Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Delux Box 160x200 cm

Før 24.995 kr

Nu kun 9.995 kr

  • Dansk design og håndværk
  • Valgfri ventilerende trenset Delux topmadras med latex eller wonderpur
  • Valgfri eksklusive runde egetræsben
  • Op til 11 komfortzoner
  • Produceret i Danmark
  • 25 års garanti
  • Totalhøjde med 19 cm ben: 65 cm
  • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Prestige Delux Box 160x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før 24.995 kr

Nu kun 9.995 kr

Prestige Delux Box 160x200 cm
Prestige Delux Box 160x200 cm

På lager

Beskrivelse

Prestige Delux Box

Vores lækre Prestige Delux Box fra Norhland er mere end bare en boxseng. Det er en seng, hvor der er tænkt over hver en mindste detalje. Norhland senge er kendt for deres lækre design, gode komfort og håndværk i høj kvalitet. Prestige Delux Box er ingen undtagelse.

Design og kvalitet

Prestige Delux Box er en dobbelt fjedret boxseng, som sikrer en stabil og dejlig komfortabel nattesøvn. Boxsengen har en vendbar springmadras, hvor de fleksible pocketfjedre er inddelt i op til 11 komfortzoner. Komfortzonerne er med til at sikre dig, dine børn eller gæster den rette støtte og komfort. Boxmadrassen er polstret med ventilerende Cooltex-skum, der er ventilerende og åndbart. 

Prestige Delux Box er produceret i Danmark af dygtige møbel håndværkere med mange års erfaring. Som en indikation på den lækre og robuste kvalitet tilbyder vi 25 års garanti på ramme og fjederbrud.

Du kan sætte dit eget personlige præg på det lækre tidløse design - Vælg mellem 5 jordnære farver og find den farve der passer bedst til din indretningsstil. 

10 cm Delux topmadras

Vi må ikke glemme det øverste komfortlag. Delux topmadrassen har en vigtig funktion i forhold til, at fuldende den gode komfort. Delux topmadrassen er en 10 cm topmadras, som er vævet i bambus. Det vævet bambus betræk er med til at gøre topmadrassen åndbar og ventilerende. Topmadrassen er trenset, hvilket gør at den bedre holder på formen.

Du kan vælge mellem to forskellige typer topmadraskerne: Latex og Wonderpur.

Topmadrassen har stor indvirken på, hvordan du ligger i din seng. Derfor bør du vælge med omhu og se på dine behov. Har du det meget varmt om natten, og har du brug for masser af støtte ved fx nakke, skuldre og lænd, er vores populære Latex topmadras et godt valg, da den kommer med en ventilerende effekt, som leder varmen væk fra kroppen.

Har du det derimod koldt om natten, er vores Wonderpur topmadras fremragende til at holde på varmen. Det er lavet af en memory skum, som gør, at du synker ned i madrassen der, hvor din krop er varm. Du bliver nærmest omsvøbt som en dyne samtidig med, at du får god støtte og trykaflastning de helt rigtige steder. Værner du om din nattesøvn, er topmadrassen en vigtig brik, der øger niveauet af komfort betragteligt.

Investering for livet

Sengen er det vigtigste møbel, som vi har i vores dagligdag. Vi bruger 1/3 af vores liv i sengen og med nok søvn vil du forny din energi og øge din livsglæde. Derfor er det vigtigt at investere i en god kvalitetsseng, som kan give dig den rette støtte under din nattesøvn. Med en boxseng fra Norhland er du garanteret en dejlig nattesøvn og en god kvalitet, som du kan få glæde af i mange år.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 63 cm. total (19 cm. ben, 36 cm. madras (m. to lag fjedre), 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 160 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre)
Fjedre Op til 11-zoners pocket/multipocketfjedre.
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Antiskrid Ja
Ben Standard er 19 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere