Chat with us, powered by LiveChat

Madrasser 120x200

Der er ingen tvivl om, at en god nats søvn er en af de bedste måder, hvorpå vi kan bevare, og hertil forbedre, vores generelle sundhed. At vælge den rigtige madras, som giver tilstrækkelig støtte og support, spiller en essentiel rolle i opnåelsen af dette, hvorfor det at anskaffe sig en ny madras er en vigtig investering. 

Hos Sengetid.dk ønsker vi at gøre det nemt og trygt for dig at vælge den helt rigtige madras, således vi på bedste vis kan støtte dig i at opnå en optimal nattesøvn - og du kan derfor finde madrasser 120x200 i høj kvalitet lige herunder. 

Filtrering

Varer 1-24 af 33

pr side
Side
Faldende

Varer 1-24 af 33

pr side
Side
Faldende

Find den perfekte madras 120x200 til dig og din krop 

Hvis du er på jagt efter en ny madras, som passer perfekt til dig, din krop og dine behov, så skal du ikke lede meget længere nu. Hos Sengetid.dk forhandler vi udelukkende eksklusive kvalitetsmadrasser i 120x200, som passer perfekt til sengen på det lille soveværelse, gæsteværelset, børne- og/eller teenageværelset. 

Vi har et bredt udvalg af billige madrasser 120x200 cm, så du vil med garanti kunne finde den madras, der kan yde optimal støtte og komfort til dig, dine gæster eller dine børn - og så kan du endda gøre det til en yderst fordelagtig pris med rabatter på helt op til 60%. 

Komfort er dog subjektiv, hvorfor det vigtigste er, at du vælger en madras, som passer til din kropstype og dine personlige præferencer. Det er, hvad end du vælger at anskaffe dig en boxmadras, er på udkig efter den helt rigtige topmadras eller vælger en springmadras. 

Boxmadrasser 

Med en boxmadras 120x200 fra Sengetid.dk får du en madras, der fungerer som en komplet seng - og som er af allerhøjeste kvalitet. Med en boxmadras kan du vælge den fasthed, som passer allerbedst til din kropstype, hvormed du får optimal støtte og komfort, således du kan vågne frisk og veludhvilet op hver eneste dag. 

Topmadrasser

Topmadrassen er en tynd madras, som vil bidrage med ekstra komfort og støtte til din 120x200 topmadras. Du kan hertil vælge mellem en latex- eller skumkerne, som hver især har sine særlige egenskaber. Valget af topmadras afhænger derfor af, hvorvidt du ønsker en madras, der tillader din krop at ånde, eller en madras, som tilpasser sig din krop og holder dig varm. 

Springmadras

Dette er den ideelle madras til dig, der gerne vil have en madras med god ventilation. Alle vores springmadrasser 120x200 er nemlig udformet i cooltexskum, som er med til at give en helt enestående afkølingseffekt.

Altid klar til at hjælpe dig med at finde drømmemadrassen

Uanset, hvilken madras, du vælger at købe, så ønsker vi, her hos Sengetid.dk, at du gør det med ro i maven. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 55 53, eller via vores chat her på siden, hvor vi står klar til at guide dig med vores eksperthjælp. 

Vi garanterer dig for, at du med en madras 120x200 fra os får en lækker, luksuriøs nattesøvn hver nat - og hvis dette ikke er tilfældet, så har vi altid 101 nats ombytning.