Chat with us, powered by LiveChat

Hovedpuder

4 varer

pr side
Faldende

4 varer

pr side
Faldende

Hovedpude af bedste kvalitet

Her på Sengetid.dk ser du vores unikke udvalg af hovedpuder i bedste kvalitet, da vi tager din søvnkvalitet meget alvorligt. Vi er en bæredygtig, dansk virksomhed, som får alle vores produkter lavet i Danmark af nogle dygtige folk, som sætter en ære i at levere nogle af de absolut bedste produkter på markedet. Skal du have en god hovedpude i fornem kvalitet, er du bestemt kommet til det helt rette sted, da vi har en hovedpuder til ethvert behov.

Der er nogle klare hensyn, du bør tage, når vælger hovedpuder. Hvad har din krop mest brug for? Hvad har du det bedst med at ligge på? Hvilket fyld er mest behageligt. Disse faktorer spiller en stor rolle, da de alle har indvirken på, hvordan du sover om natten. Det hele skal gå op i en højere enhed, så du opnår en god nattesøvn, hvilket er det, vi alle stræber efter.

Hvordan ligger du bedst med hovedet?

Vi er alle vidt forskellige, hvad angår anatomi og præferencer. Derfor kan man ikke skære alle over én kam, når det kommer til at anbefale hovedpuder. Her er du nødt til at se på dine generelle erfaringer. Kan du lide at ligge højt med hovedet? Ligger du mest på siden, ryggen eller maven? Eller skal dit hoved ligge lavt og fladt?

Kan du lide at ligge højt, kan du med fordel vælge en hovedpude med masser af fylde. Det kan både være en ergonomisk pude med memory skum eller masser af naturfyld. Det samme gør sig gældende, hvis du gerne vil ligge på siden, ryggen eller maven, hvor en memory skum tillader dig at synke ned i puden og former sig efter dit hoved, da denne påvirkes af temperatur. Mærk efter og se, hvordan du bedst kan lide at sove og vælg din hovedpude med omhu - eller vælg gerne flere, således at du kan skifte efter behov.

Hvilken type fyld skal din hovedpude have?

For at ligge ergonomisk korrekt med særligt din rygsøjle har vi fået fremstillet nogle virkelig gode kvalitetspuder i en memory skum. Det er en utrolig særegen skum, som tager form efter kroppen og kropstemperaturen. Du vil mærke, hvordan du stille og roligt synker ned i din hovedpude, så du ligger perfekt i forhold til, hvad din krop har godt af. Denne type kan dog være for hård, hvis du bedst kan lide at sove på maven eller at ligge meget lavt eller fladt.

Vi er alle meget forskellige, og der er ikke noget, der er mere rigtigt end noget andet. Det vigtigste er, at det føles godt og rart, og at du ikke får hovedpine eller nakkesmerter, som kan gå ud over, hvordan du sover.

Sov bedre med den rigtige pude

Den rigtige seng. Den rigtige topmadras. Den rigtige dyne. Og den rigtige hovedpude. Vil du opnå den bedst mulige søvn, er disse alle nogle områder, hvor du bør investere med omhu og fornuft. Sammenlignet med at folk ikke har noget problem med at bruge en halv million kroner på en bil, så mener vi, at det vigtigste sted at gøre en god investering er i din seng og tilbehør.

Vælg med fornuft og se på, hvad du har behov. Du sover bedre med den rigtige hovedpude på den rigtige seng, som tilgodeser alle dine behov. Tænk over, at du rent faktisk bruger en tredjedel af dit liv i din seng. Derfor skal du sørge for, at du får mest muligt ud af den tid. Og det gør du ved at sove trygt og godt. Derfor er din hovedpude også enormt vigtig og et valg, der bør træffes med omtanke.

Optimal støtte virker præventivt

For at undgå smerter i nakke, skuldre og ryg er det vigtigt, at du ligger godt med hovedet. Her er vi naturligvis forskellige og har hver vores præferencer. Men uanset hvad medvirker god og optimal støtte til, at du præventivt kan sikre dig mod hovedpine og dårlig søvn. Har du dårlig erfaring med at ligge på siden med en hovedpude med naturfyld, som ikke holder formen hele natten, er en ergonomisk memory skum måske det rette valg for dig.

Kan du ikke lide at ligge for højt med hovedet, kan du få en flad, blød og behagelig pude med naturfyld. Denne type tillader mere bevægelighed og mobilitet og er generelt en rigtig fin hovedpude, som kan bruges i mange positioner. Vælg hovedpuder efter dine unikke behov og præferencer, så du sover som en drøm hver eneste nat. Det giver god livskvalitet og rigtig god mening for alle.