Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser 180x200

En topmadras er med til at fuldende en god nattesøvn, og så hjælper den med at passe godt på din seng, så sengen kan holde i mange år frem. Der er rigtig mange fordele ved at anvende en topmadras. Først og fremmest er den med til at forbedre din liggekomfort, da den giver støtte til kroppen. 

Her på siden, finder du vores store udvalg af eksklusive topmadrasser på 180x200 cm.

Filtrering

14 varer

pr side
Faldende

14 varer

pr side
Faldende

Topmadrasser 180x200 cm i wonderpur eller latex

Har du tendens til at svede om natten anbefaler vi, at du vælger en topmadras i latex. Dette materiale har en naturlig åndbarhed, hvilket medfører, at topmadrassen virker isolerende. En topmadras i latex er god, hvis du ønsker et mere fast underlag, hvor du undgår, at synke ned i madrassen. 

Hvis du ønsker en topmadras, med en mindre fast fornemmelse, anbefaler vi hos Sengetid.dk, at du vælger vores topmadras i wonderpur. Denne topmadras giver dig en følelse af, at du synker mere ned i madrassen, hvilket er brugbart til dig, som ønsker en blød seng. 

En topmadras i wonderpur absorberer din kropsvarme, hvilket betyder at den holder på din kropsvarme. Denne madras er derfor særdeles anvendelig, hvis du har tendens til at fryse om natten.

Desuden anbefaler vi hos Sengetid.dk, at du køber et kuvertlagen til din topmadras. Hvis du har elevationsseng er det muligt, at få et kuvertlagen med H-split så du kan justere din seng efter dine egne behov. Dette er med til at sikre, at din madras ikke rykker sig når du sover i løbet af natten. 

Hård eller blød topmadras 180x200

Når du skal vælge en topmadras, er det naturligvis vigtigt, at du vælger en madras, som passer til dine personlige præferencer. Hos Sengetid.dk skelner vi mellem en hård og blød topmadras. 

Mange mennesker går efter en blød topmadras fremfor en hård topmadras, fordi en blød topmadras synes mere appellerede. Men man skal ikke lade sig narre af ordet hård i denne sammenhæng. 

En hård topmadras giver mere støtte og et mere stabilt fundament, da den forsøger at “skubbe” dig op af sengen fremfor at lade sig synke ned i den. En hård topmadras er derfor særdeles anvendelig, hvis du ofte oplever at vågne op med ondt i ryggen eller en øm krop. 

En blød topmadras vil derimod forme sig mere efter din krop. Dette betyder at du synker mere ned i sengen, så madrassen former sig om din krop. 

En topmadras skaber længere levetid og holdbarhed 

En topmadras kan være med til at forlænge levetiden på din seng, da topmadrassen fungerer som et beskyttende lag på din seng. Dette betyder også, at topmadrassen udsættes for størstedelen af slitagen og derfor nedslides hurtigere end sengen. 

Du bør derfor udskifte din topmadras, for at undgå at slide på de andre lag i sengen. Hos Sengetid.dk anbefaler vi at du udskifter din topmadras mellem hvert 4. og 7. år alt efter tykkelsen og slitagen. 

Som tommelfingerregel bør en topmadras med en tykkelse på fire cm udskiftes hvert 4. år, hvorimod en topmadras med en tykkelse på mere end syv cm, bør udskiftes efter ca. 7 år. Dette er med til at vedligeholde din seng og sikre, at du altid kan sove godt om natten.

Hvilken topmadras skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken topmadras som du skal vælge er du altid velkommen til at tage kontakt til Sengetid.dk. Vores senge eksperter er til rådighed alle ugens dage fra klokken 9-22, så tøv ikke med at ringe til os via telefon 70 60 55 53

Du kan også tage kontakt til os på mail: hej@sengetid.dk eller chatte med os online via vores hjemmeside. Vores venlige personale glæder sig til at høre høre fra dig, og give dig gode råd og sparring om vores kvalitetsrige topmadrasser. 

Find din nye topmadras allerede i dag - se vores store udvalg her på siden eller ring og hør mere!