mange danskere vælger at investere i netop denne type madras. Det er nemlig sådan, at den vil være klar til at blive taget i brug, lige så snart du får monteret benene. En boxmadras i størrelsen 160x200 centimeter er særligt velegnet til par, der bor i en lejlighed eller i et hus, hvor pladsen er en smule trang, og hvor der derfor ikke vil være plads til en større seng. Herudover er denne type madras lidt nemmere at have med at gøre sammenlignet med dobbeltsenge i en normal størrelse. Der er således flere årsager til, hvorfor det varmt kan anbefales med en boxmadras i størrelsen 160x200 centimeter.

Vælg den fasthed, der passer til dig og din kropsvægt

Det særligt smarte ved boxmadrasser er desuden, at det er muligt at justere dem, så de passer til lige netop dig. Det kan du blandt andet gøre ved at vælge den rette fasthed, og denne afhænger af din kropsvægt. En god tommelfingerregel i forbindelse med dette er, at du bør vælge en madras med medium fasthed, såfremt du vejer under 75 kilo, mens du i stedet bør vælge en madras med fast fasthed, såfremt du vejer over 75 kilo. Ydermere kan du også selv vælge, hvilke fjedre du ønsker i din madras, og her kan du vælge imellem pocket-fjedre og multipocket-fjedre. Dette afhænger ligeledes af din vægt, og det anbefales, at man vælger pocket-fjedre, hvis man vejer under 95 kilo, og multipocket-fjedre, hvis du vejer over 95 kilo. Grunden til dette er, at multipocket-madrasser er udstyret med mange flere fjedre, og de vil derfor langt bedre kunne holde til tungere vægtklasser.

Vi stiller tårnhøje krav til vores leverandører

Er du på udkig efter en simpel, god og langtidsholdbar seng, er en boxmadras med garanti det, du søger. Boxmadrassen er nemlig særlig, da den er komplet opbygget, hvorfor du blot behøver at montere benene, og så er den ellers klar til at blive taget i brug. Hos Sengetid.dk er du garanteret et solidt og godt produkt, i og med at vi selv producerer vores senge, og vores håndværkere arbejder altid med stor faglig integritet under gode forhold. Herudover stiller vi altid høje krav til vores leverandører, så du får lige netop det produkt, du fortjener.

Skulle det ske, at du ligger inde med nogle konkrete spørgsmål i forhold til vores sortiment af boxmadrasser i størrelsen 160x200 centimeter, eller er du i tvivl om, hvilken type fjedre du bør vælge, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere sidder klar til at give dig den helt rette rådgivning, så du kan finde frem til den type madras, der lever op til dine ønsker og behov.