Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Delux Box 160x200 cm

Gratis levering - læs mere
 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri ventilerende trenset Delux topmadras med latex eller wonderpur
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 9 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 19 cm ben: 65 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Prestige Delux Box 160x200 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

24.995 kr

Prestige Delux Box 160x200 cm
Prestige Delux Box 160x200 cm

På lager

Beskrivelse

Prestige Eksklusiv Box

Prestige Eksklusiv Box fra Norhland er en luksuriøs dobbeltfjedre boxseng, hvor komfort og kvalitet er højt prioriteret.

 Det får du:

 • Komplet seng inkl. valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen
 • Medfølger en eksklusiv med en sommer og en vinter side. Den ene med et kølende lag, og den anden med en varmende lag mellem selve kernen og det yderste stof.
 • Selve boxmadrassen er med to lag pocketfjedre, som sikre stabil og yderst komfortabel søvn.
 • Stoffet er en møbelstof af meget høj kvalitet, som både ses og mærkes.
 • Vælg mellem 5 flotte farver: Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand og Mørkeblå.
 • Rigtig god indstigningshøjde med de 19 cm ben som følger med sengen som standard. Det skåner bla. Dine knæ ved ind og udstigning af sengen.

Med Prestige Eksklusiv Box får du hele 25 års garanti på ramme og fjedrebrud. Det er en indikation på, at vi kan stå 100% inde for den lækre kvalitet.

Drømmer du om at sove bedre om natten og derfor udstyre soveværelset med en bedre seng? Hos Sengetid.dk tilbyder vi en bred vifte af forskellige senge til lige så forskellige behov. Med denne Prestige Eksklusiv Box fra Norhland får du én af vores absolut lækreste boksmadrasser, som er designet med omtanke og med henblik på at skabe et bedre søvnmønster. Det er en virkelig komfortabel seng, som har alle de gode egenskaber, der skal til for at få et godt sovemiljø. Vil du gøre en god investering i din fremtidige søvn, dit energiniveau og generelle velvære og ikke mindst livskvalitet, anbefaler vi denne klassiske boxseng, som kan give dig det hele. Det er helstøbt og rendyrket, dansk kvalitet, hvor hvert element er af høj kvalitet og standard.

Boxmadras af høj kvalitet med fantastiske egenskaber

Prestige Eksklusiv Box byder på en kompleks konstruktion, som indeholder alle de elementer, der danner fundamentet til det rene velvære og liggekomfort. Sengen er bygget op på den måde, at den er udstyret med et lag pocket-fjedre, som sikrer stabiliteten i sengen og er virkelig robuste og slidstærke. Og så har den yderligere et lag pocketfjedre med 9 zoner fordelt i skulder- og hoftezoner til at give maksimal støtte de steder, hvor du måske er tilbøjelig til at synke for langt ned i madrassen.

Boxmadrassen kommer i en medium, fast eller ekstra fast hårdhed, hvor du skal vælge efter højde og vægt. Vejer du mellem 75-95 kg, skal du have en seng med fast hårdhed, da den er mere trykaflastende i forhold til vægten - men vejer du mindre end 75 kg, kan du “nøjes” med en medium, er du over 95 kg anbefaler vi ekstra fast.

Flere lag komfort øger den gode oplevelse

Når vi så kigger over fjedrene, har vi en Cooltex-polstring samt en 8 cm træramme. Både fjedre og sengeramme kommer med hele 25 års brudgaranti, hvorfor du kan være ganske sikker på, at du har gjort et fabelagtigt godt køb, der holder i mange år. Ovenpå har vi en vaskbar topmadras som fås i to typer; Latex eller Wonderpur. Begge er af mærket Norhland, og er en eksklusiv Topmadras på 8 cm. Topmadrassen har stor indvirken på, hvordan du lægger i din seng. Derfor bør du vælge med omhu og se på dine behov.

Har du det meget varmt om natten, og har du brug for masser af støtte ved fx nakke, skuldre og lænd, er vores populære Latex topmadras et godt valg, da den kommer med en ventilerende effekt, som leder varmen væk fra kroppen.

Har du det derimod koldt om natten, er vores Wonderpur topmadras fremragende til at holde på varmen. Det er lavet af en memory skum, som gør, at du synker ned i madrassen der, hvor din krop er varm. Du bliver nærmest omsvøbt som en dyne samtidig med, at du får god støtte og trykaflastning de helt rigtige steder. Værner du om din nattesøvn, er topmadrassen en vigtig brik, der øger niveauet af komfort betragteligt.

Dansk design

Prestige Eksklusiv Box har et minimalistik udtryk med tidløse detaljer. En fin og klassisk seng som passer til alle aldre og som kan pryde ethvert soveværelse eller. Du kan vælge Prestige Eksklusiv Box i 5 jordnære farver som Sort, Lysegrå, Mørkegrå, Sort og Sand. Vælg den farve der passer bedst til din personlige indretsningsstil, og skab de hyggeligste rammer for dit soveværelse.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 63 cm. total (19 cm. ben, 36 cm. madras (m. to lag fjedre), 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 160 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre)
Fjedre 9-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Antiskrid Ja
Ben Standard er 19 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.