Chat with us, powered by LiveChat

Kundeudtalelser

Her på siden kan du læse udtalelser fra et udvalg af vores kunder. Vi stræber os efter at alle vores kunder får gode oplevelser som disse.

5 store stjerner

Købte den skønneste seng hos Sengetid. En dygtig og kompetent medarbejder hjalp med at vælge den helt rigtige seng til os! Leveringstiden var lidt længere end forventet, men stadig helt ok når man tager corona-udfordringer i betragtning. Jeg arbejder selv med salg og ved hvor pressede fabrikker og transport-sektoren er for tiden.
Har fået min til dato bedste og flotteste seng nogensinde. Kan helt klart anbefale at købe en seng her.

- Rune, 2021

Jeg har købt en super fed seng af Sengetid

Jeg har købt en super fed seng af sengetid nu. Jeg kan kun sige de gutter jeg har talt med er super kunde venlige og dygtige, jeg har handlet møbler m.m igennem mit liv på 64 år men aldrig er der nogen der har kontaktet mig og spurgt om jeg var tilfreds med købet det gjorde de så derfor 5 stjerner.

- Frank

Hammer god og kompetent service

Bestilte en seng til min hustru i går hos Benjamin. Hun er syg, så jeg ville gerne have sengen hurtigt. Blev lovet at sengen ville blive leveret i dag. Her til morgen kom to friske gutter (Peter) og ikke alene bar de sengen op på 1. sal, men de installerede den.
Kan varmt anbefale Sengetid.dk. Hammer god service. Kompetent rådgivning. Well done, guys!!

- Stig, 2021

Super glad for den hjælp jeg modtog

Super glad for den hjælp jeg modtog, da jeg skulle købe madras til min datters seng. Hun sover dejligt, og vi er super glade for valget. Så tusinde tak for en super service, hurtig levering og god vejledning.

- Louise, 2021

Super service og dejlig seng

Super service og dejlig seng! Kan varmt anbefale sengetid til alle????????

- Paw, 2021

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Kundeservice var super hjælpsom, og rådgav mig trygt og godt igennem til den seng som som passede til mit behov.
Tak for en god oplevelse.

- Sean, 2021