Chat with us, powered by LiveChat

Sengeben

Det er nok de færreste, som har sengeben i tankerne, når de er ude og kigge på ny seng. Men sengeben bør ses som en integreret del af sengen - både udseendemæssigt og praktisk set. 

Hos Sengetid.dk finder du et bredt udvalg af sengeben, som kommer i forskellige farver, størrelser, materialer og priser. Uanset om du er på udkig efter sengeben til boxmadras eller kontinentalseng, passer vores sengeben til alle senge fra Sengetid.dk.

Filtrering

14 varer

pr side
Faldende

14 varer

pr side
Faldende

Sengeben af højeste kvalitet

Det er ikke helt ved siden af, når man siger, at selv de små detaljer tæller. De rette ben er nemlig med til at fuldende sengens udseende og dermed soveværelsets stil. Derfor forhandler vi et stort udvalg af sengeben af højeste kvalitet. Hos os er der kræset om detaljerne, og sengebenene er nøje udvalgt, så de med et tidløst design passer ind i ethvert soveværelse. 

Vores sengeben fra Norhland er i dansk design med inspiration i de nordiske designtraditioner, hvor fokus er på enkelthed, funktionalitet og godt håndværk. Materialerne er ligeledes nøje udvalgt med henblik på at favne bredt. Sengebenene fås i enten lys eller sort egetræ og chrom. Egetræsbenene er enten runde eller firkantet, mens sengebenene i chrom er runde.

Med sengeben fra Sengetid.dk får din seng topkvalitetsben, som holder mange år frem i tiden. Selvom vores ben er billige, afspejles det bestemt ikke i forhold til kvaliteten. 

Hos Sengetid.dk ønsker vi, at alle skal have råd til et eksklusivt udtryk i soveværelset. Prisen afhænger af materiale og højden på benene.

Få styr på højden på din seng

Når du har investeret i en dyr seng, skal den selvfølgelig være komfortabel at sove i. Men hvad med højden? Det er vigtigt, at sengehøjden er tilpasset efter dine behov, da højden har stor indflydelse på brugsoplevelsen. Det anbefales at vælge høje ben, som giver en høj ind- og udstigningshøjde. Dette er med til at skåne dine knæled, hvilket din krop vil takke dig for, når du bliver ældre. 

Høje sengeben giver også gode opbevaringsmuligheder under sengen sammenlignet med lave sengeben. Vores senge er konstrueret således, at de holder mellem 30 og 40 år, og derfor er det en god idé at tænke langsigtet i forhold til valg af ben.

Få hjælp af vores eksperter

Hvis du ønsker hjælp til at vælge de rette sengeben til din seng, for at fuldende et stilfuldt udseende, sidder vores senge-eksperter som altid klar til at besvare dine spørgsmål. Vi kan kontaktes alle dage mellem 09-22 på tlf. 70 60 55 53.