Chat with us, powered by LiveChat

Kundeudtalelser

Vores kunder siger

Her på siden kan du læse udtalelser fra et udvalg af vores kunder. Vi stræber os efter at alle vores kunder får gode oplevelser som disse.

Jeg købte i januar en seng gennem…


Jeg købte i januar en seng gennem sengetid og det er det bedste jeg nogensinde har gjort.

Min mand snorker ikke mere og vi vågner begge udhvilet hver morgen. Super service de gange vi har haft brug for det.

- Camilla Pedersen fra Frederiksberg 

Fantastisk og super service


Aldrig før har jeg været udsat for så god behandling, købte en elevationsseng i December 2017. Jeg ringede i dag d. 25/1 2018 da jeg havde problemer med at den måske var for blød til mig og min ryg, og vupti stod der en mand samme dag med en hård madras. Kunne jeg gi’ 10 stjerner havde i fået det. Tusind tak.

- Evi Nielsen fra Skibby 

Jeg har købt en super fed seng af Sengetid


Jeg har købt en super fed seng af sengetid nu. Jeg kan kun sige de gutter jeg har talt med er super kunde venlige og dygtige, jeg har handlet møbler m.m igennem mit liv på 64 år men aldrig er der nogen der har kontaktet mig og spurgt om jeg var tilfreds med købet det gjorde de så derfor 5 stjerner.

- Frank Larsen 

Super fantastisk firma


Vi fandt et super godt tilbud hos sengetid. Fik bestilt sengene og leveret efter 4 uger. Det viste sig at sengene var for korte, men her mødte vi stor imødekommenhed hos Nick. Nye senge bestilt og er netop leveret af søde fragtmænd. De kontaktede os dagen før levering og spurgte hvad tid det passede for levering. Super service..

- Morten 

Jeg har købt en Nordland luksus....


Jeg har købt en Nordland luksus box-seng. Jeg er kanon tilfreds med den! Det hele spiller, og både ved køb og levering har Sengetid.dk vist sig at være ufejlbarlige. 
- Hvis man kunne give 6 stjerner, så havde jeg gjort det!

- Mathias Fuhs

Jeg er super glad for min nye....


Jeg er super glad for min nye Norland Eksklusiv EL Seng.
Den er flot og man ligger mega godt i den.
Kan helt sikker anbefales til andre :-)

- Rene Træde